Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2013

FOOTBALL LEAGUE: Χριστούγεννα στην κορυφή Ολυμπιακός Β. και Κέρκυρα

Ούτε στην 13η αγωνιστική της Football League σταμάτησαν την πορεία τους Ολυμπιακός Βόλου και Κέρκυρα, καθώς οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν 4-1 του Βύζαντα και οι νησιώτες 2-0 του Πιερικού.
Στον Νότιο όμιλο, ο Ολυμπιακός συνεχίζει χωρίς… στάσεις, μια και επικράτησε άνετα 4-1 του Βύζαντα Μεγάρων και πάει στις γιορτές στην κορυφή, έχοντας επτά βαθμούς διαφορά από τα Χανιά τα οποία την Δευτέρα αντιμετωπίζουν την Καλλιθέα.

Παράλληλα, με νίκη συνέχισε ο Ηρακλής Ψαχνών, καθώς επιβλήθηκε 2-1 του Φωστήρα και βρίσκεται στις πρώτες θέσεις, ενώ ο Αστέρας Μαγούλας πήρε σημαντικό… διπλό, 2-0 επί του Φωκικού στην Άμφισσα, ενώ τέλος, η Παναχαϊκή νίκησε 2-1 την Γλυφάδα.


Δείτε τα αποτελέσματα και τη βαθμολογία του Νοτίου ομίλου


Στον Βόρειο όμιλο, με δύο… χτυπήματα στα τελευταία λεπτά, η Κέρκυρα πανηγύρισε τη νίκη 2-0 επί του Πιερικού στην Κατερίνη, ενώ ο Ηρακλής έμεινε στο «λευκό» 0-0 με την Ζάκυνθο στο νησί του Ιονίου.

Στην Καβάλα, η τοπική ομάδα πήρε σημαντική… ανάσα, επικρατώντας 1-0 του Αιγινιακού, ενώ η Δόξα Δράμας πήρε το «τρίποντο» 2-1 επί του Βατανιακού. Τέλος, ο Τύρναβος επιβλήθηκε 1-0 της Αναγέννησης Γιαννιτσών, ενώ το θεσσαλικό ντέρμπι της Αναγέννησης Καρδίτσας με τη Νίκη Βόλου έμειναν στο 0-0.


πηγή:  onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου