Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2014

ΤΖΙΑΝΛΟΥΚΑ ΚΟΛΟΝΕΛΟ: «Σημαντική αυτή η νίκη για μας»

Στη συνέντευξη τύπου που ακολούθησε, ο Ιταλός προπονητής της Ζακύνθου, Τζιανλούκα Κολονέλο τόνι ότι ο Γάζωρος ήταν η καλύτερη ομάδα που έχει περάσει έως τώρα από το νησί και αυτό είπε δίνει περισσότερη αξία στη νίκη της ομάδας του. Από την άλλη ο Μάκης Κατσαβάκης είπε ότι η ομάδα του έκανε καλή εμφάνιση και στη χειρότερη των περιπτώσεων δικαιούνταν ένα βαθμό. Στάθηκε και στη τελευταία φάση του ματς με το ακυρωθέν γκολ. Αναλυτικά:


ΤΖΙΑΝΛΟΥΚΑ ΚΟΛΟΝΕΛΟ (Προπονητής ΑΠΣ Ζάκυνθος): «Είμαι πολύ ευχαριστημένος για τη σημαντική νίκη που πήραμε, απέναντι μία πάρα πολύ καλή ομάδα. Ο αντίπαλος είναι η πιο καλή ομάδα που έχει περάσει από το νησί και για το λόγο αυτό η νίκη μας παίρνει μεγαλύτερη αξία.
Είχαμε κάνει δύο ήττες πριν που πιστεύω ότι δεν δικαιούμαστε και αυτή η νίκη θα μας δώσει ηρεμία. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ποδοσφαιριστές μου, οι οποίοι βιώνουν πολλά καθημερινά. Όλοι την εβδομάδα που μας πέρασε δεν είχαμε μασέρ. Πριν από το ματς είδα τους παίκτες μου να κάνουν μόνοι τους μασάζ. Παρόλα αυτά προχωράμε και ζούμε αυτή την ιστορική χρονιά για την ομάδα, για το νησί. Τέλος, δεν έχω λόγια για τους φιλάθλους μας. Απλά, ήταν φανταστικοί!».


ΜΑΚΗΣ ΚΑΤΣΑΒΑΚΗΣ(Προπονητής Εθνικού Γαζώρου): «Σήμερα πραγματοποιήσαμε καλή εμφάνιση και πιστεύω ότι το χειρότερο που δικαιούμαστε από το ματς ήταν ο βαθμός της ισοπαλίας. Θεωρώ ότι το πιο κρίσιμο σημείο του ματς ήταν το τετ α τετ του Σκεριάνιτς για το 1-2. Είχαμε ευκαιρίες, κυρίως στο β΄ μέρος. Ήταν καλή η προσπάθεια των παικτών μου. Θεωρώ ότι το γκολ στην τελευταία φάση του αγώνα είναι κανονικό και ο πολύ καλός διαιτητής παρασύρθηκε από τον βοηθό του. Ας ελπίσουμε ότι θα σταματήσουν αυτά. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα της Ζακύνθου που για πρώτη χρονιά στην κατηγορία τα πάει πολύ καλά, βασιζόμενη σε νέα παιδιά και με καλό προπονητή. Εμείς κάναμε ένα ταξίδι 12 ωρών για να έρθουμε στη Ζάκυνθο και εδώ οι άνθρωποι το κάνουν ανά δεύτερη εβδομάδα. Ας τα βλέπουν αυτά, αυτοί που διοικούν το ελληνικό ποδόσφαιρο».

ΣΠΥΡΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ (Παίκτης ΑΠΣ Ζάκυνθος): «Πετύχαμε μία σπουδαία νίκη, απέναντι σε μία καλή ομάδα. Προερχόμαστε από 4 ματς με κακή συγκομιδή και καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη δίνοντας χαρά στον κόσμο μας. Πιστεύω ότι πήραμε αυτό που αξίζαμε. Συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου και καλή συνέχεια στον Γάζωρο».


ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΑΪΔΑΡΤΖΗΣ (Παίκτης Εθνικού Γαζώρου): «Ήμασταν καλοί στο πρώτο 45λεπτο και δικαιούμαστε κάτι παραπάνω. Πιστεύω ότι είναι καθαρό το γκολ στη τελευταία φάση του παιχνιδιού που μας ακυρώθηκε. Θα δουλέψουμε μέσα στην εβδομάδα για να γυρίσουμε στις νίκες. Καλή συνέχεια στην ομάδα της Ζακύνθου».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου