Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2013

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Τι έγινε την Κυριακή σε Α΄ & Β΄ Κατηγορία

Ολοκληρώθηκαν πριν από λίγο τα παιχνίδια σε Α΄ και Β΄ Κατηγορία της ΕΠΣ Ζακύνθου, με τον Ζακυνθιακό να επικρατεί (εκτός έδρας) του Ελατιακού με το ευρύ 10-0! Στο γήπεδο του Αγγερικού, η ΑΕ Άγ. Λέων/Κοιλιωμένος επικράτησε 3-2 του γηπεδούχου Αετού Καλλιπάδου. Με αυτά τα δύο παιχνίδια έπεσε η αυλαία της 9ης αγωνιστικής. Αναλυτικά τα αποτελέσματα και στην Β΄ Κατηγορία, όπου ο Α.Ο. Βασιλικός πήρε τον πρώτο του βαθμό στο πρωτάθλημα (2-2 με τον Κοιλιωμένο):


ΑΕΤΟΣ ΚΑΛΙΠΑΔΟΥ – Α.Ε. ΑΓ ΛΕΩΝ/ΚΟΙΛΙΩΜΕΝΟΣ   2-3
Την πλήρης ανατροπή έκανε στην επανάληψη του σημερινού αγώνα η Α.Ε. Άγ. Λέων/Κοιλιωμένος, επικρατώντας στο γήπεδο του Αγγερικού, του Αετού Καλλιπάδου με 3-2. Οι γηπεδούχοι, που είχαν ένα καλό πρώτο ημίχρονο, ευτύχησαν να προηγηθούν 0-1 στο 16΄ με κοντινό σουτ του Γουσέτη και με 0-2 στο 39΄ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Μαρόπουλου (το κέρδισε ο Καποδίστριας).
Η επανάληψη όμως έκρυβε εκπλήξεις, αφού οι παίκτες του Νίκου Λιβέρη πέρασαν στην αντεπίθεση και μείωσαν σε 1-2 στο 49΄ με προβολή του Ζώντου, από κεφαλιά-πάσα του Αν. Μπάστα. Δέκα λεπτά αργότερα ο Π. Μαρούδας με σουτ έφερε το παιχνίδι στα ίσα. Οι γηπεδούχοι έχασαν μοναδική ευκαιρία να πάρουν και πάλι το προβάδισμα στο 87΄, όμως ο Καποδίστριας από κοντά, αστόχησε. Το τελικό 2-3 πέτυχε και πάλι ο έμπειρος Ζώντος, στο 3ο  λεπτό των καθυστερήσεων, με σουτ και αφού η άμυνα του Καλλιπάδου δεν μπόρεσε να διώξει.
Διαιτητής ήταν ο Δημήτρης Κωστάκης και βοηθοί του οι Στραβοπόδης και Στεριώτης Γ.

ΑΕΤΟΣ ΚΑΛΛΙΠΑΔΟΥ (Θοδωρής Δραγώνας): Χαρακτινός Σπ., Ζέλα, Ψάρρης Χ., Ψάρρης Π., Καπαρέλης Π. (35΄ Καπαρέλης Αν.), Καπαρέλης Ευστ., Γουσέτης Αν., Μαρόπουλος (60΄Βούρτσης), Καπαρέλης Ιωαν., Γουσέτης Δ. (81΄Τσουκαλάς Δ.), Καποδίστριας.

Α.Ε. ΑΓ. ΛΕΩΝ/ΚΟΙΛΙΩΜΕΝΟΣ(Νίκος Λιβέρης): Λούτας (46΄ Ρουχίτσας), Μαλαφούρης Γ., Μπάστας Σαρ., Ρουσσιάνος, Βιάζης, Μαρούδας Ιωάν., Μπάστας Αν., Μάργαρης Ν. (46΄ Κλάδης Αν.), Λούντζης, Μαρούδας Μ. (46΄ Μαρούδας Π.), Ζώντος.




Α.Ε. ΕΛΑΤΙΑΚΟΣ - Α.Ο. ΖΑΚΥΝΘΙΑΚΟΣ   0-10
Κανείς δεν μπορεί να ξέρει που θα σταματήσει το… «τρένο» του Α.Ο. Ζακυνθιακού, που σε 9 αγώνες μετράει ισάριθμες νίκες, έχει πετύχει 57 γκολ (μ.ο. 6,3 γκολ ανά παιχνίδι!), έχει δεχτεί μόλις 8 και έχει τον πρώτο σκόρερ στο πρωτάθλημα, τον Διονύση Μαλαφούρη με 27 τέρματα σε 9 μόλις ματς!
Νέο… «θύμα» του ο Ελατιακός, τον οποίο κέρδισε στο Ενωσιακό γήπεδο με το ευρύ 10-0! Οι γηπεδούχοι έχασαν μοναδική ευκαιρία να προηγηθούν στο σκορ μόλις στο 1ο λεπτό της αναμέτρησης, όταν στο σουτ του Χασαλεύρη, ο Φυτόπουλος έδιωξε πάνω στη γραμμή. Έκτοτε, το γήπεδο… «έγερνε» προς την περιοχή του Ελατιακού, με τον Μαλαφούρη να πετυχαίνει τα μισά από τα τέρματα της ομάδας του (8΄, 11΄, 34΄, 62΄, 69΄), ενώ τα υπόλοιπα τα πέτυχαν οι: Σούρμπης (14΄), Μαλλιάς (52΄), Βοζαΐτης (55΄ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι), Καραμαλίκης (77΄) και Λιβέρης (84΄). Οι παίκτες του Στράτου Κουρούμαλου είχαν και δύο δοκάρια με τον Λιβέρη (46΄ & 64΄).  
Απαρατήρητη πέρασε η διαιτησία του Βασίλη Μπέη και των βοηθών του Μπάστα και Κακολύρη.

ΕΛΑΤΙΑΚΟΣ (Δημήτρης Καρτσακλής): Θεοδόσης Π., Μανδηλάς, Καρτσακλής, Θεοδόσης Ν. (79΄ Πυλαρινός Ι.), Στραβοπόδης (70΄ Τσουκαλάς Ζ.), Στήθος (43΄ λ. τρ. Πυλαρινός Αγ.), Θεοδόσης Φ., Φραγκογιάννης, Θεοδόσης Ν., Τσουκαλάς Δ., Χασαλεύρης.


Α.Ο. ΖΑΚΥΝΘΙΑΚΟΣ (Στράτος Κουρούμαλος): Μάργαρης, Αρκαδιανός (46΄ Λάππος), Φυτόπουλος, Θεοδόσς, Κίτος, Λιβέρης, Σούρμπης, Βοζαΐτης, Καραμαλίκης, Μαλαφούρης (71΄ Κουρούμαλος), Πέττας (46΄ Μαλλιάς).




Β΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΕΣΠΕΡΟΣ - ΠΕΙΡΑΤΗΣ    3-1

Α.Ε. ΖΑΚΥΝΘΟΥ - ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΣ   1-1

ΒΑΣΙΛΙΚΟΣ - ΚΟΙΛΙΩΜΕΝΟΣ      2-2

ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΚΟΥΛΙΚΑΔΟΥ - ΝΕΑ ΣΑΝΤΑ     3-2

ΔΟΞΑ ΛΙΘΑΚΙΑΣ – Α.Ο. ΑΡΓΑΣΙΟΥ    4-3

Α.Ε. ΓΕΡΑΚΑΡΙΑ - ΔΟΞΑ ΠΗΓΑΔΑΚΙΩΝ   6-2


ΔΕΥΤΕΡΑ  09/12/2013
ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΛΑΝΟΥ – Α.Ο. ΑΛΥΚΑΝΑΣ   ΓΗΠ : ΠΛΑΝΟΥ   ΩΡΑ : 15.00

ΜΠΕΗΣ - ΚΛΑΔΗΣ - ΨΑΡΡΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου