Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2013

FOOTBALL LEAGUE: Ανατροπή στον Βόλο, παίρνει… μπρος ο Ηρακλής

Ο Ολυμπιακός Βόλου έκανε… ανατροπή τίτλου κόντρα στον Αχαρναϊκό, με τον Ηρακλή να δείχνει σημάδια ανάκαμψης και να παίρνει σημαντική νίκη κόντρα στην Αναγέννηση Καρδίτσας - Στις 18:00 Κέρκυρα-Εθνικός Γαζώρου.
Αν και φαινόταν πως θα γίνει η… έκπληξη της αγωνιστικής, ο Ολυμπιακός Βόλου νίκησε 3-1 τον Αχαρναϊκό και παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας. Από… κοντά και τα Χανιά που πήραν μεγάλη νίκη στις καθυστερήσεις στην έδρα του Αστέρα Μαγούλας, ενώ η Επισκοπή «πέρασε» με τον ίδιο τρόπο με 2-1 από τον Πύργο και την έδρα του Πανηλειακού. Εύκολο έργο είχε ο Παναιγιάλειος που νίκησε 1-0 στην έδρα του τον Φωστήρα, ενώ ο Φωκικός δεν είχε προβλήματα να επικρατήσει 2-0 στην έδρα της Γλυφάδας.

Η αγωνιστική στον Νότο θα ολοκληρωθεί με τις αναμετρήσεις του Βύζαντα με την Παναχαϊκή και της Καλλιθέας με τον Ηρακλή Ψαχνών, τη Δευτέρα (16/12).

Στον Βόρειο Όμιλο, ο Ηρακλής πιστοποίησε πως είναι σε ανοδική πορεία καθώς πέτυχε τέταρτη συνεχόμενη νίκη, επικρατώντας 3-1 της Αναγέννησης Γιαννιτσών. Σαρωτικός ήταν ο Απόλλων 1926 που νίκησε 4-0 την Καβάλα, ενώ η Δόξα Δράμας νίκησε 2-1 την Αναγέννηση στα Γιαννιτσά. Το πρόγραμμα της Κυριακής ολοκληρώνεται στις 18:00 με τον αγώνα Κέρκυρα – Εθνικός Γαζώρου, ενώ τη Δευτέρα παίζουν Βατανιακός – Νίκη Βόλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου