Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2013

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ – ΖΑΚΥΝΘΟΣ 2-2: Κρατάει το αήττητο

Αήττητη παραμένει η ομάδα Νέων της Ζακύνθου, αποσπώντας ισοπαλία (2-2) από την ισχυρή Νίκη, στον Βόλο και συγκεκριμένα στο γήπεδο Κερασιάς.
Η Ζάκυνθος κατάφερε να προηγηθεί μόλις στο 2΄ με διαγώνιο σουτ του Νικολόπουλου, ο οποίος ολοκλήρωσε αντεπίθεση των φιλοξενούμενων. Η Νίκη σταδιακά ισορρόπησε το παιχνίδι και στο δεύτερο μισό του ημιχρόνου είχε κατοχή της μπάλας και εκδήλωσε επιθέσεις με εκφραστές τους Μέτσε, Σιφνιώτη και Παπάζογλου.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι «κυανόλευκοι» μπήκαν πιο αποφασιστικά και κατάφεραν να ανατρέψουν το εις βάρος τους σκορ. Αρχικά, κέρδισε πέναλτι από ανατροπή του Παπάζογλου στην περιοχή της Ζακύνθου, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Μέτσε στο 51΄. Στο 57΄ η Νίκη έκανε το 2-1, με τον Σουάρες να σκοράρει με κοντινή κεφαλιά. Οι γηπεδούχοι έδειχναν να ελέγχουν το ματς, αλλά μια αδράνεια της άμυνας έδωσε την ευκαιρία στη Ζάκυνθο να φέρει το ματς στα ίσια στο 80΄, με κοντινό πλασέ του Ελέζι.
Διαιτητής ήταν ο Χαρβαλάς και επόπτες οι Μπέλλου, Γόργορης (Θεσσαλίας).

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ (Παντελής Βαρβέκης): Δημητρίεβιτς, Στάθρας, Μπλούχος, Σπυριδάκης, Ράπτης (75΄ λ.τ. Χρ. Κελεσίδης), Γιαννούλας, Σιφνιώτης, Πέτσης, Παπάζογλου (65΄ Αγγελής), Μέτσε, Σουάρες


ΖΑΚΥΝΘΟΣ (Σπύρος Φιορεντίνος): Ραψομανίκης, Νικολόπουλος, Γούτσιος, Αριστομενόπουλος, Καψάσκης, Μασρέκος, Κωτάτης, Τζαζαερλής, Κορσιάνος, Ελέζι, Γιακουμέλος. Έπαιξαν και οι Τσάβος, Παναγιωτόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου