Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2013

Β΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Έχει αγώνα αύριο


Με την εμβόλιμη 10η  αγωνιστική συνεχίζεται αύριο το μεσημέρι το ενδιαφέρον πρωτάθλημα της Β΄ Κατηγορίας, η οποία θα είναι… «κουτσουρεμένη» λόγω των Μικτών μας ομάδων. Συγκεκριμένα, αύριο οι Μικτές ομάδες της ΕΠΣ Ζακύνθου αγωνίζονται στο Μεσολόγγι με τις αντίστοιχες της ΕΠΣ Αιτ/νίας και κάποιοι ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται σε ομάδες της Β΄ Κατηγορίας θα απουσιάζουν οπότε η Ένωση αναβάλλει τα παιχνίδια των ομάδων τους. Αύριο λοιπόν, από τα 7 παιχνίδια θα πραγματοποιηθούν τα τέσσερα και τα τρία που αναβάλλονται θα γίνουν την επόμενη Τετάρτη 11 Νοεμβρίου. Από τα αυριανά παιχνίδια απουσιάζει το ντέρμπι. Ρεπό έχει αυτή την αγωνιστική ο Παναρκαδικός.


Αναλυτικά το αυριανό πρόγραμμα:
ΝΕΑ ΣΑΝΤΑ/ΑΠΕΝΑΝΤΙ – Α.Ο. ΑΡΓΑΣΙΟΥ  (15:00, Γήπεδο Αμπελοκήπων)
Η Νέα Σάντα/Απέναντι «υποδέχεται» τον Α.Ο. Αργασίου στο γήπεδο Αμπελοκήπων (κοινή έδρα), με μονόπλευρο ενδιαφέρον, αφού οι τυπικά γηπεδούχοι είναι αυτοί που… καίγονται για τους βαθμούς.
Η Νέα Σάντα/Απέναντι βρίσκεται στην 4η θέση με 21β. και τέρματα 28-7 και ο Α.Ο. Αργασίου στην 10η με 9β. και τέρματα 19-26.

Α.Ο. ΑΛΥΚΑΝΑ – ΑΕ ΓΕΡΑΚΑΡΙΑ (15:00, Γήπεδο Πηγαδακίων)
Ο πρωτοπόρος Α.Ο. Αλυκανά παίζει στα Πηγαδάκια με την ΑΕ Γερακαρίων (κοινή έδρα) όπου και εδώ το ενδιαφέρον είναι μονόπλευρο, με τους γηπεδούχους να θέλουν να παραμείνουν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα και μάλιστα χωρίς συγκάτοικο, αφού ο Παναρκαδικός έχει αυτή την αγωνιστική ρεπό.
Ο Α.Ο. Αλυκανάς είναι στην 1η θέση με 22β. και τέρματα 34-5, ενώ η ΑΕ Γερακαρίων στην 8η θέση με 10β. και τέρματα 9-14.

Α.Ε. ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΒΟΥΓΙΑΤΟΥ – ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΚΟΥΛΙΚΑΔΟΥ (15:00, Γήπεδο Μαχαιράδου)
Να ξεχάσει όσο το δυνατόν γρηγορότερα την ήττα από τον Παναρκαδικό (4-0) θα επιδιώξει αύριο ο Εθνικός Σκουλικάδου, επικρατώντας εύκολα ή δύσκολα της ΑΕ Κεραυνού Βουγιάτου, στο γήπεδο του Μαχαιράδου.
Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην 9η θέση με 10β. και τέρματα 15-22, ενώ οι φιλοξενούμενοι στην 5η με 19β. και τέρματα 30-12.

ΠΕΙΡΑΤΗΣ ΖΑΓΟ – Α.Ο. ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ (15:00, Ενωσιακό γήπεδο)
Ο ανεβασμένος το τελευταίο διάστημα (βαθμολογικά και ψυχολογικά) Πειρατής υποδέχεται στο Ενωσιακό γήπεδο τον ουραγό του βαθμολογικού πίνακα, Α.Ο. Βασιλικού και ευελπιστεί να πετύχει μία ακόμα νίκη που θα τον ανεβάσει ακόμα περισσότερο στη βαθμολογία.
Ο Πειρατής βρίσκεται στην 11η θέση με 8β. και τέρματα 11-27, ενώ ο Α.Ο. Βασιλικού στην τελευταία θέση, χωρίς βαθμό και τέρματα 3-33.

Τα παιχνίδια που αναβάλλονται για την επόμενη Τετάρτη 11 Νοεμβρίου, είναι τα εξής:
ΔΟΞΑ ΠΗΓΑΔΑΚΙΩΝ – ΔΟΞΑ ΛΙΘΑΚΙΑΣ (15:00, Γήπεδο Πηγαδακίων)
ΚΟΙΛΙΩΜΕΝΟΣ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΛΑΝΟΥ (15:00, Γήπεδο Αγίου Λέοντα)
ΕΣΠΕΡΟΣ – Α.Ε. ΖΑΚΥΝΘΟΥ (15:00, Γήπεδο Αμπελοκήπων)


Πηγή:  Εφημερίδα «ΗΜΕΡΑ»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου