Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2014

FOOTBALL LEAGUE: «Εξάσφαιρος» Ηρακλής, ανεβαίνει ο Φωκικός

Τη νίκη της ημέρας πέτυχε ο Ηρακλής που... διέσυρε 6-0 τον Πιερικό, ενώ εντυπωσιακή ήταν και η Αναγέννηση Καρδίτσας με το 4-1 που πέτυχε μέσα στην Καβάλα. Σημαντική νίκη για τον Φωκικό, 1-0 τον Ηρακλή Ψαχνών
Εντυπωσιακή ήταν η Αναγέννηση Καρδίτσας στο «Ανθή Καραγιάννη» όπου νίκησε 4-1 την Καβάλα και ανέβηκε στη δεύτερη θέση. Σημαντική νίκη πήρε και ο Απόλλων 1926 (2-0) στην έδρα του Βατανιακού, ενώ η Ζάκυνθος επικράτησε 2-1 του Εθνικού Γαζώρου. Στο 0-0 έμειναν Δόξα και Τύρναβος στη Δράμα, ενώ ο Ηρακλής... διέσυρε 6-0 τον Πιερικό στη Θεσσαλονίκη. Η αγωνιστική στον Βορρά θα ολοκληρωθεί με το ντέρμπι της Νίκης Βόλου με την Κέρκυρα.

Στον Νότιο Όμιλο ο Παναιγιάλειος τα βρήκε... μπαστούνια απέναντι στην ουραγό Γλυφάδα, κατάφερε όμως να νικήσει 2-1 και να παραμείνει σε καλή βαθμολογική θέση. Την ίδια ώρα ο Φωστήρας νίκησε 2-0 τον Βύζαντα Μεγάρων και τον βύθισε στην προτελευταία θέση, ενώ Επισκοπή και Αχαρναϊκός αναδείχθηκαν ισόπαλοι χωρίς τέρματα στην Κρήτη. Στην Άμφισσα, ο Φωκικός επικράτησε 1-0 του Ηρακλή Ψαχνών κι αναρριχήθηκε κι άλλο στη βαθμολογία.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου