Κυριακή 5 Ιανουαρίου 2014

ΤΖΙΑΝΛΟΥΚΑ ΚΟΛΟΝΕΛΟ: «Δικαιούμαστε κάτι παραπάνω»

Στεναχωρημένος από την πρώτη εντός έδρας ήττα εμφανίστηκε στη συνέντευξη τύπου, τόσο ο Ιταλός προπονητής, Τζιανλούκα Κολονέλο, όσο και ο κεντρικός αμυντικός, Λάζαρος Φωτιάς. Αντίθετα, με ένα πλατύ χαμόγελο ήταν όλη την ώρα ο Σάκης Θεοδοσιάδης και ο ποδοσφαιριστής Ζήσης Καραχάλιος.


ΤΖΙΑΝΛΟΥΚΑ ΚΟΛΟΝΕΛΟ (Προπονητής ΑΠΣ Ζάκυνθος): «Μας λυπεί να χάνουμε με αυτό τον τρόπο. Πιστεύω ότι δεν δικαιούμαστε να χάσουμε. Αντιθέτως, θα έπρεπε να πάρουμε κάτι από το ματς. Είχαμε τρεις κλασικές ευκαιρίες για γκολ. Επίσης είχαμε πολλά στημένα (κόρνερ και φάουλ) που δεν εκμεταλλευτήκαμε. Φάνηκε και σήμερα ότι μας λείπει η εμπειρία για να διαχειριστούμε τέτοια παιχνίδια. Είμαι ευχαριστημένος, ιδίως από το β΄ μέρος, από τους παίκτες μου, για τους οποίους δεν μπορώ να διαμαρτυρηθώ γιατί τα έδωσαν όλα. Από το επόμενο, κιόλας, παιχνίδι θα προσπαθήσουμε να κάνουμε αυτό που ξέρουμε».

ΣΑΚΗΣ ΘΕΟΔΟΣΙΑΔΗΣ (Προπονητής Αναγέννησης Καρδίτσας): «ήταν ένα σημαντικό παιχνίδι και καταφέραμε να το κερδίσουμε. Γι αυτό θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Η νίκη μας αυτή παίρνει μεγαλύτερη αξία, διότι είμαστε η μοναδική ομάδα που κερδίζουμε τη Ζάκυνθο στην έδρα της. Είχαν προηγηθεί 5 νικηφόρα παιχνίδια και μία ισοπαλία με τον Ηρακλή. Σε γενικές γραμμές και έτσι όπως εξελίχτηκε το παιχνίδι, η Ζάκυνθος θα μπορούσε να έχει πάρει τον πόντο της ισοπαλίας. Γυρίζουμε πίσω, σε ένα μακρινό ταξίδι έχοντας τους 3 βαθμούς στις αποσκευές μας. Θα ήθελα να ευχηθώ στον κ. Κολονέλο καλή συνέχεια. Έχει μία καλή ομάδα και είναι ένας καλός προπονητής. Παρακολουθώ την πορεία του, η οποία μόνο τυχαία δεν είναι. Καλή Χρονιά σε όλους».

ΛΑΖΑΡΟΣ ΦΩΤΙΑΣ (Ποδοσφαιριστής ΑΠΣ Ζάκυνθος): «Ο αντίπαλος κατάφερε να προηγηθεί με μία στημένη φάση και από κει και πέρα αν και ήμασταν καλύτεροι σε όλο το 90λεπτο δεν καταφέραμε να πάρουμε τίποτα από το ματς. Και εγώ, αλλά και οι συμπαίκτες μου, έχουμε παράπονα από τη διαιτησία. Αυτό που χάσαμε σήμερα, θα πάμε να το πάρουμε στην Καβάλα. Καλή Χρονιά, με υγεία σε όλους».


ΖΗΣΗΣ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ (Ποδοσφαιριστής Αναγέννησης Καρδίτσας): «Ήταν μία σπουδαία νίκη για μας, απέναντι σε ένα δυνατό αντίπαλο που δεν είχε χάσει στην έδρα του. Κοιτάζουμε το επόμενο παιχνίδι που είναι με την Δόξα Δράμας και θα διεκδικήσουμε τη νίκη για να έχει αξία το σημερινό «διπλό». Καλή συνέχεια στη Ζάκυνθο και καλή χρονιά με υγεία σε όλους».



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου