Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2014

Β΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Τα είχε όλα το ματς στη Λιθακιά

Σπουδαίο παιχνίδι στο δημοτικό γήπεδο της Λιθακιάς, όπου η τοπική Δόξα ήρθε ισόπαλη με την ΑΕ Ζακύνθου 2-2, με δοκάρια, αποβολές και πολύ ένταση! Αναλυτικά τα αποτελέσματα:



ΝΕΑ ΣΑΝΤΑ – ΔΟΞΑ ΠΗΓΑΔΑΚΙΩΝ    8-1

Α.Ο. ΑΛΥΚΑΝΑΣ – Α.Ο. ΑΡΓΑΣΙΟΥ    4-1

ΕΣΠΕΡΟΣ -  Α.Ο. ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ   4-2

ΔΟΞΑ ΛΙΘΑΚΙΑΣ - Α.Ε. ΖΑΚΥΝΘΟΥ  2-2

Σε ένα… «γεμάτο» παιχνίδι που είχε τέσσερα γκολ, δύο δοκάρια, δύο αποβολές, δυνατά μαρκαρίσματα και πολλά… «γαλλικά», Δόξα Λιθακιάς και Α.Ε. Ζακύνθου αναδείχτηκαν ισόπαλοι 2-2. Το αγωνιστικό κομμάτι, κατάφεραν παίκτες και παράγοντες, να περάσει σε δεύτερη μοίρα, αφού τα όσα διαδραματίστηκαν ήταν θλιβερά. Προπονητής να φεύγει από τον πάγκο του και να επιτίθεται στον αντίπαλο πάγκο, παίκτης να αποβάλλεται και να βρίζει χυδαία τον παρατηρητή του αγώνα και άλλα ευτράπελα!
Δυστυχώς αυτές οι συμπεριφορές φέρνουν το ποδόσφαιρο πολλά χρόνια πίσω και κάνουν φίλους να κόβουν ακόμα και την καλημέρα για έναν αγώνα ποδοσφαίρου. Αν είναι δυνατόν!!!

ΦΑΣΕΙΣ & ΓΚΟΛ…
4΄΄ ΓΚΟΛ: Ο Βασίλης Στραβοπόδης για δεύτερο παιχνίδι φέτος πετυχαίνει το πιο γρήγορο γκολ! Τη σέντρα στο ματς είχε η Α.Ε.Ζ., ο Μαυρογιάννης έδωσε στον Στραβοπόδη κι αυτός με σουτ από το κέντρο έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Τριπάπουλου που αιφνιδιάστηκε. (Το προηγούμενο γρήγορο γκολ στο 8΄΄ ήταν με την Δόξα Πηγαδακίων, στον Πλάνο).
ΔΟΚΑΡΙ για την Δόξα. Απευθείας φάουλ του Φ. Κοριανίτη, ο τερματοφύλακας Δ. Μαμφρέδας βρήκε λίγο την μπάλα, της άλλαξε πορεία και αυτή βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι και κόρνερ.
19΄ ΓΚΟΛ: Ο Στραβοπόδης ωραία πάσα στον Ανδρέα Γιακουμέλο κι αυτός με πλασέ έκανε το 0-2.
27΄ Ωραία ενέργεια του Ανδρ. Γιακουμέλου που θα κάνει το σουτ, με την μπάλα να περνάει μόλις άουτ.
41΄ ΓΚΟΛ: Σέντρα – σουτ του Κλάδη, η μπάλα παίρνει τροχιά για τα δίχτυα και την βρίσκει ο Φ. Κοριανίτης για να την στείλει πιο βαθιά στην εστία (1-2).
56΄ Ο Φ. Κοριανίτης θα πασάρει στον Μπιζιντή, με τον τελευταίο από καλή θέση να σουτάρει άουτ.
57΄ Κακή συνεννόηση του Β. Κοριανίτη με τον τερματοφύλακά του, κεφαλιά του αμυντικού της Λιθακιάς, η μπάλα περνάει λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι, σε κόρνερ.
72΄ Εκτέλεση φάουλ του Β. Κοριανίτη, στη μικρή περιοχή καρφωτή κεφαλιά του Φ. Κοριανίτη, ο Δ.  Μαμφρέδας με εκτίναξη θα διώξει σε κόρνερ. Στην εκτέλεσή του ο Ν. Κοριανίτης με το κεφάλι θα πασάρει στον Φ. Κοριανίτη που θα κάνει την κεφαλιά με την μπάλα να περνάει λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
75΄ Η ΑΕΖ ζητάει πέναλτι σε ανατροπή του Σολλάκου (με «γυμνό» μάτι φαίνεται ότι υπάρχει παράβαση) κι εκεί ο προπονητής της Λιθακιάς Τάσος Μποζίκης φεύγει από τον πάγκο του τρέχοντας με προορισμό τον αντίπαλο πάγκο! Τον σταμάτησαν οι ψυχραιμότεροι, με τον διαιτητή Λιβέρη να αποβάλει αυτόν και τον παράγοντα της ΑΕΖ, Ανδρέα Μάργαρη.
83΄ ΓΚΟΛ: Ο Μπιζιντής εκμεταλλεύτηκε το λάθος των αμυντικών, κυνήγησε τη φάση και πέτυχε ένα παλικαρίσιο  γκολ και 2-2.
90΄ + 2΄ ΑΠΟΒΟΛΕΣ: Απευθείας κόκκινη κάρτα στους Μιχάλη Κάρδαρη και Φώτη Κοριανίτη, επειδή… μιμήθηκαν την κοκορομαχία!
Στη φάση αυτή ο διαιτητής Λιβέρης ζήτησε από τον παρατηρητή Κλάδη Διονύσιο να βγάλει εκτός αγωνιστικού χώρου τον Φώτη Κοριανίτη, με τον τελευταίο να αντιδρά με άσχημο τρόπο, απωθώντας τον παρατηρητή και βρίζοντάς τον με ακατανόμαστες εκφράσεις!
90΄ + 5΄ ΔΟΚΑΡΙ για την ΑΕΖ. Ο Στραβοπόδης εκτελεί φάουλ από τη μεσαία γραμμή, με την μπάλα να σταματάει στο οριζόντιο δοκάρι της Λιθακιάς και να καταλήγει άουτ.
Η διαιτησία του Τάσου Λιβέρη ελέγχεται μόνο για τη φάση του 75ου λεπτού (περίπτωση πέναλτι).

ΔΟΞΑ ΛΙΘΑΚΙΑΣ (Αναστάσιος Μποζίκης): Τριπάπουλος, Ανδρεώλας (86΄ Καζάκης), Κοριανίτης Ν., Κοριανίτης Β., Μποζίκης Π., Στραβοπόδης, Κοριανίτης Φ., Τεμπονέρας (32΄ Μπιζιντής), Μήτρος Τ. (46΄ Δοξαράς), Πίττας, Κλάδης.

Α.Ε. ΖΑΚΥΝΘΟΥ (Κώστας Αναστόπουλος): Μαμφρέδας Δ., Τσώλης, Κάρδαρης, Ζώης, Μαμφρέδας Π., Γιακουμέλος Α., Στραβοπόδης, Γιακουμέλος Αλ. (71΄ Σολλάκου), Μαυρογιάννης, Γιακουμέλος Ανδρ., Αργύρης (70¨ Μαμφρέδας Κ.).


2 σχόλια:

  1. geia sas.. parakolou8w to topiko 25 xronia kai paizw 15 xronia..auto to paixnidi mou 8umhse dekaetia 80 me 90 ,panta h omada ths li8akias epaize me dunamh kai pa8os kai mpravo,alla auto pou egine shmera htan zougla,einai krima pou eftiaxe to ghpedo gia na kanoun auta ta pragmata,anti na pezoun kai na pernaei h wra tous euxarista ( opws prepei na ginetai se olo to topiko) eilikrina ntrepomai gia ola pou eginan shmera,na se vrizoun esxra apo mesa kai apo exw kai xwris logo, kai akoma pio polu gia tis vrisies pou akouse o kyrios kladhs,( parathrhths tou agwna ) + o kurios referi den evlepe kai den akouge tipota.. euxaristoume gia th filoxenia...eistai wraioi..eutuxws pou htan kai o dhmosiografos kai eide kai posa akoma den akouse..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συνεχίζουν ακατάπαυστα τη δουλεία τους!
    Το τοπικό είναι για να δίνονται ευκαιρίες σε παιδιά και να παίζουν αυτοί με όποιον άλλον για να περάσει η ώρα τους και όχι για να κάνουν πολεμικό!
    Και δεν υπάρχει λόγος να παθιάζονται στο Β'Τοπικό λες και παίζουν για το Champions League!

    Μακρής Άγγελος

    ΑπάντησηΔιαγραφή