Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2013

FOOTBALL LEAGUE: «Ροπαλιά» Ηρακλή, 1-0 τον Απόλλωνα


Τη δεύτερη συνεχόμενη του νίκη στη Football League πανηγύρισε ο Ηρακλής. Μετά την Κέρκυρα ο Γηραιός πέρασε αλώβητος από την Καλαμαριά επικρατώντας με 1-0 του Απόλλωνα 1926.
Το χρυσό γκολ πέτυχε στο 79' ο Μάρεκ Γιάρολιμ με εντυπωσιακό σουτ έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Τάι.
Το πρώτο 45λεπτο δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας για το θέαμα που προσέφεραν οι δυο ομάδες. Η μεγαλύτερη ευκαιρία του Απόλλωνα να σκοράρει ήταν στο 33' όταν ο Πέλκας δοκίμασε το σουτ αλλά έστειλε τη μπάλα άουτ. Στο 45' ο Ηρακλής είχε δοκάρι σε γύρισμα του Ζαχόρα μέσα στην περιοχή της Καλαμαριάς.

Στο 85' ο Τάι άφησε τον Ηρακλή με δέκα παίκτες. Ο άσος των φιλοξενούμενων εκτέλεσε το φάουλ, πριν δώσει σήμα ο διαιτητής, με αποτέλεσμα να δεχθεί δεύτερη κίτρινη κάρτα.

ΑΠOΛΛΩΝ: Καρατζιοβαλής, Πιστόκος, Αλμπάνης, Κισκαμπάνης, Μανουσαρίδης, Μωυσίδης, Παρμαξίδης, Βέργος (81' Γκουγκουλιάς), Πέλκας (68' Δρόσος), Αθανασιάδης, Ναλμπάντης
ΗΡΑΚΛHΣ: Κηπουρός, Μπάμπα, Πορτουλίδης (75' Τσιλιανίδης), Κοντέων, Γιάρολιμ (88' Ιντζόγλου), Ζάχορα, Μπουκουβάλας, Παπαστεριανός, Τάι, Κοντοδήμος, Λίμα (52' Ονουάτσι).


Τι έγινε στα άλλα παιχνίδια
Επέστρεψε στις νίκες η πρωτοπόρος του Βορείου Ομίλου, Κέρκυρα, με τον Ολυμπιακό Βόλου και τα Χανιά να οδηγούν την κούρσα στον Νότο
Μετά από δυο σερί ήττες, τις πρώτες φέτος στη σεζόν, η Κέρκυρα κατάφερε να επιστρέψει στις νίκες καθώς επικράτησε 1-0 της Ζακύνθου στο… ντέρμπι του Ιονίου. Σημαντική νίκη πήρε ο Πιερικός που επικράτησε 2-1 της Νίκης Βόλου στην Κατερίνη, ενώ το πλέον εντυπωσιακό παιχνίδι έγινε ανάμεσα στον Τύρναβο και την Καβάλα, με τους Θεσσαλούς να επικρατούν 4-2 των «αργοναυτών». Εξίσου συναρπαστικό ήταν και το παιχνίδι στην έδρα του Αιγινιακού, με την Αναγέννηση Καρδίτσας να παίρνει την ισοπαλία (1-1) στις καθυστερήσεις, ενώ ο Πιερικός επικράτησε 2-1 της Νίκης Βόλου. Στην τελευταία, χρονικά, αναμέτρηση της ημέρας, ο Ηρακλής πήρε μεγάλη νίκη (1-0) στην Καλαμαριά επί του Απόλλωνα.

ΝΟΤΙΟΣ ΟΜΙΛΟΣ
Στον Νότιο Όμιλο τη νίκη της ημέρας πέτυχε ο Ολυμπιακός Βόλου ο οποίος διέσυρε 5-1 τον Φωστήρα, με τα Χανιά να παίρνουν δεύτερη σερί νίκη με το 2-0 επί του Βύζαντα στα Μέγαρα. Σημαντική νίκη πήρε και η Επισκοπή, με το 1-0 επί της Παναχαϊκής μέσα στην Πάτρα, ενώ ο Αχαρναϊκός σε ένα αρκετά επεισοδιακό παιχνίδι, επικράτησε 1-0 του Φωκικού στο Μενίδι.
Η αγωνιστική θα ολοκληρωθεί τη Δευτέρα (02/12) με τις αναμετρήσεις Πανηλειακός – Παναιγιάλειος και Γλυφάδα – Καλλιθέα.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου