Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2014

ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΚΑΘΑΡΟΥΔΗΣ: «Στόχος η παραμονή, κοιτάμε και τα play off» - Η αποστολή για Πιερικό

Ο επιθετικός της Ζακύνθου, Γιώργος Σκαθαρούδης μίλησε στον Arena FM για τον στόχο της παραμονής αλλά και για την νίκη που θέλει η ομάδα στο παιχνίδι της Δευτέρας(27/01) με τον Πιερικό.

Αναλυτικά η δήλωση:

«Έχουμε προετοιμαστεί πολύ καλά για αυτό το παιχνίδι, η ομάδα έχει δείξει πολύ καλό πρόσωπο στα εντός έδρας παιχνίδια, δουλέψαμε πολύ σκληρά και είμαστε 100% έτοιμοι. Θέλουμε να αρχίζουμε να παίρνουμε και αποτελέσματα εκτός έδρας, αρχής γινομένης από το παιχνίδι με τον Πιερικό. Ο στόχος παραμένει η παραμονή στην κατηγορία και δουλεύουμε πολύ για να το πετύχουμε. Ο Πιερικός έχει κάποια προβλήματα τα οποία θέλουμε να εκμεταλλευτούμε και να φύγουμε με τους τρεις βαθμούς. Από εκεί και πέρα ο επόμενος μας στόχος είναι να μπούμε στα πλέι οφ, κάτι που επίσης είναι αρκετά δύσκολο».

Για τα άσχημα αποτελέσματα εκτός έδρας: «Ταξιδεύουμε πολλές ώρες, κάνουμε πολλά ταξίδια και μάλιστα με λεωφορείο, δεν ξεκουραζόμαστε πολύ και σίγουρα και αυτό παίζει τον ρόλο του».

Για το πρωτάθλημα: «Είναι ένα δύσκολο πρωτάθλημα, παίζεται στην δύναμη. Όσο για τις ομάδες, έχω ξεχωρίσει τον Ηρακλή, την Κέρκυρα και τη Νίκη Βόλου. Αυτές οι ομάδες πιστεύω θα διεκδικήσουν την άνοδο».

Αναχώρησε σήμερα η αποστολή
Καθ’ οδόν βρίσκεται η αποστολή της Ζακύνθου για το πολύωρο ταξίδι προς την Κατερίνη. Ο Τζιανλούκα Κολονέλο πήρε μαζί του τους εξής: Ξενοδόχοβ, Όντο, Πετράκο, Τορεζάνι, Μπίρη, Τσερκουετάνι, Κουνσόλο, Στασινόπουλο, Σκαθαρούδη, Όττα, Φωτιά, Κασσέτι, Πέττα, Χιράλδο, Αποστόλου, Σολφερίνο, Κυριακίδη, Οικονόμου, Χατζησάββα και Βυθούλκα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου