Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2013

ΤΖΑΝΛΟΥΚΑ ΚΟΛΟΝΕΛΟ: «Δεν μας σέβονται»

Στο SkyGOAL.gr μίλησε ο τεχνικός 
της Ζακύνθου Τζιανλούκα Κολονέλο...
Ο Ιταλός τεχνικός μίλησε για την ασέβεια που δείχνουν οι διαιτητές στους παίκτες του στα εκτός έδρας παιχνίδια, για το που κρίθηκε το παιχνίδι με τον Αιγινιακό το οποίο η Ζάκυνθος έχασε 3-0 αλλά και για τα άτομα που ήθελαν να χάσει η ομάδα...


-Πού πιστεύετε ότι κρίθηκε το παιχνίδι;
«Ο διαιτητής στην πλάγια γραμμή έπρεπε να δώσει χέρι κάτι που δεν έκανε και στην συνέχεια ο τερματοφύλακας μας πήρε κόκκινη κάρτα. Δεν είχαμε στην διάθεση μας τους 3 παίκτες που έχουν πείρα σε τέτοια παιχνίδια, όπως οι Οικονόμου, Σολφερίνο, Κυριακίδης. Από την αρχή του παιχνιδιού δεν ήταν εύκολο για την ομάδα μου. Στο γήπεδο υπήρχε μια νεαρή ομάδα απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα, με πολύ καλούς παίκτες, που έχουν πείρα πάνω στο ποδόσφαιρο και οι όποιοι πληρώνονται αρκετά καλά.»

-Πιστεύετε ότι ο διαιτητής έπαιξε σημαντικό ρόλο στο τελικό σκορ;
«Έξω κανείς δεν μας σέβεται διότι είμαστε μια άπειρη ομάδα αλλά αυτό είναι φυσιολογικό. Καμία ιστοσελίδα στην Ζάκυνθο δεν χρησιμοποιεί λέξεις όπως "τραγικό" και άλλες εκφράσεις ή άλλες παρόμοιες για να χαρακτηρίσει τους παίκτες μου. Είναι πολύ θετικό ότι παίζουμε καλά και έχουμε ήδη μαζέψει 18 βαθμούς. Μερικοί στο νησί περίμεναν να χάσει η ομάδα, δεν υπήρχε σχεδόν καθόλου σεβασμός προς τους παίκτες μου, ωστόσο μόλις γυρίσω την επομένη εβδομάδα θα μιλήσω και θα πω αρκετά πράγματα. Όλοι πρέπει να ευχαριστούν αυτούς τους παίκτες για όλα διότι κανένας δεν γνωρίζει πολλά πράγματα, αγαπάμε το νησί μας».

-Τι φταίει και η ομάδα δείχνει άλλο πρόσωπο στα εκτός από αυτό που δείχνει στα εντός;
«Δεν υπάρχει διάφορα διότι αν κάποιος δει τους αγώνες θα καταλάβει το γιατί. Έχω καταπληκτικούς παίκτες στην ομάδα μου και είμαι περήφανος για αυτούς. Όλοι οι παίκτες μου δεν έχουν εμπειρία από αυτή την κατηγορία. Συμβιβαστήκαμε όλοι με την κόκκινη κάρτα, εκτός από τον τερματοφύλακα μας. Ελπίζω οι άνθρωποι που λένε και γράφουν για εμάς να λένε πάντα την αλήθεια αλλά θα γυρίσω στο νησί και θα μιλήσω με αυτό το άτομο διότι θέλω να ξέρω γιατί τα λέει. Επαναλαμβάνω πως κάθε πόντος για εμάς είναι πολύ σημαντικός. Είναι τιμή μας που στο επόμενο αγώνα μας θα παίξουμε με τον Ηρακλή. Ελπίζω να είναι μια καλή μέρα για όλους μας και πρέπει να τα καταφέρουμε για αυτά τα 2 με 3 άτομα που επιθυμούν την ήττα μας».

Πηγή: skygoal.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου