Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2013

ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ: Από σήμερα στη Ζάκυνθο!

Φάση από το περσινό ματς στη Ζάκυνθο, με πρωταγωνιστή τον Μπάμπη Πετράκο

Οι Πόντιοι θέλουν νέο ξεκίνημα μετά τις τέσσερις διαδοχικές ήττες. Αμφιβολίες για τους Ναλμπάντη, Πασιαλή και Παντελιάδη, που δεν γυμνάστηκαν την Τρίτη.
Την Τετάρτη αναμένεται να ολοκληρωθεί η προετοιμασία του Απόλλωνα για τον αγώνα με την Ζάκυνθο. Και αυτό γιατί η αποστολή θα αναχωρήσει τη συγκεκριμένη ημέρα για το νησί του Ιονίου, αφού το παιχνίδι θα γίνει την Παρασκευή.


Ωστόσο το κλίμα μόνο ευχάριστο δεν μπορεί να είναι μετά τις 4 απανωτές ήττες στο πρωτάθλημα που έχουν φέρει τους Πόντιους μακριά από την πρώτη τετράδα. Και το ματς με την Ζάκυνθο φαντάζει για τους παίκτες και για τον Ανδρέα Παντζιαρά ως μια ευκαιρία αντεπίθεσης στο πρωτάθλημα.

Στον αγωνιστικό τομέα τώρα, στην προπόνηση που έλαβε χώρα στην Ραιδεστό δεν προπονήθηκαν οι Ναλμπάντης, Παντελιάδης και Πασιαλής. Ο πρώτος και ο τρίτος έχουν πρησμένα γόνατα, ενώ ο Παντελιάδης ταλαιπωρείται από τράβηγμα στους προσαγωγούς. Την Τετάρτη θα εξεταστούν εκ νέου από τον γιατρό της ομάδας και θα φανεί αν θα είναι στην διάθεση της τεχνικής ηγεσίας.

Ρεπορτάζ: ΠΑΝ. ΜΠΑΤΣΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου