Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2013

ΤΖΑΝΛΟΥΚΑ ΚΟΛΟΝΕΛΟ: «Ευχαριστούμε τον κόσμο μας» - Τι ειπώθηκε στη συνέντευξη τύπου

Εμφανώς στενοχωρημένος και απογοητευμένος από την εμφάνιση της ομάδας του εμφανίστηκε στη συνέντευξη τύπου ο προπονητής του Απόλλωνα Καλαμαριάς, Ανδρέας Παντζιαράς. Αντιθέτως, ο Τζανλούκα Κολονέλο εμφανίστηκε με ένα πλατύ χαμόγελο και ευχαρίστησε τους πάντες για την εμφάνιση και νίκη. Αναλυτικά:


ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΝΤΖΙΑΡΑΣ (Προπονητής Απόλλωνα Καλαμαριάς): «Από παιδαριώδη λάθη, δεχτήκαμε δύο γρήγορα γκολ στα πρώτα 6 λεπτά. Είναι αδιανόητο να έχουμε 5 σερί ήττες. Δεν μπορώ να εξηγήσω τη συμπεριφορά μερικών ποδοσφαιριστών μου στον αγωνιστικό χώρο. Άλλα λέμε και κάνουμε στις προπονήσεις και άλλα βγαίνουν στον αγώνα. Πρέπει να αλλάξουμε πολλά στην μετεγγραφική περίοδο. Συγχαρητήρια στη Ζάκυνθο».

ΤΖΑΝΛΟΥΚΑ ΚΟΛΟΝΕΛΟ (Προπονητής ΑΠΣ Ζάκυνθος): «Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τη νίκη μας. Ψάχναμε σε αυτό το ματς τους 3 βαθμούς και καταφέραμε να τους κατακτήσουμε. Προσπαθούμε σε κάθε αγώνα να δώσουμε το μάξιμουμ των δυνατοτήτων μας. Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου. Πρέπει να συνεχίσουμε την ίδια πορεία στο πρωτάθλημα, γιατί θέλουμε να μείνουμε στην κατηγορία, όσο πιο γρήγορα γίνεται. Ευχαριστούμαι τον κόσμο για το πάθος και την αγάπη του για την ομάδα. Καλή συνέχεια στην Καλαμαριά».

ΘΑΝΑΣΗΣ ΣΑΚΚΑΣ (Παίκτης Απόλλων Καλαμαριάς): «Μετά από ένα τέτοιο αποτέλεσμα, τι να πεις; Αδικούμαι τους εαυτούς μας. Δεν επιτρέπεται ο Απόλλωνας να βρίσκεται σε αυτή τη θέση. Συγχαρητήρια στη Ζάκυνθο».

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΠΙΡΗΣ (Παίκτης ΑΠΣ Ζάκυνθος): «Είχαμε μικρό διάστημα από το προηγούμενο παιχνίδι για να μπορέσουμε να προετοιμαστούμε. Δουλέψαμε όμως καλά και πήραμε το αποτέλεσμα που θέλαμε. Ο στόχος μας δεν αλλάζει. Θέλουμε να σωθούμε όσο πιο γρήγορα γίνεται. Κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι και θα δουλέψουμε προσγειωμένοι. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά. Δουλεύουμε πλέον σαν ομάδα και αυτό είναι πολύ καλό. Καλή συνέχεια στην Καλαμαριά».






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου