Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2013

ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ: Τα παραλειπόμενα και φωτογραφίες

Πάμε να δούμε τα παραλειπόμενα του σημερινού αγώνα του Δημοτικού Σταδίου Ζακύνθου, όπου ΑΠΣ Ζάκυνθος και Ηρακλής έμειναν στο 0-0.

*Από τη μία το… εμπορικό όνομα του αντιπάλου και από την άλλη οι καλές καιρικές συνθήκες, γέμισαν ακόμα και τα σκαλιά στην κερκίδα του Δημοτικού Σταδίου από τους φίλους της Ζακύνθου, ενώ για άλλη μία αγωνιστική εντυπωσιακή ήταν η παρουσία των «ΑΠΕΝΑΝΤΙ» στη γνωστή τους θέση.

*Περίπου 2.200 φίλοι του ποδοσφαίρου ήταν στο Στάδιο, εκ των οποίων 50 περίπου φίλοι του Ηρακλή που έκανα τόσα χιλιόμετρα για να βρεθούν κοντά στην αγαπημένη τους ομάδα.
*Λίγα λεπτά πριν την έναρξη του αγώνα, η διοίκηση του ΑΠΣ βράβευσε 4 παλαίμαχους ποδοσφαιριστές. Πρόκειται για τους Μοθωναίο Ανδρέα, Μάργαρη Διονύσιο, Πισκαρδέλη Σπύρο και Πυλαρινό Γεράσιμο. Τις απονομές έκαναν οι κ.κ. Μαρμαράς, Βυθούλκας, Μαλιούφας και Γούναρης, αντίστοιχα.
*Πριν γίνει η κλήρωση του διαιτητή με τους δύο αρχηγούς, οι παίκτες και των δύο ομάδων πήγαν στη φωτογραφία του Χρήστου Χαριάτη και άφησαν από ένα γαρίφαλο. Φυσικά, όλοι οι φίλαθλοι σηκώθηκαν όρθιοι και χειροκροτούσαν παρατεταμένα.
*Με προστατευτική μάσκα ξεκίνησε το ματς ο Σολφερίνο, όμως από το 10ο λεπτό και μετά την… πέταξε, ρισκάροντας έτσι την υγεία του!















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου