Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2013

ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ: Πρώτο τηλεοπτικό παιχνίδι στη Ζάκυνθο


Ιστορική μέρα η ερχόμενη Παρασκευή για το νησί, αφού για πρώτη φορά στα χρονικά της ομάδας, παιχνίδι της θα καλυφθεί ζωντανά, σε πανελλήνια εμβέλεια, από συνδρομητικό κανάλι (OTE TV, Sport 4).
Σίγουρα, άπαντες στο «κυανοκίτρινο» στρατόπεδο θα το περιμένουν πως και πως, θέλοντας να συνοδευτεί και με νίκη επί ενός ισχυρού και ιστορικού σωματείου, όπως είναι ο Απόλλωνας Καλαμαριάς.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, η χθεσινή προπόνηση πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο του Αγγερικού (πολύ κακός ο αγωνιστικός χώρος από τη συνεχόμενη βροχή) με τον Κυριακίδη τελικά να μην παίρνει μέρος, αφού η διάγνωση δείχνει μία διάταση που θα τον κρατήσει για μία εβδομάδα εκτός. Και ο Πετράκος δεν υπολογίζεται για το ματς της Παρασκευής, αν και έχει μπει στο ρυθμό των προπονήσεων, απλά έχει μείνει λίγο πίσω αγωνιστικά. Μπορεί όμως ο Κολονέλο να τον εντάξει στην αποστολή.
Σε ότι αφορά τους Οικονόμου και Σολφερίνο που «κιτρινίστηκαν» στην Κέρκυρα και συμπλήρωσαν 7 και 4 κάρτες, αντίστοιχα, θα γίνουν τα εξής. Σε ότι αφορά τον αρχηγό Κώστα Οικονόμου που θα απουσιάσει από δύο αγώνες, δηλώθηκε να τις εκτίσει με Αιγινιακό στις 13 Δεκεμβρίου (12η αγωνιστική) και Αναγέννηση Καρδίτσας στις 28 Δεκεμβρίου στην έναρξη του β΄ γύρου (14η αγωνιστική). Ο δε Αργεντίνος επιθετικός Νταμιάν Σολφερίνο που θα απουσιάσει σε μία αγωνιστική, αυτή θα είναι με την Αναγέννηση Καρδίτσας.

Ξεκίνησε η προπώληση των εισιτηρίων
Η διοίκηση της Ζακύνθου έχει ήδη προς διάθεση τα εισιτήρια για τον αγώνα της Παρασκευής με τον Απόλλωνα. Τα εισιτήρια στην προπώληση τιμώνται στα 10€, ενώ την Παρασκευή στα εκδοτήρια, 15€. Τα σημεία προπώλησης είναι: τα Πρακτορεία ΟΠΑΠ «ΚΟΚΟΡΑΣ» & «ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ», η Κρεπερί «LOCOS» και το Καφέ «STRADA Coffee & Snacks».


ΑΠΟΛΛΩΝ 1926: Και τώρα… Ζάκυνθος
Οι «κοκκινόμαυροι» στρέφουν πλέον την προσοχή τους στο παιχνίδι της ερχόμενης Παρασκευής με τη Ζάκυνθο στο νησί του Ιονίου, για το οποίο έχουν μόλις δύο μέρες να προετοιμαστούν. Ο Ανδρέας Παντζιαράς ζήτησε από τους παίκτες του και πάλι συγκέντρωση από το πρώτο μέχρι το 90ο λεπτό, αφού και ένα λεπτό αδράνειας στοιχίζει στην ομάδα, κάτι που συνέβη στο ματς με τον Ηρακλή. Από αυτό κρατούν την προσπάθεια, καθώς όπως τονίζουν αν ο Απόλλων συνεχίσει έτσι, θα έρθουν και τα θετικά αποτελέσματα.

Απών από την αναμέτρηση με τη Ζάκυνθο είναι σίγουρα ο Λιόνης. Οι υπόλοιποι υπολογίζονται κανονικά. Ο Πιτσόκος δέχτηκε χτύπημα στον αστράγαλο και προληπτικά ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα την Δευτέρα και ο Πέλκας προπονήθηκε σε πιο χαλαρούς ρυθμούς. (πηγή: flnews.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου