Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2014

ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ: Θέλει προσοχή το ματς με τα Γιαννιτσά

Χωρίς αγωνιστικά προβλήματα συνεχίζεται η προετοιμασία της Ζακύνθου για τον Κυριακάτικο, εντός έδρας, αγώνα με την ουραγό Αναγέννηση Γιαννιτσών.Παιχνίδια με τον ουραγό της βαθμολογίας εγκυμονούν κινδύνους, αφού οι παίκτες χαλαρώνουν και θα χρειαστεί ιδιαίτερη προσοχή στη διαχείριση του συγκεκριμένου αγώνα από τον Ιταλό προπονητή, Τζανλούκα Κολονέλο. Οι παίκτες χθες προπονήθηκαν πρωί και μεσημέρι, ενώ σήμερα θα προπονηθούν στο Δημοτικό Στάδιο.


Ψάχνει στόπερ
Μετά το… «ναυάγιο» με τον έμπειρο Ιταλό  κεντρικό αμυντικό, Ντανιέλε Φικάνια (υψηλές οι οικονομικές του απαιτήσεις), η διοίκηση των «κυανοκίτρινων» ψάχνει εντός αλλά και εκτός ελληνικών συνόρων για ένα στόπερ και απ’  ότι πηγάζει από το ρεπορτάζ, εντός των ημερών θα υπάρχει θετική εξέλιξη στο θέμα.

Συμπλήρωσαν κάρτες οι Οικονόμου, Ξενοδόχοβ
Στο παιχνίδι της Κατερίνης με τον Πιερικό οι Κώστας Οικονόμου  και Γεννάδιος Ξενοδόχοβ συμπλήρωσαν κάρτες και η διοίκηση σε συνεργασία με τον προπονητή θα αποφασίσουν που θα εκτίσουν την ποινή τους οι παραπάνω ποδοσφαιριστές.

«Μυρίζει» επιστροφή Τσολακούδη και Παλιούρα!
Σε… δοκιμασμένες λύσεις φαίνεται να κινείται η διοίκηση του ΑΠΣ, σε ότι αφορά το μετεγγραφικό κομμάτι. Συγκεκριμένα, υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να επιστρέψουν στη Ζάκυνθο οι Κώστας Παλιούρας και Στέλιος Τσολακούδης (φωτό).
Όπως σας είχαμε ενημερώσει, πρόσφατα, ο νεαρός Ιταλός τερματοφύλακας, προ ημερών, είχε δοκιμαστεί από την Ιταλική ΣΑΒΟΝΑ και τελικά… ετοιμάζει βαλίτσες για να επιστρέψει στη χώρα του. Έτσι λοιπόν, οι διοικούντες θα πάνε στη λύση του Κώστα Παλιούρα, ο οποίος αγωνιζόταν τη περσινή, αγωνιστική, χρονιά στην ομάδα, ενώ σήμερα φοράει τη φανέλα της Μυκόνου. Επίσης έχει περάσει από ΠΑΟΚ, ΑΕ Αλεξάνδρειας και Μακεδονικό.
Επίσης δρομολογείται η επιστροφή του Στέλιου Τσολακούδη. Ο 22άχρονος αμυντικός αγωνίζεται στον ΠΑΟ Κρουσσώνα, ενώ έχει φορέσει και τη φανέλα των Ιωνικού, Αχιλλέα Καμαρών, Αναγέννηση Ιεράπετρας και Ερμή Ερμιονής.

Ο Νεοφυτιάδης με Γιαννιτσά
Ο Κορίνθιος διαιτητής Γιάννης Νεοφυτιάδης ορίστηκε να σφυρίξει την Κυριακάτικη αναμέτρηση με την Αναγέννηση Γιαννιτσών. Βοηθοί του θα είναι οι Μπέτσογλου Ι. και Παπανικολάου Γ. της ίδιας Ένωσης. Τέταρτος θα είναι ο Κ. Κωνσταντάκης (Αχαΐας).

Τα ματς και οι διαιτητές της 18ης αγωνιστικής
Ανακοινώθηκαν από την ΚΕΔ οι «σφυρίχτρες» της 18ης «στροφής» του πρωταθλήματος της Football League.

Κυριακή 2/2-15.00
ΚΑΒΑΛΑ - ΠΙΕΡΙΚΟΣ
Διαιτητής: Αγγελάκης (Μακεδονίας)
Βοηθοί: Πάτρας (Μακεδονίας), Παπαδόπουλος (Μακεδονίας)

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ
Διαιτητής: Μαλούτας (Ημαθίας)
Βοηθοί: Παρασίου (Ημαθίας), Σίπκας (Πέλλας)

ΖΑΚΥΝΘΟΣ - ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ
Διαιτητής: Νεοφυτιάδης (Κορινθίας)
Βοηθοί: Μπετσόγλου (Κορινθίας), Παπανικολάου (Κορινθίας)

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ - ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ
Διαιτητής: Κατσικογιάννης (Ηπείρου)
Βοηθοί: Σιαμέτης (Ηπείρου), Γεωργάκης (Ηπείρου)

ΗΡΑΚΛΗΣ - ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΣ
Διαιτητής: Μανούρας (Τρικάλων)
Βοηθοί: Νταλούκας (Τρικάλων), Νιώτη (Τρικάλων)

Δευτέρα 3/2
ΤΙΡΝΑΒΟΣ – ΚΕΡΚΥΡΑ (16.00)
Διαιτητής: Γκράνας (Ξάνθης)
Βοηθοί: Χατζημωυσιάδης (Ξάνθης), Εμπλιούκ (Ξάνθης)

ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΑΖΩΡΟΥ – ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (18.00)
Διαιτητής: Σελεμίδης (Πέλλας)
Βοηθοί: Χαρίτσης (Θράκης), Χούσκογλου (Θράκης)




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου