Σάββατο 28 Δεκεμβρίου 2013

FOOTBALL LEAGUE: Το αφιέρωμα του Skygoal.gr για τη Ζάκυνθο

Αφιέρωμα στις ομάδες της Football League (Βόρειο & Νότιο Όμιλο) έκανε αυτές τις μέρες των εορτών και λόγω ότι έπεσε η αυλαία του α΄ γύρου, η έγκριτη αθλητική ιστοσελίδα Skygoal.gr. Αναλυτικά το αφιέρωμα:

«Η Ζάκυνθος είναι ένα από τα ομορφότερα νησιά του Ιονίου που πλέον μετά την Κέρκυρα έχει και αυτή την δικιά της ομάδα στην Football League...
Η ομάδα της Ζακύνθου βρίσκεται για πρώτη φορά στην ιστορία της στην Football League και τα κατορθώματα της δείχνουν πως ξέρει την κατηγορία παρόλο που είναι η «παρθενική» της φορά. Άλλωστε ο πρωταρχικός στόχος της ομάδας δεν ήταν άλλος από την παραμονή κάτι που δείχνει να τα έχει καταφέρει.

Παρά τα αρχικά προβλήματα που είχε με την αλλαγή ονομασία από ΤΑΠ σε ΠΑΕ αλλά και τον αποκλεισμό από το κύπελλο λόγο της μη μετατροπής της ομάδας σε ΠΑΕ τα προβλήματα ξεπεράστηκαν και η ομάδα βγάζει την δουλειά που έγινε όλο το καλοκαίρι στο γήπεδο.
Σε αυτή την προσπάθεια που κάνει ο τεχνικός της ομάδας Τζιανλούκα Κολονέλο με τους παίκτες του ο κόσμος βοηθάει την ομάδα και δίνει βροντερό παρών στο γήπεδο της Ζακύνθου και όλοι μαζί έχουν δημιουργήσει το απόρθητο της έδρας όπου σε έξι αναμετρήσεις έχει πέντε νίκες και μια ισοπαλία.
Αντίθετο πρόσωπο παρουσιάζει στα εκτός έδρας παιχνίδι όπου σε εφτά παιχνίδια η ομάδα μετρά μόλις μια νίκη. Τα πολλά αρνητικά αποτελέσματα στα εκτός έδρας παιχνίδια δείχνουν την απειρία της ομάδας στην κατηγορία που μέρα με την μέρα θα μειώνεται και θα γίνεται ποιο έμπειρη.
Η Ζάκυνθος σε 13αγωνιστικές έχει έξι νίκες έξι ήττες και μια ισοπαλία.

Ο ΒΡΑΧΟΣ
Ο Λάζαρος Φωτιάς είναι ένας από τους στυλοβάτες της άμυνας. Από την εμπειρία που έχει αποκτήσει τόσο στη Ιταλία όσο και στην Ουγγαρία ήρθε στο νησί και με συνδυασμό με τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές να υλοποιήσουν τους στόχους της ομάδας.

ΟΙ ΜΑΕΣΤΡΟΙ
Ο λόγος για τον Κώστα Οικονόμου και Φράνκο Όττα. Οι μέσοι της Ζακύνθου είναι οι μαέστροι της ομάδας καθώς βρίσκονται σε όλα τις φάσεις με τις επιθετικές κινήσεις να ξεκινάνε από τον πρώτο και εν συνέχεις με τον δεύτερο αντίστοιχα..

Ο ΚΑΛΟΣ
Δεν είναι άλλο από την έδρα τη Ζακύνθου. Η ομάδα του Ιονίου έχει εκμεταλλευτεί στο έπακρο την έδρα της καθώς βρίσκετε αήττητη σε εφτά αναμετρήσεις που έχει δώσει έχοντας έναν απολογισμό πέντε νικών και μιας ισοπαλίας την τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου με τον Ηρακλή».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου