Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2014

ΕΠΣ ΗΛΕΙΑΣ – ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ: Πήρε μετεγγραφή ο Αντ. Μποζίκης!

Παρελθόν αποτελεί από την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ζακύνθου ο διαιτητής Αντώνης Μποζίκης, ένας από τους πιο παλιούς διαιτητές του νησιού! Ο Μποζίκης για δικούς του λόγους προτίμησε να αλλάξει Ένωση, ακολουθώντας το δρόμο του συναδέλφου του, Άγγελου Αδαμόπουλου, αλλά με την ανάποδη… διαδρομή. Ο έμπειρος διαιτητής δεν θα αποχωριστεί το νησί, απλά κάθε αγωνιστική θα πηγαινοέρχεται, όπως κάνει και ο Αδαμόπουλος. Η ΕΠΣ Ηλείας είναι μία δύσκολη Ένωση, με 85 σωματεία και στις 4 κατηγορίες και η εκεί Ένωση έχει ανάγκη από διαιτητές.

Μάλιστα η μετεγγραφή του επισημοποιήθηκε στο τελευταίο διοικητικό συμβούλιο της ΕΠΣ Ηλείας, που συνεδρίασε την Δευτέρα το απόγευμα στις 13 Ιανουαρίου.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΣ Ηλείας:
«Στις 13 Ιανουαρίου 2014, ημέρα Δευτέρα και ώρα 18:00 συνήλθαν τα μέλη του Δ.Σ. της Ε.Π.Σ Ηλείας σε συνεδρίαση στα γραφεία της Ένωσης οδός Δραγατσανίου 34 & Παπαφλέσσα στον Πύργο με τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:
Παρόντες: 1) Καπώνης Σπυρίδων 2) Κόττας Γεώργιος 3) Κουλούρης Αριστείδης 4) Κωσταριάς Δημήτριος  5) Παρασκευόπουλος Ηλίας  6) Προκόπος Ιωάννης  7) Κυριακόπουλος Κυριάκος
Απόντες : 1) Δημόπουλος Χρήστος  2) Παναγόπουλος Βασίλης  3) Πλευριάς Χρίστος 4) Χαντζής Ανδρέας.
Θέμα 5ο : Θέματα διαιτησίας

Το ΔΣ ενέκρινε τις μεταγραφές των παρακάτω διαιτητών : Μποζίκη Αντ. από την ΕΠΣ Ζακύνθου στην ΕΠΣ Ηλείας και Μπούγου Σπ., Λαγογιάννη Γ. από την ΕΠΣ Ηλείας στην ΕΠΣ Φθιώτιδας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου