Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2014

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Ισόπαλο (1-1) το μεγάλο ντέρμπι – Τα αποτελέσματα του Σαββάτου

Ολοκληρώθηκαν πριν από λίγο τα τρία από τα έξι παιχνίδια της 14ης αγωνιστικής, με το μεγάλο ντέρμπι στους Αμπελόκηπους να τελειώνει ισόπαλο 1-1 και να παραμένει η διαφορά στους 5 βαθμούς. Αναλυτικά:






ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ - ΖΑΚΥΝΘΙΑΚΟΣ    1-1
Παρουσία 500 και πλέον φίλων του ποδοσφαίρου, Θύελλα Αμπελοκήπων και Α.Ο. Ζακυνθιακός ήρθαν ισόπαλοι 1-1, ένα αποτέλεσμα που βολεύει τους φιλοξενούμενους που διατηρούν τη διαφορά των 5 βαθμών και αν μείνει έτσι ως το τέλος, θα πάει στα μπαράζ με πλεονέκτημα έδρας.
Το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο και υπήρξαν ευκαιρίες και από τις δύο ομάδες για να πετύχουν κι άλλα τέρματα, αλλά πότε οι ικανοί τερματοφύλακες και πότε η δυστοκία των επιθετικών, διατήρησαν την ισοπαλία.

ΦΑΣΕΙΣ & ΓΚΟΛ…
7΄ Ο Μαρίνος απέφυγε δύο αμυντικούς, στη μεγάλη περιοχή, όμως έχασε το κοντρόλ, με τον Χαρακτινό (που επανήλθε μετά το σοβαρό τραυματισμό του)  να βγαίνει και να πιάνει την μπάλα.
13΄ Εντυπωσιακή επέμβαση του Διαμαντή σε σουτ του Δρόσου.
14΄ Ο Καραμαλίκη στη μικρή περιοχή και εντελώς μόνος θα πιάσει την κεφαλιά, με την μπάλα να περνάει μόλις άουτ
 23΄ ΓΚΟΛ: Ο Κακολύρης με καλή τοποθέτηση στην αντίπαλη περιοχή θα κάνει την κοντινή προβολή και θα νικήσει τον Χαρακτινό για το 1-0.
41΄ ΓΚΟΛ: Ο Λιβέρης εκτελεί κόρνερ και ο… «συνήθης ύποπτος» Μαλαφούρης με κεφαλιά φέρνει το ματς στα ίσα.
44΄  Ο Μαλαφούρης και πάλι θα κάνει το σουτ, αλλά ο Διαμαντής θα αποκρούσει.
52΄ Ο Αλ. Κομιώτης μπήκε στην αντίπαλη περιοχή, επιχείρησε το πλασέ, αλλά οι αμυντικοί έδιωξαν σωτήρια.
53΄ Από κεφαλιά του Κομιώτη η μπάλα θα περάσει άουτ.
64΄ Ο Μαλαφούρης βγαίνει μόνος του απέναντι στον Διαμαντή, όμως θα πλασάρει άουτ.
77΄ Ωραία προσπάθεια του Μαρούδα που θα κόψει την μπάλα για τον Γιάννη Κομιώτη, ο οποίος θα κάνει στην κίνηση το πλασέ, με τον Χαρακτινό να σώζει σωτήρια.
78΄ Ο Καραμαλίκης προσπαθεί να βρει τον Μαλαφούρη, προλαβαίνει σωτήρια και μπλοκάρει την μπάλα ο Διαμαντής.
79΄ Ο Λιβέρης προλαβαίνει την έξοδο του Διαμαντή και πλασάρει, αλλά πάνω στη γραμμή θα διώξει ο Παύλος Βυθούλκας!
90΄ +  Ο Κομιιώτης στην περιοχή θα πλασάρει, με την μπάλα να περνάει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Ζακυνθιακού.
Πολύ καλή η διαιτησία του Άγγελου Αδαμόπουλου και των βοηθών του Μπέη και Ψάρρη.

ΘΥΕΛΛΑ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ (Νίκος Βεντουρής): Διαμαντής, Σοφός, Βυθούλκας Παύλ., Βυθούλκας Δημ. Βεντουρής Δημ., Τσιριγώτης (70΄ Μαρίνος Γ.), Τριαανταφυλλίδης, Κομιώτης Αλ., Κομιώτης Γ., Κακολύρης (80΄ Ματαράγκας), Μαρίνος Σπ. (68΄ Μαρούδας Π.)


ΖΑΚΥΝΘΙΑΚΟΣ (Στράτος Κουρούμαλος): Χαρακτινός, Φυτόπουλος, Αρκαδιανός, Κίτος, Θεοδόσης, Σούρμπης, Λιβέρης, Βοζαΐτης (59΄ Πέττας), Δρόσος (86΄ Μαλλιάς), Μαλαφούρης, Καραμαλίκης.


ΕΛΑΤΙΑΚΟΣ  - Α.Ο. ΛΕΒΑΝΤΕΣ     0-7
Με τον Ανδρέα Ζουπάνο (και τον βοηθό του Διονύση Μουζάκη) στον πάγκο και νέο μετεγγραφικό απόκτημα τον Ανδρέα Κουρούμαλο (με το… καλημέρα πέτυχε χατ-τρικ) ο Α.Ο. Λεβάντε επικράτησε άνετα του Ελατιακού 7-0, στην κοινή έδρα του Ενωσιακού γηπέδου, παρουσία 20 θεατών!
Το παιχνίδι δεν αντέχει σε κριτική, αφού η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων ήταν εμφανέστατη. Το… χορό των γκολ άνοιξε ο Αντωνόπουλος στο 2΄ με πλασέ, μετά από ωραία ενέργεια των Καφούσια και Τζιαφέρη, με τον τελευταίο να του βγάζει την ασίστ.
Στο 8΄ ο πολίτης θα βγάλει την πάσα στον Καφούσια με τον τελευταίο να κάνει το γυριστό σουτ και αφού πρώτα η μπάλα βρήκε στο δεξί δοκάρι, κατέληξε στα δίχτυα. Στο 32΄ τραυματίστηκε ο Χρήστος Κομιώτης (διάστρεμμα) και τη θέση του πήρε ο Ανδρέας Κουρούμαλος (ντεμπούτο). Ο επιθετικός του Α.Ο. Λεβάντε με τρία προσωπικά γκολ (69΄ 78΄ και 85΄) έκανε το 0-5, ενώ τα άλλα δύο γκολ πέτυχαν οι Σταμίρης και Καφούσιας (δεύτερο προσωπικό).
Πολύ καλή η διαιτησία του Τάσου Λιβέρη και των βοηθών του Μάτσα και Στραβοπόδη.

ΕΛΑΤΙΑΚΟΣ (Δημήτρης Καρτσακλής): Θεοδόσης Π., Στραβοπόδης Π., Τσουκαλάς Αλ. Τσουκαλάς Διον., Θεοδώσης Λαμπ., Θεοδόσης Ν., Θεοδόσης Μελές, Σπίνος Αν., Χασαλεύρης, Πυλαρινός (41΄ λ. τρ.  Θεοδόσης Π.), Στήθος (74΄ Θεοδόσης Αν.).


Α.Ο. ΛΕΒΑΝΤΕ (Ανδρέας Ζουπάνος): Αυγουστίνος, Κουσίδης (78΄ Σταμίρης), Πολίτης, Μυλωνάς, Τσαντούλης, Λογοθέτης, Τζιαφέρης, Κομιώτης Χρ. (32΄ λ. τρ. Κουρούμαλος), Καφούσιας (73΄Αλεξανδρίδης), Σαργκάνης, Αντωνόπουλος.


ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΑΧΑΙΡΑΔΟΥ  - Α.Ο. ΤΣΙΛΙΒΗ      0-1 
Ο Α.Ο. Τσιλιβή πέρασε νικηφόρα από το Μαχαιράδο, επικρατώντας με 1-0 του τοπικού Αστέρα, τον οποίο έχει κερδίσει φέτος δύο φορές στο πρωτάθλημα και μία στο κύπελλο, παίρνοντας έτσι τον… αέρα του Μαχαιράδου.
Το παιχνίδι σε γενικές γραμμές ήταν μέτριο (ειδικά τα πρώτα 45 λεπτά) και στο 70΄ παραλίγο να… ξεφύγει, όταν υπήρξε σύρραξη μεταξύ των δύο ομάδων, με τον διαιτητή Δημήτρη Κωστάκη να αποβάλλει με κόκκινη κάρτα τον αναπληρωματικό τερματοφύλακα του Α.Ο. Τσιλιβή, Βασίλη Κλάδη, διότι (όπως έγραψε στο φύλλο αγώνος) έπιασε αντίπαλο ποδοσφαιριστή από το λαιμό.
Το παιχνίδι κρίθηκε στη φάση του 65΄ όταν ο Νίκος Καλογέρης ανατράπηκε στη μεγάλη περιοχή από τον Σωκράτη Βάλβη και ορθά ο διαιτητής Κωστάκης έδειξε την άσπρη βούλα. Το πέναλτι εκτέλεσε εύστοχα ο Άγγελος Κλάδης.
Οι γηπεδούχοι διαμαρτύρονται για μία φάση νωρίτερα από το πέναλτι (61΄) όταν ο Πάστρας από τη μεσαία γραμμή περίπου πέταξε την μπάλα μπροστά και έτρεξε να τη διεκδικήσει με αντίπαλό του να τον ανατρέπει στο ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής και με τον διαιτητή Κωστάκη και ορθώς να καταλογίζει το φάουλ. Στη φάση αυτή οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι, αλλά και για κόκκινη στον παίκτη του Τσιλιβή ως τελευταίος, αλλά δεν έχουν δίκιο, αφού δίπλα ήταν κι άλλοι παίκτες των φιλοξενούμενων.
Καλή η διαιτησία του Δημήτρη Κωστάκη και των βοηθών του Τρομπούκη και Κλάδη.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΑΧΑΙΡΑΔΟΥ (Νίκος Κοντονής): Γιακουμέλος Σπ., Αντίοχος Χ., Βάλβης, Κωστής, Γούλιαρης, Τόδρη Ηλ. (89′ Τόδρη Ζαχ.), Κόρδας (50′ λ.τρ. Τσιλίκης Επ.), Παππάς, Πάστρας, Κακολύρης, Ντούσης.

ΑΟ ΤΣΙΛΙΒΗ (Παναγιώτης Τρουπιώτης): Φεράτι, Κρεζίας, Κλάδης Αγ., Μπιάζης, Κυδωνιάτης, Προκόπης Αγ., Παντελέων (50′ Πέττας), Σάλα Λ. (87′ Πολυστάρης), Μετζαλήρας, Καλογέρης (89′ Καραολής), Μπάστας Αν.



Φάση από το ματς του Μαχαιράδου, με πρωταγωνιστές τους Προκόπη και Παππά




Φάση από το ματς στο Ενωσιακό γήπεδο, Ελατιακός - Α.Ο.Λεβάντε  0-7



Σε λίγο αναλυτικά τα σημερινά παιχνίδια…




ΚΥΡΙΑΚΗ  26/01/2014
ΚΑΛΙΠΑΔΟ - ΚΑΤΑΣΤΑΡΙ      ΓΗΠ : ΑΓΓΕΡΙΚΟΥ   ΩΡΑ : 15.00
 ΜΑΡΙΝΟΣ - ΚΩΣΤΑΚΗΣ - ΚΛΑΔΗΣ

ΑΧΙΛΛΕΑΣ - ΑΣ ΑΓ  ΛΕΩΝ     ΓΗΠ : ΕΝΩΣΙΑΚΟ    ΩΡΑ: 15.00
 ΜΠΕΗΣ - ΜΠΑΣΤΑΣ - ΚΑΚΟΛΥΡΗΣ

ΠΑΝΑΡΤΕΜΙΣΙΑΚΟΣ Α.Ο. - Α.Ο. ΑΠΟΛΛΩΝ  ΓΗΠ : ΜΑΧΑΙΡΑΔΟΥ   ΩΡΑ : 15.00
 ΛΙΒΕΡΗΣ - ΚΟΡΙΑΝΙΤΗΣ - ΣΤΕΡΓΙΩΤΗΣ Γ

ΠΗΓΑΔΑΚΙΑ - ΑΡΓΑΣΙ     ΓΗΠ : ΠΗΓΑΔΑΚΙΩΝ      ΩΡΑ : 11.30
ΜΠΑΣΤΑΣ - ΚΟΡΙΑΝΙΤΗΣ - ΠΑΠΑΔΑΤΟΣ

ΣΚΟΥΛΙΚΑΔΟ - ΑΛΙΚΑΝΑΣ  ΓΗΠ : ΑΓΓΕΡΙΚΟΥ     ΩΡΑ :  11.30
 ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ - ΛΙΒΕΡΗΣ - ΚΩΣΤΗΣ

Α.Ε. ΖΑΚΥΝΘΟΥ - ΠΕΙΡΑΤΗΣ    ΓΗΠ : ΠΛΑΝΟΥ  ΩΡΑ : 11.30
ΨΑΡΡΗΣ - ΜΠΕΗΣ - ΑΝΤΩΝΙΟΥ

ΕΣΠΕΡΟΣ - ΛΙΘΑΚΙΑ     ΓΗΠ : ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ    ΩΡΑ :11.30
 ΚΩΣΤΑΚΗΣ - ΠΕΤΤΑΣ - ΜΑΤΣΑΣ

Α.Ο. ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ - ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΣ    ΓΗΠ : ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ   ΩΡΑ : 15.00
 ΠΕΤΤΑΣ - ΜΑΤΣΑΣ - ΒΙΘΟΥΛΚΑΣ


 ΔΕΥΤΕΡΑ  27/01/2014
ΓΕΡΑΚΑΡΙΑ  - ΝΕΑ  ΣΑΝΤΑ    ΓΗΠ : ΠΗΓΑΔΑΚΙΩΝ    ΩΡΑ : 15.00
 ΣΤΕΡΙΩΤΗΣ - ΠΕΤΤΑΣ - ΚΛΑΔΗΣ

ΠΛΑΝΟΣ - ΒΟΥΓΙΑΤΟ   ΓΗΠ : ΠΛΑΝΟΥ     ΩΡΑ : 15.00
ΚΩΣΤΗΣ - ΣΤΡΑΒΟΠΟΔΗΣ - ΓΚΟΥΣΚΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου