Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2013

Β΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Δίκαιη επικράτηση για Πλάνο

Έπεσε χθες η αυλαία της 10ης αγωνιστικής για την Β΄ κατηγορία με τον εξ αναβολής αγώνα Κοιλιωμένος-Αστέρας πλάνου, με την ομάδα του Πατρίκ Ενγκεμά να επικρατεί με 2-0, στο γήπεδο του Αγίου Λέοντα.
Και τα δύο τέρματα για τους φιλοξενούμενους πέτυχε ο Κρεζίας. Το πρώτο στο 10ο  λεπτό με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, το οποίο είχε κερδίσει ο Καραβίας και το δεύτερο στο 35΄ όταν βγήκε απέναντι στον Γεράσιμο Μαρούδα και με πλασέ πέτυχε το τελικό 0-2. Οι παίκτες του Αστέρα είχαν και χαμένο πέναλτι στο 58΄. Το πέναλτι το κέρδισε και πάλι ο Καραβίας, το οποίο εκτέλεσε ο ίδιος αλλά ο Μαρούδας θα αποκρούσει.

Οι γηπεδούχοι ολοκλήρωσαν το ματς με 10 παίκτες, λόγω αποβολής με απευθείας κόκκινη κάρτα του Α. Κορφιάτη για εξύβριση των θείων.
Καλή η διαιτησία του Κώστα Ψάρρη και των βοηθών του Στραβοπόδη και Αντωνίου.

ΚΟΙΛΙΩΜΕΝΟΣ (Ανδρέας Κορφιάτης): Μαρούδας Γερ., Βυθούλκας Π., Βρυώνης, Ακτύπης, Κορφιάτης, Βυθούλκας Μ., Νταουτάι, Χαϊκάλης, Κλάδης, Αυγουστίνος (66΄ Ξένος), Βυθούλκας Γ. (55΄ Μάργαρης).


ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΛΑΝΟΥ (Πατρίκ Ενγκεμά): Μαυρίας, Κολπονδίνος, Αρβανιτάκης, Φεράτι, Κωτσίνης, Λίτα, Γιατράς Ι., Γιατράς Δ., Καραβίας, Σελμανάι (86΄ Μαμφρέδας), Κρεζίας (60΄ Πυλαρινός)

1 σχόλιο:

  1. ΠΡΩΤΟΝ ΑΠΟΛΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΩΣ ΟΝΟΜΑΖΕΣΤΕ ΟΠΟΤΕ ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΦΕΤΕ ΤΑΡΘΡΑ ΣΑΣ!!! ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΥΠΑΓΟΡΕΥΣΕ ΤΟ ΚΑΛΗ Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ!!!
    ΟΥΤΕ Ο ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΣΑΣ ΤΟ ΥΠΑΓΟΡΕΥΣΕ ΜΗΠΩΣ Ο ΕΝ ΛΟΓΩ ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ?
    ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΓΚΡΙΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΚΥΡΙΕ..???

    ΑπάντησηΔιαγραφή