Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2013

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ – Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Επικίνδυνη… στροφή για ορισμένους

Φάση από το περσινό παιχνίδι Άγιος Λέων - Ελατιακός
Με τη διεξαγωγή της 10ης και προτελευταίας αγωνιστικής για τον α΄ γύρο, συνεχίζεται το πρωτάθλημα της Α΄ κατηγορίας, με ενδιαφέροντα παιχνίδια, όπως αυτά στο Δημοτικό Στάδιο, στον Αγγερικό και στο Μαχαιράδο. Ας δούμε όμως αναλυτικά τα παιχνίδια:


ΣΑΒΒΑΤΟ 14 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ
Α.Ο. ΖΑΚΥΝΘΙΑΚΟΣ – Α.Ο. ΛΕΒΑΝΤΕ (15:00, Δημοτικό Στάδιο)
Στο πιο ενδιαφέρον παιχνίδι της αγωνιστικής, ο Ζακυνθιακός υποδέχεται αύριο το μεσημέρι στο Δημοτικό Στάδιο τον Α.Ο. Λεβάντε, ο οποίος αν θέλει να μείνει… ζωντανός στο κυνήγι των μπαράζ πρωταθλήματος, θα πρέπει να νικήσει τον πρωτοπόρο και να τον υποχρεώσει στην πρώτη του ήττα στο φετινό πρωτάθλημα, κάτι που φαντάζει πολύ δύσκολο.
Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην 1η  θέση με 27β. και τέρματα 57-8, ενώ οι φιλοξενούμενοι στην 3η  με 19β. και τέρματα 26-8.

ΑΧΙΛΛΕΑΣ – Α.Ο. ΤΣΙΛΙΒΙ (15:00, Ενωσιακό Γήπεδο)
Στο Ενωσιακό γήπεδο ο Αχιλλέας υποδέχεται τον Α.Ο. Τσιλιβή που φαντάζει φαβορί στη συγκεκριμένη αναμέτρηση.
Η ομάδα του Αχιλλέα βρίσκεται στην 10η  θέση με 4β. και τέρματα 7-28, ενώ του Α.Ο. Τσιλιβή στην 6η με 13β. και τέρματα 16-15.

Α.Ο. ΚΑΤΑΣΤΑΡΙΟΥ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΑΧΑΙΡΑΔΟΥ (15:00, Γήπεδο Αγγερικού)
Σπουδαίο παιχνίδι και στον Αγγερικό, όπου ο Α.Ο, Κατασταρίου θα υποδεχτεί αύριο το μεσημέρι τον ανεβασμένο τελευταία Αστέρα Μαχαιράδου. Και οι δύο ομάδες θέλουν το «τρίποντο» για διαφορετικούς λόγους. Οι μεν γηπεδούχοι να ξεφύγουν από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας, οι δε φιλοξενούμενοι να κρατηθούν ψηλά στο βαθμολογικό πίνακα.
Το Καταστάρι βρίσκεται στην 9η θέση με 8β. και τέρματα 22-24, ενώ ο Αστέρας στην 5η με 14β. και τέρματα 15-16.


ΚΥΡΙΑΚΗ 15 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ
ΠΑΝΑΡΤΕΜΙΣΙΑΚΟΣ Α.Ο. – ΑΕΤΟΣ ΚΑΛΙΠΑΔΟΥ (15:00, Γήπεδο Μαχαιράδου)
Καλό ματς αναμένεται και στο Μαχαιράδο, όπου ο Παναρτεμισιακός Α.Ο. θα υποδεχτεί τον Αετό Καλλιπάδου. Και οι δύο ομάδες βρίσκονται χαμηλά στη βαθμολογία και θέλουν τη νίκη που αν έρθει θα τη… γευτεί μόνο η μία!
Ο Παναρτεμισιακός βρίσκεται στην 7η θέση με 12β. και τέρματα 19-18 και ο Αετός στην 8η  με τους ίδιους βαθμούς και τέρματα 14-24.

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ – ΘΥΕΛΛΑ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ (15:00, Ενωσιακό γήπεδο)
Εύκολο απόγευμα αναμένεται για την Θύελλα Αμπελοκήπων που θα πάει στο Ενωσιακό γήπεδο Γαϊτανίου για να αντιμετωπίσει τον ουραγό Απόλλωνα.
Οι γηπεδούχοι είναι τελευταίοι με μόλις ένα βαθμό και τέρματα 7-38, ενώ η Θύελλα στην 2η θέση με 24β. και τέρματα 31-6.

ΑΕ ΑΓΙΟΣ ΛΕΩΝ/ΚΟΙΛΙΩΜΕΝΟΣ – ΕΛΑΤΙΑΚΟΣ (15:00, Γήπεδο Αγ. Λέοντα)
Άλλοτε το συγκεκριμένο παιχνίδι θα το αναφέραμε ως ντέρμπι των «ορεινών», όμως η βαθμολογική, αλλά και η αγωνιστική κατάσταση των δύο ομάδων δεν μας το επιτρέπει.
Κι αυτό γιατί, οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην 4η θέση με 17β. και τέρματα 19-20, ενώ οι φιλοξενούμενοι στην 11η με 4β. και τέρματα 12-40.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου