Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2013

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Τα σημερινά αποτελέσματα της Β΄ κατηγορίας


Ολοκληρώθηκαν πριν από λίγο τα παιχνίδια που άνοιξαν την αυλαία της 10ης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα της Β΄ Κατηγορίας, με τη Νέα Σάντα/Απέναντι να κατακτά τον βαθμό της ισοπαλίας στα τελευταία λεπτά από τον Α.Ο. Αργασίου. Τα αποτελέσματα:





ΝΕΑ ΣΑΝΤΑ/ΑΠΕΝΑΝΤΙ – Α.Ο. ΑΡΓΑΣΙΟΥ  3-3
Αγγλικό σκορ είχαμε στο γήπεδο του Ρόιδου με τη Νέα Σάντα/Απέναντι να καταφέρνει να πάρει το βαθμό της ισοπαλίας, από τον Α.Ο. Αργασίου που προηγήθηκε με 1-3, όμως δεν κατάφερε να πάρει το «τρίποντο» από ένα ανώτερο αντίπαλο, που εκτός από τα τρία γκολ είχε και 4 δοκάρια!
Στο 26΄ ο Δημ. Μαρίνος με πλασέ άνοιξε το σκορ για τη Σάντα, αλλά στο 29΄ ήρθε η άμεση απάντηση από τον Κρινά με ψηλοκρεμαστό σουτ. Στο 38΄ ο Αν. Ζούγρας σούταρε αλλά η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι και στο 42΄ ο Π. Κουρούμαλος έφυγε στην κόντρα και με σουτ έκανε το 1-2. Η ψυχρολουσία ήρθε για τους γηπεδούχους στο 44΄ όταν με κοντινή προβολή του Ανδρ. Κουρούμαλου, οι φιλοξενούμενοι πήραν σοβαρό προβάδισμα με 1-3. Λίγο πριν το τελευταίο σφύριγμα του ημιχρόνου, ο Β. Μπιάζης με εκτέλεση φάουλ «σημάδεψε» το δοκάρι του Αργασίου.
Με το καλημέρα στην επανάληψη (47΄) ο Σκλήβας με πλασέ πέτυχε το 2-3. Στο 53΄ ο Δημ. Μαρίνος είχε το τρίτο δοκάρι για τη Σάντα. Οι γηπεδούχοι πίεζαν για την ισοφάριση και στο 81΄ ο Δημ. Μαρίνος εκμεταλλεύτηκε την ασθενή απόκρουση του Καποδίστρια και «λύτρωσε» την ομάδα του! Στο 90΄ ο ίδιος παίκτης είχε σουτ στο δοκάρι. Στο ίδιο λεπτό αποβλήθηκε με 2η  κίτρινη κάρτα ο Παρεκλίδης, για τους γηπεδούχους.
Διαιτητής ήταν ο Φώτης Κοριανίτης και είχε για βοηθούς τους Μαλλιά και Τρομπούκη.
Τον αγώνα διεύθυνε ο Φωτ. Κοριανίτης και βοηθοί ήταν οι Μαλλιάς και Τρομπούκης.


ΝΕΑ ΣΑΝΤΑ/ΑΠΕΝΑΝΤΙ: Γράμψας Ν., Τσαγκαρουσιάνος, Νίτας, Ξένος Μ., Μαρίνος Διον. (46′ Τσιριγώτης Β.), Κόκλας Δ. (73′ λ.τρ. Στραβοπόδης), Μπιάζης Β., Παρεκλίδης, Γιατράς Ν., Ζούγρας Αν. (46′ Σκλήβας), Μαρίνος Δημ.

ΑΡΓΑΣΙ (Μάκης Κουρούμαλος): Καποδίστριας, Πάκος, Χαρίσης Σ. (61′ Ακτύπης), Μεϊντάνης, Κόκλας Δ. (85′ Κουρούμαλος Δ.), Γιοβάνης Δ., Κουρούμαλος Δ. (77′ Αργυρός), Κρινάς Σ., Κουρούμαλος Π., Μουζάκης Λ., Κουρούμαλους Ανδρ.


Α.Ο. ΑΛΥΚΑΝΑ – ΑΕ ΓΕΡΑΚΑΡΙΑ  3-2
Οι τυπικά φιλοξενούμενοι ευτύχησαν  να προηγηθούν στο σκορ με τον Γ. Παράσχη, αλλά οι παίκτες του Άκη Μαρίνου και συγκεκριμένα ο Εγγλέζος έφερε το ματς στα ίσα. Ο Λυκομήτρος θα πετύχει το 2-1, κάνοντας την ανατροπή στο ματς, αλλά ο Βορίσσης θα πετύχει την ισοφάριση, για να φτάσουμε στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού όπου ο Καλαμαράς θα εκτελέσει το πλάγιο και ο Βούρτσης θα ακουμπήσει με το κεφάλι την μπάλα, όσο χρειαζόταν για να καταλήξει αυτή στα δίχτυα της εστίας του.
Ο διαιτητής Δημήτρης Κωστάκης έβγαλε τρεις φορές από το τσεπάκι του την κόκκινη κάρτα, την οποία είδαν οι Ποταμίτης (62΄) και Τζιάρος (71΄) για τον Αλυκανά και ο Τσιλιβήτας (71΄) για την ΑΕ Γερακαρίων.
Ο Κωστάκης είχε βοηθούς τους Κακολύρη και Μάτσα.

ΑΟ ΑΛΥΚΑΝΑΣ (Άκης Μαρίνος): Ποταμίτης, Ζότκα, Μαυρίας, Τριανταφυλλίδης (46′ λ.τρ. Μαρίνος Διον. – 63′ Κέμπας), Καλαμαράς, Μαρίνος Παυλ., Τσουκαλάς Δημ., Πλαρινός Γ., Λυκομήτρος, Τζιάρος Π., Εγγλέζος

ΑΕ ΓΕΡΑΚΑΡΙΑ (Ανδρέας Μουζάκης): Πομώνης, Μουζάκης Χ., Λομποτέσης, Γουσέτης (50′ Μαρόπουλος Ν.), Μόρφης, Πατρίκιος, Παράσχης Γ., Τσιλιβήτας, Βούρτσης, Μιτάκης (46′ Βορίσσης), Κορδέλος (90′ λ.τρ. Ταβουλάρης).


Α.Ε. ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΒΟΥΓΙΑΤΟΥ – ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΚΟΥΛΙΚΑΔΟΥ  0-5
7΄ Αμυντικό λάθος, το εκμεταλλεύτηκε ο Απ. Κεφαλληνός που με σουτ εντός περιοχής έκανε το 0-1
29΄ Κερδισμένες κόντρες εντός περιοχής για τον Απ. Κεφαλληνό και με πλασέ 0-2
35΄ Σέντρα Πλέσσα Ν. και πάλι ο Απ. Κεφαλληνός με σουτ 0-3
43΄ Σέντρα Σπ. Κεφαλληνού, σουτ στη κίνηση Π. Λιβέρη και 0-4
72΄ Μαρκεσίνης με σουτ το 0-5
85΄ Π. Λιβέρης σουτ οριζόντιο δοκάρι

Διαιτητής Ψάρρης, βοηθοί Στραβοπόδης και Στεριώτης Γ.

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΒΟΥΓΙΑΤΟΥ (Βασίλης Βόσσος): Κοντογιώργης, Σκιαδόπουλος, Κακολύρης, Τουρίκης, Χριστόφορος, Βόσσος, Παπαδάτος Ν., Κατέχος, Παράσχης, Κορφιάτης, Παπαδάτος Κ.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΚΟΥΛΙΚΑΔΟΥ (Κώστας Πλέσσας): Κεφαλληνός Χ., Τσουράκης (41΄ λ. τρ. Πλέσσας Ν.), Πλέσσας Α., Χαϊκάλης (70΄ Πέττας), Βικτωράτος, Μπράτης, Κεφαλληνός Σπ. (50΄ Μαρκεσίνης), Πλέσσας Ν., Κεφαλληνός Αντ., Κεφαλληνός Απ., Λιβέρης.


ΠΕΙΡΑΤΗΣ ΖΑΓΟ – Α.Ο. ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ  3-0
40΄ Ντρούνης με σουτ 1-0
45΄ Φυτιλόπουλος με σουτ 2-0
82΄ Ντρούνης σουτ, η μπάλα στο αριστερό δοκάρι και μέσα
Διαιτητής ήταν ο Βασίλης Μπέης και βοηθοί οι Κωστής και Αντωνίου.

ΠΕΙΡΑΤΗΣ ΖΑΓΟ (Σπύρος Κλαυδιανός): Νήρος, Λιβέρης (22΄ λ. τρ. Χρυσικόπουλος), Παπαδάτος, Καμπιώτης, Μαρίνος, Μάνδηλας (70΄ Ζάρβας), Ντρούνης, Φυτιλόπουλος, Μικρώνης, Κίτος, Σάλιας (85΄ Μυλωνάς).

Α.Ο. ΒΑΣΙΛΙΚΟΣ (Βλασσόπουλος): Μποτώνης Ζ., Τσιριγώτης (46΄ Στέρπης), Τσουκαλάς, Βαρδακαστάνης Δ., Μποτώνης Π., Κάρδαρης, Βαρδακαστάνης Α. (67΄ Σπαθάτος), Μποζίκης (36΄ Μουζάκης), Βαρδακαστάνης Δ-Π, Βαρδακαστάνης Σ., Βαρδακαστάνης Δ.



Φάση από το σημερινό ματς Πειρατής-Βασιλικός 3-0, με πρωταγωνιστή τον Οδ. Κίτο



Τα παιχνίδια που αναβάλλονται για την επόμενη Τετάρτη 11 Νοεμβρίου, είναι τα εξής:
ΔΟΞΑ ΠΗΓΑΔΑΚΙΩΝ – ΔΟΞΑ ΛΙΘΑΚΙΑΣ (15:00, Γήπεδο Πηγαδακίων)

ΕΣΠΕΡΟΣ – Α.Ε. ΖΑΚΥΝΘΟΥ (15:00, Γήπεδο Αμπελοκήπων)

Και για την Πέμπτη 12 Νοεμβρίου, το ματς:
ΚΟΙΛΙΩΜΕΝΟΣ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΛΑΝΟΥ (15:00, Γήπεδο Αγίου Λέοντα)



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου