Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2013

ΤΖΑΝΛΟΥΚΑ ΚΟΛΟΝΕΛΟ: «Ιστορική ισοπαλία με Ηρακλή»

Ευχαριστημένοι για τον έναν βαθμό της ισοπαλίας ήταν στη συνέντευξη τύπου, τόσο ο προπονητής της Ζακύνθου, Τζιανλούκα Κολονέλο, όσο και ο αντίστοιχος του Ηρακλή, Γκιγιέρμο Όγιος.


ΤΖΙΑΝΛΟΥΚΑ ΚΟΛΟΝΕΛΟ: «Είμαι πολύ ευτυχισμένος για το ιστορικό ματς που έδωσε σήμερα η ομάδα μου. Παίξαμε πολύ καλά απέναντι στον Ηρακλή. Αν είχαμε εμπειρία κυρίως στη μέση και μπροστά θα είχαμε πάρει τη νίκη. Ήταν επίσης πολύ θετικό ότι συμμετείχε και ο κόσμος, ο οποίος θα πρέπει να είναι άκρως ικανοποιημένος από την απόδοση των ποδοσφαιριστών μας που έδωσαν το 100%.
Επέστρεψαν στο σημερινό ματς οι Οικονόμου και Σολφερίνο, με τον δεύτερο να παίζει χωρίς την προστατευτική μάσκα, από το χειρουργείο που έκανε πρόσφατα και θέλω να πω ότι αυτό το πνεύμα θα πρέπει να έχουν όλοι οι παίκτες. Τέλος, να ευχηθώ Καλά Χριστούγεννα σε όλους και όταν επιστρέψουμε, το νέο έτος, να ξεκινήσουμε με νίκη».




ΓΚΙΓΙΕΡΜΟ ΟΓΙΟΣ: «Να συγχαρώ όλους τους παίκτες μου για το σημερινό ματς που ήταν καλό και δυνατό, σε ένα δύσκολο γήπεδο. Όλες οι ομάδες που πέρασαν από δω έχασαν κι εμείς πήραμε την ισοπαλία. Ήρθαμε στη Ζάκυνθο για να πάρουμε τη νίκη και μέχρι τα τελευταία λεπτά πιέζαμε γι αυτό. Ο αντίπαλος ήταν πολύ καλός και σήμερα. Πολύ δυνατή ομάδα, με πολλά τρεξίματα. Έγινε ένα καλό παιχνίδι και από τις δύο ομάδες. Ο καθένας προσπάθησε με το δικό του τρόπο για να φτάσει στη νίκη. Κρατάω από το σημερινό ματς την πρόθεση των ποδοσφαιριστών μου για τη νίκη».

Νίκος Σαββίδης (αριστερά) και Φράνκο Όττα


ΦΡΑΝΚΟ ΟΤΤΑ: «Έγινε ένα πολύ καλό ματς  και από τις δύο ομάδες. Ξέραμε ότι παίζαμε με ένα ιστορικό σύλλογο και αυτό μας έκανε να παίξουμε προσεκτικά. Όπως πήγε το ματς, πιστεύω ότι είναι πολύ καλός ο βαθμός της ισοπαλίας. Η ομάδα σήμερα τα έδωσε όλα και πιστεύω ότι ευχαριστήσαμε τον κόσμο μας που γέμισε το Στάδιο. Καλά Χριστούγεννα σε όλους και εμείς να συνεχίσουμε την καλή μας πορεία στην Football League».

ΝΙΚΟΣ ΣΑΒΒΙΔΗΣ: «Θα ξεκινήσω με ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο μας, που έκανε τόσα χιλιόμετρα για να έρθει να μας ενισχύσει. Δυστυχώς δεν μπορέσαμε να πάρουμε τη νίκη. Ήμασταν καλύτεροι και στα δύο ημίχρονα. Θα πρέπει να ήμαστε λίγο πιο ήρεμοι σε κάποιες φάσεις και να βάζουμε τα γκολ. Καλά Χριστούγεννα σε όλους».




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου