Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2014

Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Σημαντικά ματς σε Ρόιδο και Μαχαιράδο

Με δύο σημαντικά παιχνίδια ξεκινάει για το 2014 το πρωτάθλημα της Α΄ Κατηγορίας και συνάμα ο β΄ γύρος. Η Θύελλα υποδέχεται τον Α.Ο. Τσιλιβή και ο Παναρτεμισιακός Α.Ο. τον Α.Ο. Λεβάντε. Ο πρωτοπόρος Ζακυνθιακός έχει εύκολο έργο, αφού θα αντιμετωπίσει τον ουραγό Απόλλωνα. Αναλυτικά η 12η αγωνιστική:

ΣΑΒΒΑΤΟ   11/01/2014
ΘΥΕΛΛΑ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ –Α.Ο. ΤΣΙΛΙΒΗ      (15:00, Γήπεδο Αμπελοκήπων)
Ένα από τα δύο πιο σημαντικά παιχνίδια της 12ης αγωνιστικής θα πραγματοποιηθεί αύριο το μεσημέρι στις 3 στο δημοτικό γήπεδο Αμπελοκήπων, όπου η 2η της κατηγορίας, Θύελλα Αμπελοκήπων θα υποδεχτεί τον Α.Ο. Τσιλιβή, που μπορεί να μην είναι φέτος… δυνατός όπως τα προηγούμενα χρόνια, δεν παύει όμως να είναι υπολογίσιμος αντίπαλος. Ενισχύθηκε στην μετεγγραφική περίοδο  με τους Κώστα Καραολή (Φλόγα Κυψέλης), Γιάννη Πολυστάρη (Α.Ο. Λεβάντε) και Μιχάλη Κυδωνιάτη (Αναγέννηση Ψαθοπύργου). Στην Θύελλα επιστρέφει από σήμερα στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας ο έμπειρος μέσος, Θεόφιλος Τριανταφυλλίδης, ενώ αποκτήθηκε ο έμπειρος Δημήτρης Βυθούλκας, από τον Α.Ο. Κατασταρίου.
Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην 2η θέση με 30β. και τέρματα 48-7 και οι φιλοξενούμενοι στην 6η θέση με 16β. και τέρματα 20-19.

ΑΕΤΟΣ ΚΑΛΙΠΑΔΟΥ - ΕΛΑΤΙΑΚΟΣ       (15:00, Γήπεδο Αγγερικού)
Στον Αγγερικό ο Αετός Καλιπάδου υποδέχεται τον Ελατιακό, με τις δύο ομάδες να θέλουν η καθεμία για τους δικούς της λόγους το «τρίποντο». Ο μεν Αετός για να ξεφύγει ακόμα πιο πολύ από τη ζώνη του υποβιβασμού και ο Ελατιακός να κυνηγήσει τις όποιες ελπίδες έχει για παραμονή στην κατηγορία.
Ο Αετός με 15β. βρίσκεται στην 8η θέση και με τέρματα 18-29. Ο Ελατιακός έχει 5β. και βρίσκεται στην 10η θέση, με τέρματα 15-48.

ΠΑΝΑΡΤΕΜΙΣΙΑΚΟΣ Α.Ο. – Α.Ο. ΛΕΒΑΝΤΕΣ  (15:00, Γήπεδο Μαχαιράδου)
Το δεύτερο σημαντικό παιχνίδι της αγωνιστικής γίνεται και αυτό Σάββατο, αλλά στο δημοτικό γήπεδο Μαχαιράδου, όπου ο Παναρτεμισιακός Α.Ο. θα υποδεχτεί τον Α.Ο. Λεβάντε που θα πάει χωρίς τους Παναγιώτη Δρόσο (πήγε στον Ζακυνθιακό) και Γιάννη Πολυστάρη (Α.Ο. Τσιλιβή).
Ο Παναρτεμισιακός Α.Ο. βρίσκεται στην 7η θέση με 16β. και τέρματα 24-21, ενώ ο Α.Ο. Λεβάντε στην 3η θέση με 22β. και τέρματα 27-10.

Α.Ο. ΑΠΟΛΛΩΝ – Α.Ο. ΖΑΚΥΝΘΙΑΚΟΣ   (15:00, Ενωσιακό γήπεδο)
Ένα εύκολο μεσημέρι Σαββάτου αναμένεται να έχει ο πρωτοπόρος του πρωταθλήματος Α.Ο. Ζακυνθιακός, που θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας και στο Ενωσιακό γήπεδο Γαϊτανίου τον ουραγό Απόλλωνα. Ντεμπούτο με τον Ζακυνθιακό θα κάνει το νέο απόκτημα, Παναγιώτης Δρόσος.
Ο Απόλλωνας με 1β. βρίσκεται στην τελευταία θέση (12η) του βαθμολογικού πίνακα, με τέρματα 8-49. Αντίθετα, ο Ζακυνθιακός με 33β. οδηγεί την κούρσα του πρωταθλήματος και με τέρματα 68-10.

ΚΥΡΙΑΚΗ  12/01/2014
Α.Ε. ΑΓ. ΛΕΩΝ/ΚΟΙΛΙΩΜΕΝΟΣ – Α.Ο. ΚΑΤΑΣΤΑΡΙΟΥ  (15:00, Γήπεδο Αγ. Λέοντα)
Η διαφορά δυναμικότητας των δύο αντιπάλων, χρίζει ως φαβορί την Α.Ε. Αγ. Λέων/Κοιλιωμένος, στο παιχνίδι που θα διεξαχθεί την Κυριακή στο δημοτικό γήπεδο Αγίου Λέοντα. Φέτος ο Α.Ο. Κατασταρίου οργανώθηκε την τελευταία στιγμή και η πορεία του στον α΄ γύρο δεν ήταν η αναμενόμενη. Παρελθόν αποτελεί ο Δημήτρης Βυθούλκας. Αντίθετα, οι γηπεδούχοι αποτελούν την ευχάριστη έκπληξη του α΄ γύρου, αφού με 20β. βρίσκονται στην 5η θέση, έχοντας τέρματα 25 υπέρ και 22 κατά. Το Καταστάρι με 8β. βρίσκεται στην 9η θέση και με τέρματα 26-38.

ΑΧΙΛΛΕΑΣ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΑΧΑΙΡΑΔΟΥ    (15:00, Ενωσιακό γήπεδο)
Και σε αυτό το παιχνίδι υπάρχει φαβορί και είναι οι φιλοξενούμενοι, αφού ο Αστέρας Μαχαιράδου παιχνίδι με παιχνίδι βρίσκει τον καλό του εαυτό και παίρνει τα αποτελέσματα που θέλει. Την Κυριακή το μεσημέρι και στο Ενωσιακό γήπεδο Γαϊτανίου θα αντιμετωπίσει τον Αχιλλέα που με 4β. βρίσκεται στην 11η θέση και με τέρματα 10-40. Οι φιλοξενούμενοι με 20β. είναι στην 4η θέση και με τέρματα 24-20.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου