Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2013

ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ: Πρώτη ισοπαλία στη Ζάκυνθο (0-0) με τον Ηρακλή

Το αήττητο κράτησε στην έδρα της για το 2013 η ομάδα της Ζακύνθου, παραχωρώντας «λευκή» ισοπαλία στην ιστορική ομάδα του Ηρακλή, που για πρώτη φορά επισκέπτεται το νησί.
Το παιχνίδι είχε δύο πρόσωπα. Στα πρώτα 45 λεπτά η εικόνα του ματς δεν ήταν καλή, με τις δύο ομάδες να προσπαθούν να βρουν τα πατήματά τους και  δεν μπορούσαν να μπουν με αξιώσεις μέσα στις δύο περιοχές.
Στην επανάληψη, το σκηνικό άλλαξε, με τη Ζάκυνθο να μπαίνει καλύτερα και να πιέζει για ένα γρήγορο γκολ που δεν ήρθε, αφού Σολφερίνο και Σκαθαρούδης δεν ήταν εύστοχοι. Μετά το 65΄ οι φιλοξενούμενοι ισορρόπησαν το ματς και κατάφεραν και αυτοί να κάνουν φάσεις, χωρίς όμως να απειληθεί ιδιαίτερα ο Όντο.

Πάνω από 2.000 φίλαθλοι γέμισαν τη κερκίδα του  Δημοτικού Σταδίου, ενώ ήταν και 50 περίπου εκδρομείς από Θεσσαλονίκη που ήρθαν για να ενισχύσουν την ομάδα τους.

ΚΑΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ
7΄ Ο Σολφερίνο θα κάνει το σουτ, εκτός περιοχής, με την μπάλα να σταματάει στο χέρι του Παπαστεργιανού, αλλά ο διαιτητής Διαμαντόπουλος έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι.
32΄ Συρτό σουτ του Τσιαλίνιδη, εντός περιοχής, η μπάλα πέρασε άουτ, δίπλα από το δεξί δοκάρι του Όντο.
50΄ Δυνατό σουτ Σολφερίνο, λίγο έξω από την περιοχή, απογειώθηκε ο Χουάντερσον και έδιωξε εντυπωσιακά με το αριστερό χέρι.
53΄ Σέντρα Σκαθαρούδη, ο Σολφερίνο δεν μπόρεσε από καλή θέση να κοντρολάρει την μπάλα.
56΄ Σουτ από δεξιά του Σκαθαρούδη, έπεσε στη γωνία του και μπλόκαρε ο Χουάντερσον.
73΄ Ο Σιατραβάνης θα βρει στην περιοχή της Ζακύνθου τον Πουρτουλίδη που θα κάνει το σουτ, η μπάλα θα περάσει άουτ.
76΄ Σέντρα του Όττα δεν πρόλαβε να μπει στην πορεία της μπάλας ο Σολφερίνο που ήταν απέναντι από το τέρμα.
81΄ Ίδια ακριβώς φάση, αλλά στην απέναντι εστία. Ο Τάιαναν θα βγάλει τη σέντρα από αριστερά και ο Ονουάτσι δεν θα προλάβει σε κενή εστία με προβολή να βρει την μπάλα.
Με λάθη η διαιτησία του Διαμαντόπουλου (Αρκαδίας). Βοηθοί του ήταν οι Βεργέτης (Αρκαδίας) και Πήττας (Ηλείας).
Την κίτρινη κάρτα από πλευράς Ζακύνθου είδαν οι Οικονόμου και Σολφερίνο και για τον Ηρακλή οι Χουάντερσον και Παπαστεργιανός.

ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ (Τζιανλούκα Κολονέλο): Όντο, Στασινόπουλος, Αποστόλου, Φωτιάς, Μπίρης, Οικονόμου, Πέττας (81΄ λ. τρ.  Τσερκουετάνι), Σκαθαρούδης, Τορεσάνι (67΄ Κυριακίδης), Όττα, Σολφερίνο (87΄ Βούκοβιτς).

ΗΡΑΚΛΗΣ (Γκιγιέρμο Όγιος): Χουάντερσον, Τσιλιανίδης (66΄ Σιατραβάνης), Μπουκουβάλας, Παπαστεργιανός, Πουρτουλίδης, Κοντέων (75΄ Σαββίδης), Κοντοδήμος, Μπάμπα, Ζαχόρα (83΄ Ιντζόγλου), Τάιαναν, Ονουάτσι.

ΣΕ ΛΙΓΟ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ, ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΜΕΝΑ ΚΑΙ Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ...



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου