Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2013

FOOTBALL LEAGUE: Καταθέτει ένσταση η Καβάλα!


Ο ΑΟΚ θα καταθέσει ένσταση στη διοργανώτρια Αρχή, για το γεγονός ότι δεν άναψαν οι προβολείς του γηπέδου Αλκαζάρ με υπαιτιότητα του Τυρνάβου. Οι άνθρωποι της Καβάλας ζητούσαν επανειλημμένως να ανάψουν οι προβολείς, αφού από ένα σημείο και μετά βασίλευε το σκοτάδι. Σύμφωνα με τα λεγόμενα του παρατηρητή, ο ηλεκτρολόγος του σταδίου ζητούσε 1.500 ευρώ για να ανάψει τους προβολείς, ποσό που δεν το έδινε η θεσσαλική ΠΑΕ. Έτσι, ο ΑΟΚ θα ζητήσει την ακύρωση του αγώνα και το μηδενισμό των γηπεδούχων.


Ανθουλάκης: Τα λάθη μας στοίχισαν...
Μετά το τέλος του αγώνα στο Αλκαζάρ, ο προπονητής της Καβάλας, Σίμος Ανθουλάκης τόνισε: "Παρά την ήττα, έμεινα ικανοποιημένος από την εμφάνιση των παικτών μου. Δημιουργήσαμε προϋποθέσεις και καταστάσεις για γκολ, το πετύχαμε δύο φορές, αλλά δεν ήταν αρκετό. Κάποια προσωπικά λάθη μας οδήγησαν στην αποτυχία".
Στο μεταξύ, πληροφορίες θέλουν το μέλλον του Σάκη Πρίττα στην Καβάλα να θεωρείται εξαιρετικά αμφίβολο, ενώ αναμένονται εξελίξεις στα διοικητικά, με δεδομένο πως υπάρχει απαγόρευση στην ομάδα για μεταγραφές παικτών άνω των 24 ετών. Και η Καβάλα δείχνει πως χρειάζεται αρκετή ενίσχυση...


Πηγή: proininews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου