Σάββατο 28 Δεκεμβρίου 2013

Α.Ο. ΚΑΤΑΣΤΑΡΙΟΥ: Αιχμηρή ανακοίνωση, με… μυρωδιά αποχώρησης!

Ανακοίνωση εξέδωσε το Δ.Σ. του Α.Ο. Κατασταρίου, βάλλοντας κατά πάντων (ΕΠΣ, διαιτησίας, συναδέλφων παραγόντων) και μάλιστα στο κλείσιμο αυτής, αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο να αποχωρήσουν από το πρωτάθλημα! Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Α.Ο Κατασταρίου ειδικά μετά από αυτά που συνέβησαν στον τελευταίο αγώνα του α’ γύρου, με διαξιφισμούς μεταξύ των παραγόντων των δυο ομάδων, καθώς και έλλειψη γιατρού από τον αγώνα, αισθανόμαστε ότι έχουμε υποχρέωση να πούμε δυο λόγια για το πρωτάθλημα της Ε.Π.Σ Ζακύνθου.

Το ποδόσφαιρο ως μαζικό άθλημα καλλιεργεί το πνεύμα της ομαδικότητας και της συνεργασίας. Η βάση της ανάπτυξης του είναι τα ερασιτεχνικά σωματειακά τα  όποια σήμερα περνούν μεγάλες δυσκολίες. Οι ποδοσφαιριστές αυτών των σωματείων είναι φυσικό να ελπίζουν και να αγωνίζονται για την αναβάθμιση τους, αποσκοπώντας σε  μια μεταγραφή σε ένα ποιο  δυνατό σωματείο. Όχι όμως με την σκέψη αποδυνάμωσης των άλλων.
Δυστυχώς όμως - άποψη μας -  και ο ρόλος της διαιτησίας είναι καταστροφικός. Διαιτητές εκτός κάποιων εξαιρέσεων χωρίς την κατάλληλη εκπαίδευση προκαλούν με τις αποφάσεις τους θλιβερά αποτελέσματα εις βάρος των  σωματείων. Από την άλλη η Ε.Π.Σ περιορίζετε στο να καυχιέται ότι έχουμε το καλύτερο πρωτάθλημα εθελοτυφλώντας μπροστά στις αδικίες και την αποδυνάμωση των ομάδων.
Θεωρούμε ότι παρ' όλες τις οικονομικές θυσίες που κάνουμε και το πολύτιμο χρόνο που αφιερώνουμε για να στηρίξουμε την φιλοσοφία του ερασιτεχνικού ποδόσφαιρου που υπηρετούμε η  αντιμετώπιση από την διαιτησία και την Ε.Π.Σ. μας οδηγεί σε πλήρη απογοήτευση και δηλώνουμε χωρίς περιστροφές ότι εάν δεν αλλάξει η νοσηρή υπάρχουσα κατάσταση εμείς δεν έχουμε θέση.

ΝΑ ΤΟ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου