Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2014

ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ: «Βούλιαξε» και τον Γάζωρο (2-1)

Με καλύτερους παίκτες τους Τορεσάνι και Ξενοδόχοβ, η Ζάκυνθος πήρε μία σπουδαία νίκη στο νησί (2-1) απέναντι σε έναν αντίπαλο, τον Εθνικό Γαζώρου, που κατά γενική ομολογία ήταν η καλύτερη ομάδα που έχει περάσει από τη Ζάκυνθο.
Η Ζάκυνθος που ερχόταν από 4 συνεχόμενα ανεπιτυχή αποτελέσματα και 2 συνεχόμενα που αγνοούσε τη νίκη (Ηρακλή και Αναγέννηση Καρδίτσας), κατάφερε να πάρει ένα σπουδαίο «τρίποντο» που σημαίνει κάτι παραπάνω από τη μισή παραμονή στην κατηγορία.

Το παιχνίδι ήταν ανοιχτό, με τις δύο ομάδες να κάνουν πολλές επισκέψεις στις αντίπαλες περιοχές, αλλά για μία ακόμα αγωνιστική φάνηκε το κενό της Ζακύνθου στη μεσαία γραμμή, όπου δίπλα από τον αρχηγό τον Οικονόμου λείπει ο παίκτης που θα τον ξεκουράσει. Σήμερα ο Οικονόμου έκανα κάποια λάθη στη μεσαία γραμμή, που ευτυχώς δεν στοίχισαν, κι αυτό γιατί δεν είχε τις ανάλογες βοήθειες.
Σε ότι αφορά τη διαιτησία του Αλέξανδρου Κατσικογιάννη, ελέγχεται κυρίως για τη φάση του 39ου λεπτού, όπου υπάρχει καθαρή ανατροπή στην περιοχή του Τορεσάνι από τον τερματοφύλακα Μέλκα και δεν έδωσε τίποτα. Ήταν οφθαλμοφανέστατο πέναλτι!!!

Τέλος, ο κόσμος της Ζακύνθου για ένα ακόμα παιχνίδι ήταν ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΣ, βοηθώντας τους παίκτες του Τζιανλούκα Κολονέλο να φτάσουν στη νίκη. 

ΦΑΣΕΙΣ & ΓΚΟΛ…
9΄ Ο Κυριακίδης εκτελεί κόρνερ, ο Μπίρης πιάνει την κεφαλιά, με την μπάλα να βρίσκει σε αμυντικό και να περνάει λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι σε κόρνερ.
23΄ ΓΚΟΛ: Ο Χατζησάββας εκτελεί κόρνερ με τους αμυντικούς να μην μπορούν να διώξουν και ο Τορεσάνι στο δεύτερο δοκάρι με προβολή στέλνει την μπάλα στ δίχτυα για το 1-0.
24΄ ΓΚΟΛ: Άμεση ήταν η απάντηση των φιλοξενούμενων. Ο Νατσιόπουλος εκτέλεσε ένα φάουλ από αριστερά και ο Γαϊδαρτζής με κεφαλιά πέτυχε το 1-1.
27΄ Ο Σκέριαντς θα μπει από δεξιά και θα βρεθεί απέναντι από τον Ξενοδόχοβ, αλλά το σουτ που επιχείρησε, η μπάλα πέρασε πολλά μέτρα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
33΄ Ο Νατσίοπουλος πήρε την μπάλα από τη μεσαία γραμμή, έφτασε έξω από τη γραμμή της μεγάλης περιοχής, το σουτ που επιχείρησε έπεσε ο Ξενοδόχοβ στην αριστερή του γωνία και έδιωξε σωτήρια.
39΄ Ο Τορεσάνι μπαίνει στην αντίπαλη περιοχή, προλαβαίνει την έξοδο του Μέλκα, «τσιμπώντας» την μπάλα με τον τερματοφύλακα του Γαζώρου να τον ανατρέπει, αλλ΄΄α ο διαιτητής έδειξε να συνεχιστεί το ματς!
51΄ ΓΚΟΛ: Ο Χατζησάββας θα κόψει για τον Κυριακίδη κι αυτός θα βγάλει τη σέντρα για τον Όττα που θα κάνει το σουτ πάνω στα σώματα των αμυντικών και στη συνέχεια ο Τορεσάνι με σουτ θα τη στείλει στα δίχτυα για το 2-1.
56΄ Ο Σκαθαρούδης μπήκε στην αντίπαλη περιοχή, έκανε 2-3 προσποιήσεις, όμως το σουτ που επιχείρησε η μπάλα πέρασε μόλις άουτ.
61΄ Ο Γαϊδαρτζής απέναντι από τον Ξενοδόχοβ θα κάνει το σουτ ο τελευταίος θα διώξει σωτήρια.
64΄ Δυνατό σουτ εκτός περιοχής του Καράμπελα, η μπάλα θα περάσει μόλις άουτ.
66΄ Σέντρα από δεξιά του Σκεριάντς, ο Γαϊδαρτζής θα κάνει το σουτ, όμως ο Ξενοδόχοβ και πάλι με καλή τοποθέτηση θα μπλοκάρει την μπάλα.
90΄ + 2΄ Ο Παπαβασιλείου σε μία σύγχυση στην περιοχή της Ζακύνθου θα πετύχει το γκολ, όμως ήδη ο αρμόδιος βοηθός Διαμντής είχε σηκώσει το σημαιάκι του, υποδεικνύοντας τον σκόρερ σε θέση οφσάιντ.

ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ (Τζιανλούκα Κολονέλο): Ξενοδόχοβ, Οικονόμου, Κυριακίδης (72΄ Πετράκος), Στασινόπουλος, Χατζησάββας (83΄ Πέττας), Τσερκουετάνι, Τορεσάνι, Όττα (70΄ λ. τρ. Χιράλδο), Σκαθαρούδης, Αποστόλου, Μπίρης.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΑΖΩΡΟΥ (Μάκης Κατσαβάκης): Μέλκας, Κουκόλης (79΄ Παπαβασιλείου), Κοφοκώτσιος (62΄ Καράμπελας), Δέντσας, Τζούριτς, Χατζηδημητρίου, Νατσιόπουλος, Μπαρκά, Γαϊδαρτζής, Σκεριάντς (72΄ Νύρλος), Τσουβατσίδης.

                                               

ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΜΕΝΑ…
*Ο διαιτητής ήταν από την Ήπειρο, ο δεύτερος βοηθός και ο 4ος διαιτητής από την Πρέβεζα και ο πρώτος βοηθός από την… Σάμο, με αποτέλεσμα η διαιτησία να φτάσει στις 3.050€ παρακαλώ!!!
*Έντονες ήταν οι διαμαρτυρίες των 700 και πλέον φιλάθλων για το πέναλτι που δεν έδωσε ο διαιτητής, ο οποίος πηγαίνοντας για τα αποδυτήρια άκουσε πολλά… «γαλλικά»!
*Πρώτη εμφάνιση για τον Κολομβιανό επιθετικό Ανδρές Χιράλδο που μπήκε στο 70΄ στη θέση του Όττα που τραυματίστηκε (θλάση). Ο Χιράλδο στα λεπτά που αγωνίστηκε, έδειξε πολύ καλά στοιχεία.
*«Πρώτη» και για τον Χρήστο Χατζησάββα που ξεκίνησε στη βασική 11άδα και έγινε αλλαγή στο 83΄ (πήρε τη θέση του ο Πέττας).

*Στην είσοδο του Σταδίου οι άνθρωποι της διοίκησης μοίραζαν φέιγ βολάν που καλούσαν τον κόσμο να αγοράσει έως τις 27 Ιανουαρίου μετοχές.



Το νέο απόκτημα της ομάδας Χρήστος Χατζησάββας

                                               
Ο Τορεσάνι έχει πετύχει το πρώτο γκολ της αναμέτρησης


Πολλές φωτογραφίες σε λίγο...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου