Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2013

ΠΑΕ ΖΑΚΥΝΘΟΣ: Με την ίδια συνταγή επιτυχίας

Τα τελευταία επιτυχή αποτελέσματα και η πλούσια συγκομιδή βαθμών στην «παρθενική» παρουσία στην Football League για τη Ζάκυνθο, δίνουν άλλον αέρα στην ομάδα και σίγουρα η ψυχολογία θα είναι ανεβασμένη, σε ότι αφορά τη σημερινή αναμέτρηση στο Αιγινίο, με αντίπαλο τον τοπικό Αιγινιακό. Μάλιστα οι Κατερινιώτες θεωρούν τους νησιώτες ως ομάδα που, ειδικά εκτός έδρας, έχει άγνοια κινδύνου και τους θεωρούν ως μία από τις πιο επικίνδυνες ομάδες της κατηγορίας.

Αν και υπάρχουν αγωνιστικά προβλήματα (Οικονόμου, Σολφερίνο τιμωρημένοι και Κυριακίδης, Γιώρης, Βυθούλκας και Καμπούρης τραυματίες) ο Ιταλός προπονητής, Τζανλούκα Κολονέλο έχει κατασταλάξει στην καλύτερη 11άδα που θα κατακτήσει το δεύτερο εκτός έδρας «διπλό», μετά από αυτό στην Δράμα. Οι 11 θα γίνουν γνωστοί λίγο πριν την έναρξη του ματς, όπως άλλωστε συνηθίζει ο κ. Κολονέλο.
Να θυμίσουμε ότι ο σημερινός αγώνας ξεκινά στις 15:00 και είναι τηλεοπτικός (OTE TV, Sport 4).

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ:  Έτοιμος για Ζάκυνθο!
Δίχως απρόοπτα και εκπλήξεις έγινε χθες η τελευταία προπόνηση του Αιγινιακού για το σημερινό παιχνίδι, όπου η ομάδα της Πιερίας θέλει να επιστρέψει στις νίκες.
Στα θετικά είναι το γεγονός πως ο Κώστας Νικολαΐδης αντιμετωπίζει ουσιαστικά έναν «πονοκέφαλο», ο οποίος ήταν γνωστός, αφού ο Πρέντραγκ Σίκιμιτς θα χάσει την αναμέτρηση λόγω τιμωρίας.
Κατά τα άλλα, στην αποστολή θα βρίσκεται κανονικά ο Μαρσέλο Πέντα που έχει αποθεραπευτεί πλήρως, όπως και ο Κυριάκος Κιβρακίδης που εξέτισε την ποινή μιας αγωνιστικής. Οι «εκλεκτοί» θα γίνουν γνωστοί λίγο πριν τη σημερινή σέντρα.

«Εμφύλιος» πόλεμος Αιγινιακού-Πιερικού
Παραμονές του αγώνα με τη Ζάκυνθο, ο Αιγινιακός πραγματοποίησε Γενική Συνέλευση όπου ο μεγαλομέτοχος της ομάδας, Γιάννης Νιώπας αναφέρθηκε σε διάφορα θέματα και μεταξύ άλλων, φέρεται να έκανε τη δήλωση: «Θέλω να είμαι τουλάχιστον ένα πόντο πάνω από τον Πιερικό». Άμεση ήταν η παρέμβαση του Προέδρου του Πιερικού, Κώστα Παπαδόπουλου, που σημείωσε: «Τι να σχολιάσω. Ο Πιερικός είναι η μεγάλη ομάδα της Πιερίας. Αυτό δεν θα αλλάξει ποτέ. Πάντως έχω να πω ότι όποιος ξαναπεί χωριάτη και κομπλεξικό τον μεγαλομέτοχο του Αιγινιακού θα έχει να κάνει μαζί μου».

ΝΕΟΙ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Την Κυριακή το πρωί (11:00) στη Νίκη Βόλου
Με τη διεξαγωγή της 7ης αγωνιστική συνεχίζεται το διήμερο το πρωτάθλημα Νέων της Football League, με την ομάδα της Ζακύνθου να αγωνίζονται στον Βόλο και συγκεκριμένα στο γήπεδο Κερασιάς, με αντίπαλο τη Νίκη Βόλου. Με δύο νίκες και τέσσερις ισοπαλίες, η ομάδα του Σπύρου Φιορεντίνου φιγουράρει στην 7η θέση της βαθμολογίας με 10 βαθμούς. Η βαθμολογία στο βόρειο όμιλο έχει ως εξής: 1. Αιγινιακός 13, 2. Κέρκυρα 12, 3. Απόλλων Καλαμαριάς 12, 4. Ηρακλής 11, 5. Αναγέννηση Καρδίτσας 11, 6. Καβάλα 11, 7. Ζάκυνθος 10, 8. Εθνικός Γαζώρου 9, 9. Τίρναβος 9, 10. Δόξα Δράμας 8, 11. Νίκη Βόλου 3, 12. Αναγέννηση Γιαννιτσών 2, 13. Πιερικός 1, 14. Βατανιακός 0.
Το πρόγραμμα της 7ης αγωνιστικής:
Σάββατο 14/12
11.30: (Δημ. Γήπεδο Καλαμαριάς) Απόλλων Καλαμαριάς - Κέρκυρα
11.00: (Δημ. Γήπεδο Κατάχα) Αιγινιακός - Τίρναβος
14.00: (Δημ. Γήπεδο Βατάν) Βατανιακός - Καβάλα
14.00: (Ιδιόκτητο γήπεδο Μίκρας) Ηρακλής - Δόξα Δράμας

Κυριακή 15/12
11.00: (Γήπεδο Κρανέας) Αναγ. Καρδίτσας - Πιερικός
11.00: (Γήπεδο Παλαιοφύτου) Αναγ. Γιαννιτσών - Εθνικός Γαζώρου
11.00: (Γήπεδο Κερασιάς) Νίκη Βόλου - Ζάκυνθος





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου