Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2013

ΑΓΕΖ: Με τη συνταγή του Σπόρτιγκ

Η σπουδαία βαθμολογική… ανάσα, αλλά και η ανεβασμένη ψυχολογία μετά την πολύτιμη νίκη επί του Σπόρτιγκ (67-62) την προηγούμενη Τετάρτη, κάνει τους «ερυθρόλευκους» να ατενίζουν με διαφορετικό μάτι τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Η ΑΓΕΖ πριν από το εξ αναβολής ματς με τον Σπόρτιγκ βρισκόταν στην τελευταία (13η) θέση της βαθμολογίας και με τη νίκη του αυτή… εκτοξεύτηκε στην 8η!

Επόμενος αντίπαλος η Νίκη Αμαρουσίου που την περσινή αγωνιστική περίοδο έφτασε στην πηγή (πρωτάθλημα) αλλά νερό δεν ήπιε. Φέτος βέβαια, οι Αμαρουσιώτες δεν έχουν την περσινή ομάδα, δεν παύουν όμως να έχουν ένα υπολογίσιμο σύνολο και φυσικά το παιχνίδι αυτό δεν έχει καμία μα καμία ομοιότητα με αυτό της προηγούμενης Τετάρτης. Ο Σπόρτιγκ δεν έχει έμπειρη ομάδα, αλλά ομάδα με ενέργεια, ενώ η Νίκη έχει το αντίθετο και θέλει ιδιαίτερη προσοχή το ματς.

Η προετοιμασία της ομάδας
Δεν υπάρχει χρόνος για ξεκούραση στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο με τους Ταυρόπουλο και Θεοδόση να ξεκινούν από χθες την προετοιμασία για τον Κυριακάτικο αγώνα στο Κλειστό της Παναγούλας. Δυστυχώς, στο παιχνίδι με τον Σπόρτιγκ τραυματίστηκε ο Γιώργος Ζάγκλας (θλάση στον προσαγωγό) και θα απουσιάσει από τα δύο επόμενα παιχνίδια, αυτά με Νίκη Αμαρουσίου (εντός) και Καλαμάτα 1980 (εκτός). Και ο Χρήστος Κοτσέτας τραυματίστηκε (κάκωση μηνίσκου) αλλά θα είναι έτοιμος για την Κυριακή.
Την Κυριακάτικη αναμέτρηση (15:30) θα σφυρίξει και πάλι ο Γιαννιώτης ρέφερι, Μιχάλης Μαντήλας, με δεύτερο διαιτητή τον Ρίζο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου