Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2013

Α.Ο. ΖΑΚΥΝΘΙΑΚΟΣ: Θυμίζει… νοσοκομείο

Αυτό που γίνεται φέτος με την ομάδα του Α.Ο. Ζακυνθιακού δεν έχει προηγούμενο! Πρέπει να είναι η μοναδική ομάδα (παγκοσμίως) που έχει χάσει στις πρώτες 10 αγωνιστικές και τους τρεις τερματοφύλακές της, από τραυματισμούς!
Συγκεκριμένα, μετά τον σοβαρό τραυματισμό του Διαμαντή Χαρακτινού (μπήκε χειρουργείο), τον τραυματισμό στην προπόνηση του νεαρού Διονύση Κλάδη, ήρθε το Σάββατο ο τραυματισμός του Μπάμπη Μάργαρη. Ο έμπειρος τερματοφύλακας στο 18΄ του αγώνα με τον Λεβάντε, στην προσπάθειά του να αποσοβήσει ένα γκολ, έπεσε στο χορτάρι πλακώνοντας το αριστερό του χέρι, και παθαίνοντας πρόσθιο εξάρθρωμα του ώμου του.

Ευτυχώς, παρατηρητής αγώνα ήταν ο Αντιπρόεδρος της ΕΠΣ Ζακύνθου και Ορθοπεδικός, Λεωνίδας Μαλιούφας που του τον έβαλε στη θέση του. Μάλιστα ο Μάργαρης εξέδωσε και ευχαριστήρια ανακοίνωση που λέει τα εξής: «Θα ήθελα και δημόσια να ευχαριστήσω τον γιατρό και άνθρωπο, Λεωνίδα Μαλιούφα για τις πρώτες βοήθειες που μου πρόσφερε στον τραυματισμό μου το Σάββατο το μεσημέρι. Τον ευχαριστώ θερμά»

Ο Α.Ο. Ζακυνθιακός εκτός από τους τρεις τερματοφύλακες έχει «χάσει» και τους Μάριο Κωστάκη, Γιώργο Μποτώνη και Νίκο Σολωμό και οι τρεις έκαναν χειρουργείο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου