Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2014

ΑΓΕΖ: Συνεχίζει με Θεοδόση-Κλάδη

Κάτι έπρεπε να αλλάξει στην ΑΓΕΖ. Τα τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματα έκαναν τη διοίκηση των «ερυθρολεύκων» να ψάξει άμεση λύση, αλλά σε καμία περίπτωση δεν πέρασε από το μυαλό τους να απομακρύνουν τον τεχνικό, Περικλή Ταυρόπουλο. Ο τελευταίος, μάλιστα είχε εισηγηθεί στους διοικούντες να συνεχίσει ως τεχνικός διευθυντής (άλλωστε γι αυτό είχε έρθει στο νησί, άσχετα αν στην πορεία έκατσε στον πάγκο της ομάδας ως πρώτος προπονητής) και να ψάξει κι αυτός για να βρεθεί προπονητής.

Μετά από πολύ… ψάξιμο δεν βρέθηκε λύση, αφού σε όσους χτύπησαν την πόρτα δεν δέχτηκε την πρόταση. Μάλιστα, όπως είχε γράψει η «ΗΜΕΡΑ», αρνητική ήταν και η απάντηση του επί σειρά ετών προπονητή της ομάδας, Ανδρέα Παπαδάτου!
Τελικά, η λύση ήρθε εκ των έσω, με τον Νίκο Θεοδόση που είχε διαδεχτεί πέρυσι τον Γιώργο Σκροπολίθα στον «ερυθρόλευκο» πάγκο και φέτος ως βοηθός του Ταυρόπουλου, να επιστρέφει και πάλι ως πρώτος και μάλιστα από το κρίσιμο παιχνίδι της επόμενης Κυριακής με τον Α.Ο. Αγρινίου, στο Κλειστό της Παναγούλας (15:30).
Δίπλα του στον πάγκο θα βρίσκεται ο πρώην αρχηγός της ομάδας, Νίκος Κλάδης που αν και σταμάτησε πέρυσι το μπάσκετ, βρισκόταν πολύ κοντά στην ομάδα.

Φιλική ήττα από Μεσολόγγι
Χθες οι «ερυθρόλευκοι» έδωσαν φιλικό αγώνα στο Κλειστό της Αχαγιάς με την ομάδα του Μεσολογγίου που αγωνίζεται στην Α΄ ΕΣΚΑ Βορειοδυτικής Ελλάδος, από την οποία ηττήθηκε με 62-59. Το τεχνικό δίδυμο έβγαλε τα συμπεράσματά της, με το αποτέλεσμα να μην απασχολεί κανέναν. Στο παιχνίδι τραυματίστηκε ο Γιώργος Σκούφης (ελαφρύ διάστρεμμα), αλλά έως την Κυριακή θα είναι έτοιμος.
Σε ότι αφορά τους τραυματίες, ο Τάσος Χαλβατζής θα βγάλει την ερχόμενη Δευτέρα το νάρθηκα από το αριστερό του χέρι και θα ξεκινήσει τις φυσικοθεραπείες για να μπορέσει να προλάβει να αγωνιστεί στο ντέρμπι με τον Προμηθέα στις 16 Φεβρουαρίου και στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής.
Υπάρχει πρόβλημα και με τον Γιώργο Ζάγκλα, ο οποίος τραυματίστηκε την Τρίτη στην προπόνηση και θα μείνει  εκτός αγωνιστικών υποχρεώσεων για τον επόμενο ένα μήνα, περίπου.
Το παιχνίδι της ερχόμενης Κυριακής με τον Α.Ο. Αγρινίου, στην Παναγούλα είναι οριακό για τους «ερυθρόλευκους» οι οποίοι θέλουν τη στήριξη του κόσμου τους, για να επανέλθουν στις νίκες.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου