Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2014

Α.Ο. ΑΛΥΚΑΝΑΣ – ΝΕΑ ΣΑΝΤΑ/ΑΠΕΝΑΝΤΙ: Του «έσπασε» το αήττητο – Σπουδαία εμφάνιση οι φιλοξενούμενοι

Σπουδαία εμφάνιση πραγματοποίησε πριν από λίγο η Νέα Σάντα/Απέναντι, στα Πηγαδάκια και δικαίως επικράτησε με 2-0 του πρωτοπόρου Α.Ο. Αλυκανά, τον οποίο υποχρέωσε στην πρώτη του ήττα στο πρωτάθλημα μετά από 16 αγωνιστικές.
Όλοι οι παίκτες των φιλοξενούμενων ήταν σε εξαιρετική ημέρα και σίγουρα περνάνε όλοι στους διακριθέντες, σε αντίθεση με τους γηπεδούχους που δεν… μπήκαν ποτέ στο παιχνίδι!


ΦΑΣΕΙΣ & ΓΚΟΛ…
10΄πάσα του Κάρδαρη στον Γιατρά κι αυτός θα κάνει το σουτ στη κίνηση με τον Ποταμίτη με υπερένταση, σωτήρια, να διώχνει σε κόρνερ.
29΄ ΓΚΟΛ: Κεφαλιά-πάσα του Δημήτρη Μαρίνου για τον Άκη Κάρδαρη που θα κάνει το δυνατό σουτ στη κίνηση και θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Ποταμίτη. Καταπληκτικό γκολ!
58΄ ΓΚΟΛ: Ο Πέττας εκτελεί κόρνερ από δεξιά, η μπάλα φτάνει στον Ντένη Κόκλα που θα δώσει ύψος στην μπάλα με τροχιά τα δίχτυα. Στη γραμμή του τέρματος θα πηδήξει ο Δημ. Μαρίνος με δύο αμυντικούς και με τον επιθετικό της Σάντας να την ακουμπάει με το πρόσωπο και να καταλήγει στα δίχτυα για το 0-2.
69΄ Δυνατό σουτ του Μαλλιά η μπάλα θα περάσει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Νίκου Κόκλα.
80΄ Δυνατό σουτ του Εγγλέζου, εκτός περιοχής, εντυπωσιακά ο Ν. Κόκλας θα διώξει σε κόρνερ.
Καλή η διαιτησία του Δημήτρη Κωστάκη και των βοηθών του Μπέη και Ψάρρη.

Α.Ο. ΑΛΥΚΑΝΑΣ (Άκης Μαρίνος): Ποταμίτης, Λυκομήτρος (78΄ Σταύρου), Τριανταφυλλίδης, Μαρίνος Π., Τσουκαλάς, Ζότκα Ολ. (66΄ Μαρούδας), Τζιάρος, Κεμπά Π., Βούτος (55΄ Μαυρίας), Εγγλέζος, Κονίδης.
ΝΕΑ ΣΑΝΤΑ/ΑΠΕΝΑΝΤΙ (Βασίλης Παλαιοθόδωρος): Κόκλας Ν., Σούλης, Νίτας, Μπιάζης Β., Κόκλας Διον., Ξένος (5΄ λ. τρ.  Κάρδαρης), Τσιριγώτης, Πέττας, Ματαράγκας, Μαρίνος Δημ. (64΄ Ζούγρας Σιγ., 82΄ Ζούγρας Αν.), Γιατράς.



Σε λίγο πολλές φωτογραφίες από το ματς...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου