Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2014

ΑΓΕΖ: Για νίκη στου Παπάγου

Με μοναδικό στόχο τη νίκη αναχωρεί αύριο το μεσημέρι η αποστολή της ΑΓΕΖ για το σημαντικό και συνάμα κρίσιμο παιχνίδι της Κυριακής με τον Παπάγου, στην Αθήνα. Όλα αυτά που διαδραματίστηκαν την εβδομάδα που διανύσαμε και μετά το ανεπιτυχές αποτέλεσμα της προηγούμενης Κυριακής στην Παναγούλα με τον Έσπερο ΑΟΠΑ, μάλλον λειτούργησε θετικά για τη συνέχεια της ομάδας στο δύσκολο πρωτάθλημα του 1ου Ομίλου του Νότου της Γ΄ Εθνικής.
Ο φετινός όμιλος διαφέρει κατά πολύ από τον περσινό, έχοντας καλύτερες ομάδες και όσες ήταν και πέρυσι έχουν δυναμώσει αρκετά και το επίπεδο έχει ανέβει. Έτσι, η ΑΓΕΖ θα πρέπει να παρουσιαστεί πιο δυνατή και πιο συγκεντρωμένη από τούδε και στο εξής, αν δεν θέλει να μπλέξει σε περιπέτειες.

Ο Παπάγου έχει δυνατή έδρα και αξιόλογη ομάδα, χωρίς να είναι το μεγάλο… φόβητρο. Η πραγματική ΑΓΕΖ (και όχι αυτή της προηγούμενης Κυριακής) δεν έχει να φοβηθεί τίποτα και το απέδειξε περίτρανα μέσα στο Γαλάτσι, επικρατώντας της τοπικής ομάδας με 101-92 στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής.
Πάντως το αποτέλεσμα του συγκεκριμένου αγώνα θα σηματοδοτήσει εξελίξεις στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο, αφού ήδη υπήρξαν οι πρώτες… «μουρμούρες» στο πρόσωπο του τεχνικού Περικλή Ταυρόπουλου.
Την αποστολή για του Παπάγου απαρτίζουν οι: Κοτσέτας, Καρακωνσταντάκης, Πόπιβτσακ, Σκούφης, Ακτύπης, Τζινόπουλος, Βαρβαρίγος, Νικολόπουλος, Ζάγκλας, Χαλβατζής, Χαϊκάλης, ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Μπονίκου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου