Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2013

ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: «Σάρωσε» τα μετάλλια στη Θεσσαλονίκη


Άλλη μία σημαντική επιτυχία από τον ζακυνθινό αθλητισμό ήρθε το προηγούμενο σαββατοκύριακο, από τον σύλλογο Ακροβατικής γυμναστικής «ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ» Ζακύνθου, που έλαβε μέρος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ακροβατικής Γυμναστικής, που έλαβε χώρα στην Μίκρα Θεσσαλονίκης. Ο προπονητής της ΟΛΥΜΠΙΑΔΑΣ, Ανδρέας Κατιρτζίδης μίλησε την Δευτέρα το βράδυ (τηλεφωνικά) στην αθλητική εκπομπή του IONIAN CHANNEL, «3ο  ΗΜΙΧΡΟΝΟ» και εκτός των άλλων μας ανακοίνωσε ότι το ερχόμενο καλοκαίρι του 2014 η Ζάκυνθος θα φιλοξενήσει ένα μίτινγκ Ακροβατικής Γυμναστικής!


Ο κ. Κατιρτζίδης, σε ότι αφορά το πρωτάθλημα, τόνισε: «Ήταν μία πολύ καλή διοργάνωση με πάρα πολλούς αθλητές και μάλιστα πήραν μέρος και δύο νεοσύστατες ομάδες. Παρά τη κρίση, πολλοί σύλλογοι δήλωσαν συμμετοχή και αυτό δείχνει ότι το άθλημα μεγαλώνει και ανδρώνεται. Μάλιστα από την Ομοσπονδία μας ενημέρωσαν ότι θα προταθεί να ενταχθεί στα Ολυμπιακά αθλήματα».

Σε ότι αφορά την παρουσία της ΟΛΥΜΠΙΑΔΑΣ, δήλωσε: «Είχαμε 2-3 ατυχίες για να φέρουμε περισσότερα χρυσά στις αποσκευές μας, αλλά παρόλα αυτά, επιστρέψαμε με 6 χρυσά, 3 αργυρά και 3 χάλκινα μετάλλια».

Ποιοι αθλητές πήραν τα μετάλλια: «Τα χρυσά μετάλλια πήραν οι Βούρτσης Θεόφιλος, Λυμπερόπουλος Φάνης, Αυγουστίνος Σπύρος, Τζιοβάνι Ινέστο (4άδα), Ντάρεκ Σίμντσακ και Μπάκας Ιωάννης. Τα αργυρά πήραν οι αθλήτριες Παντελή Βάσω, Χιώνη Διονυσία, Παπαδοπούλου Αναστασία και τα χάλκινα οι Βούρτση Μαρία, Μυλωνά Ελευθερία και Μποτώνη Βασιλική. Επίσης, είχαμε 4ες θέσεις για τις Ζούγρα Ελάνα, Τσακνή Κόμισα, Αυγουστίνου Δήμητρα και 6ες θέσεις για τις Κλάδη Έλενα, Χριστοφόρου Μπο και Τσιάνη Αθηνά».

Επειδή γίνεται πολύ καλή δουλειά στο σύλλογο, κάτι που φαίνεται περίτρανα από τις κατακτήσεις των μεταλλίων και μας ακούν αυτή την ώρα πολλοί γονείς που μπορεί να θέλουν να φέρουν τα παιδιά τους, πού μπορούν να σας βρουν: «Στεγαζόμαστε στο Αθλητικό Κέντρο Γαϊτανίου, δίπλα από το γήπεδο ποδοσφαίρου του κ. Φιορεντίνου, καθημερινά τα μεσημέρια από 15:00 έως 19:00 και το Σάββατο το πρωί».




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου