Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2013

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ – Β΄ Κατηγορία: Το ντέρμπι ο Έσπερος – Τι έγινε στα εξ αναβολής ματς

Έγιναν σήμερα τα δύο από τα τρία εξ αναβολής παιχνίδια της 10ης αγωνιστικής της Β΄ Κατηγορίας, με τον Έσπερο να κερδίζει δύσκολα με 1-0 την Α.Ε. Ζακύνθου στο Ρόιδο και η Δόξα Λιθακιά τη συνονόματή της στα Πηγαδάκια με το εκκωφαντικό 10-2! Αύριο παίζουν Κοιλιωμένος-Αστέρας Πλάνου. Αναλυτικά:



ΔΟΞΑ ΠΗΓΑΔΑΚΙΩΝ – ΔΟΞΑ ΛΙΘΑΚΙΑΣ  2-10
Καταιγιστική ήταν σήμερα το μεσημέρι στα Πηγαδάκια η Δόξα Λιθακιάς, επικρατώντας με το ευρύ 10-2 της Δόξας Πηγαδακίων, σε ένα ματς που σίγουρα δεν αντέχει σε κριτική.
Τα γκολ των νικητών πέτυχαν οι Τορτορέλης (3), Στυλιανέσης (2), Μπιζιντής (2), Πίττας, Κοριανίτης Φ. και Κλάδης Μιχ., ενώ για τους γηπεδούχους σκόραραν οι Πλαρινός και Σκιαδόπουλος. Οι φιλοξενούμενοι είχαν και δοκάρι με τον Φώτη Κοριανίτη.
Εύκολο μεσημέρι για τον διαιτητή Γιώργο Μπάστα και τους βοηθούς του Πέττα και Κακολύρη.

ΔΟΞΑ ΠΗΓΑΔΑΚΙΩΝ (Ανδρέας Γκούσκος): Μουζάκης, Σκλήβας Ν. (46΄ Σταμίρης)< Σκλήβας Αν. (46΄ Τουρίκης Π.), Πλαρινός Διον., Πλαρινός Διον., Μπρους, Πέττας Αν., Πέττας Σπ., Πέττας Δημ (46΄ Τουρίκης Ν.), Σκιαδόπουλος, Μπακάμης.


ΔΟΞΑ ΛΙΘΑΚΙΑΣ (Αν. Μποζίκης): Τριπάπουλος Διον., ΜποζίκηςΠ., Σούρμπης, Μποζίκης Αλ., Κοριανίτης Βας., Ανδρεώλας, Κοριανίτης Φ., Τορτορέλης (46΄ Μπιζιντής), Κλάδης Μιχ. (50΄ Γαϊτανίδης), Στυλιανίδης, Πίττας (35΄ Μιχαλίτσης Ι.).


ΕΣΠΕΡΟΣ - Α.Ε. ΖΑΚΥΝΘΟΥ   1-0
Σε ένα πραγματικό ντέρμπι, ο Έσπερος επικράτησε με 1-0 της Α.Ε. Ζακύνθου στο γήπεδο των Αμπελοκήπων και πέρασε στην 3η θέση της βαθμολογίας με 23 βαθμούς, έχοντας  συγκάτοικο τον Παναρκαδικό και αφήνοντας την ΑΕΖ μία θέση πιο κάτω με 22 βαθμούς.
Το παιχνίδι ήταν ντέρμπι και όποιος έβαζε το γκολ θα το κέρδισε. Ο Έσπερος ευτύχησε να σκοράρει με τον Νίκο Ζούγρα στο 39΄ με σουτ και πήρε το πολύτιμο «τρίποντο».
Αν και ντέρμπι, εύκολη δουλειά είχε ο διαιτητής Δημήτρης Κωστάκης και οι βοηθοί του Μαλλιάς και Βυθούλκας.

ΕΣΠΕΡΟΣ (Χαρ. Ξένος – Θ. Ξένος): Σένια, Μαρίνος Σπ., Ρίκος, Ξένος Θ., Στεριώτης, Παππάς (87΄ Καλογέρης), Νίλσον, Τάτος, Ζούγρας, Ξένος Χαρ., Βυθούλκας (85΄ Κουρούμαλος Αντ.).


Α.Ε. ΖΑΚΥΝΘΟΥ (Κώστας Αναστόπουλος): Μαμφρέδας Διον., Ζώης, Γιακουμέλος Ανδρ. (59΄ Κοντονής), Κάρδαρης, Γιακουμέλος Αλεξ., Μαυρογιάννης, Μαμφρέδας Παν., Τσώλης, Αργύρης, Στραβοπόδης (65΄ Σολάκου), Γιακουμέλος Δ. (70΄Κέρη).



ΠΕΜΠΤΗ  12/12/2013
ΚΟΙΛΙΩΜΕΝΟΣ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΛΑΝΟΥ   ΓΗΠ : ΑΓ ΛΕΟΝΤΑ  ΩΡΑ : 15.00
ΨΑΡΡΗΣ - ΣΤΡΑΒΟΠΟΔΗΣ - ΑΝΤΩΝΙΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου