Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2013

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ – ΚΥΠΕΛΛΟ: Στην επόμενη φάση η ΑΕ Άγ. Λέων/Κοιλιωμένος

Για δεύτερη συνεχόμενη φορά, μέσα σε 4 ημέρες, η Α.Ε. Άγιος Λέων/Κοιλιωμένος κερδίζει στο γήπεδο του Αγγερικού τον γηπεδούχο Αετό Καλλιπάδου και μάλιστα με το ίδιο σκορ, 4-2. Χθες το παιχνίδι ήταν για την 2η  φάση του Κυπέλλου της ΕΠΣ Ζακύνθου, παιχνίδι με το οποίο άνοιξε η αυλαία της φάσης αυτής.
Τα δύο πρώτα τέρματα ήταν με αυτογκόλ. Συγκεκριμένα, ο τοπικός Αετός προηγήθηκε με 1-0 στο 22΄ με αυτογκόλ του Ρουσιάνου και οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν στο 54΄ με αυτογκόλ του Καπαρέλη Αν. Στο 75΄ ο Μπάστας Αν. με δυνατό σουτ έδωσε το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους, αλλά 4 λεπτά αργότερα ο Καποδίστριας με σουτ ισοφαρίζει σε 2-2. Στο 88΄ ο Μπάστας Αν. και πάλι και στο 90΄+ ο Μαλαφούρης Γ. θα διαμορφώσουν το τελικό 2-4, αποτέλεσμα που στέλνει την ΑΕ Άγ. Λέων/Κοιλιωμένος στην επόμενη φάση του θεσμού.
Διαιτητής ήταν ο Αντώνης Μποζίκης και με βοηθούς τους Πλέσσα και Στεριώτη Γ.


ΑΕΤΟΣ ΚΑΛΙΠΑΔΟΥ (Θοδωρής Δραγώνας): Βούλτσος, Ζέλα, Τσουκαλάς Δ., Καπαρέλης Αν., Ψάρρης Χ., Χαρακτινός Σ., Καπαρέλης Ευστ., Γουσέτης Ανδρ., Μαρόπουλος (85′ Ψάρρης Π.), Βούρτσης (80′ Μάντσε), Καποδίστριας.

ΑΕ ΑΓΙΟΣ ΛΕΩΝ/ΚΟΙΛΙΩΜΕΝΟΣ (Νίκος Λιβέρης): Ρουχίτσας, Μαλαφούρης Γ., Μπάστας Σαρ., Ρουσιάνος (52′ Μάργαρης Ν.), Βιάζης, Μαρούδας Μαρ. Ι., Μπάστας Αν., Λούτζης, Μαρούδας Μαρ., Βυθούλκας Ανρ., Μαρούδας Π. (72′ Κλάδης Τομ.).



Το υπόλοιπο πρόγραμμα:
Σήμερα
ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΣ – ΘΥΕΛΛΑ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ ( ΚΥΠΕΛΛΟ )   ΓΗΠ : ΑΓΓΕΡΙΚΟΥ  ΩΡΑ : 14.30
ΛΙΒΕΡΗΣ - ΚΟΡΙΑΝΙΤΗΣ - ΠΑΠΑΔΑΤΟΣ 

ΤΕΤΑΡΤΗ 18/12/2013
ΤΣΙΛΙΒΗ – ΜΑΧΑΙΡΑΔΟ ΓΗΠ : ΠΛΑΝΟΥ ΩΡΑ : 14.30
ΠΑΝΑΡΤΕΜΙΣΙΑΚΟΣ – ΛΕΒΑΝΤΕΣ ΓΗΠ : ΜΑΧΑΙΡΑΔΟΥ ΩΡΑ : 14.30
ΚΑΤΑΣΤΑΡΙ – ΑΛΙΚΑΝΑΣ ΓΗΠ : ΑΓΓΕΡΙΚΟΥ ΩΡΑ : 14.30
ΑΡΓΑΣΙ – ΖΑΚΥΝΘΙΑΚΟΣ ΓΗΠ : ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ ΩΡΑ : 14.30

ΠΕΜΠΤΗ 19/12/2013
ΛΙΘΑΚΙΑ – ΕΛΑΤΙΑΚΟΣ ΓΗΠ : ΛΙΘΑΚΙΑΣ ΩΡΑ : 14.30


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου