Τετάρτη 8 Ιανουαρίου 2014

ΤΖΙΑΝΛΟΥΚΑ ΚΟΛΟΝΕΛΟ: Στηρίζει τους παίκτες του

Ο Στέφαν Βούκοβιτς αποτελεί παρελθόν από τη Ζάκυνθο
Η πρώτη εντός έδρας ήττα της Ζακύνθου μπορεί να την έριξε στην 9η θέση της βαθμολογίας, δεν της έριξε όμως και το ηθικό, αφού ο Ιταλός προπονητής, Τζιανλούκα Κολονέλο και μετά το παιχνίδι με την Αναγέννηση Καρδίτσας (στη συνέντευξη τύπου), αλλά και στη χθεσινή προπόνηση έδειξε να στηρίζει τους παίκτες του, αφού όπως τόνισε έμεινε ευχαριστημένος από την απόδοσή τους, παρά την ήττα. Πλέον, άπαντες στο «κυανοκίτρινο» στρατόπεδο κοιτάζουν το επόμενο δύσκολο παιχνίδι με την Καβάλα, εκτός έδρας.

Παρελθόν αποτελούν οι Βούκοβιτς και Κασέτι
Μετά τους Αλέξανδρο Γιώρη, Γιάννη Γωνιάδη και Ντίνο Νικολόπουλο, σύμφωνα με πληροφορίες, παρελθόν από τη Ζάκυνθο αποτελούν οι Στέφαν Βούκοβιτς και Λορέντζο Κασέτι. Σε ότι αφορά τον 20χρονο Μαυροβούνιο φορ, ο Τζιανλούκα Κολονέλο του έδωσε 6 ευκαιρίες, με τελευταία αυτή της προηγούμενης Κυριακής, όπου πέρασε στο παιχνίδι με την Καρδίτσα (στο 69΄ στη θέση του Σολφερίνο) και είχε την απίστευτη ευκαιρία να ισοφαρίσει στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων. Ο Κασέτι αγωνίστηκε μόλις σε ένα παιχνίδι, αυτό στο Αιγίνιο, με τον τοπικό Αιγινιακό, αλλά ο 20χρονος μέσος δεν έπεισε τον συμπατριώτη του προπονητή.

Σήμερα υπογράφει ο Χατζησάββας
Εδώ και τέσσερις μέρες προπονείται με τους «κυανοκίτρινους» ο 20χρονος επιθετικός Χρήστος Χατζησάββας. Ο νεαρός ομογενής από την Γερμανία άφησε καλές εντυπώσεις στον Ιταλό προπονητή, ο οποίος εισηγήθηκε στη διοίκηση την απόκτησή του. Έτσι, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ο Χατζησάββα θα υπογράψει σήμερα το νέο του συμβόλαιο.
Ο Χατζησάββας, όπου τελευταία αγωνιζόταν  σε ομάδα Δ΄ Εθνικής της Γερμανίας, με μεγάλη ικανότητα στο σκοράρισμα. Στην Γερμανία αγωνίστηκε επίσης στην FK Primasens, όπου σε 19 παιχνίδια είχε πετύχει 21 γκολ. Προέρχεται από τις Ακαδημίες του Πανιωνίου, είναι 20 ετών και ύψος 1,86. Μάλιστα, είχε δοκιμαστεί στην ΑΕΚ σε ένα φιλικό που είχε δώσει με την Καλλιθέα (ήττα του «δικεφάλου» με 1-0), αφήνοντας άριστες εντυπώσεις στον Έβαλντ Λίνεν που ζήτησε την απόκτησή του, όμως δεν το έδωσε ο Ρούβας, όπου και άνηκε τότε. Στο νησί τον έφερε ο Τεχνικός Διευθυντής, Ισαάκ Κανακίδης.

Παράταση στην απόκτηση Φικάνια
Δεν ήρθε τελικά στο νησί, όπως αναμενόταν, ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός, Ντανιέλε Φικάνια, αφού σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον προπονητή Τζιανλούκα Κολονέλο, του ζήτησε μία διορία, περίπου μίας εβδομάδας για να απαντήσει. Πάντως, από τίτλους της διοίκησης οι πιθανότητες απόκτησής του είναι 50-50.

ΑΚΗΣ ΛΑΔΙΚΟΣ: «Στηρίζουμε την προσπάθεια της ομάδας»
Την αμέριστη στήριξή του στην ομάδα έδειξε ο Αντιδήμαρχος Ζακύνθου, Άκης Λαδικός μέσω της προσωπικής του σελίδας σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης. Ο κ. Λαδικός, επίσης, καταθέτει την άποψή του σχετικά με την κάλυψη του μετοχικού κεφαλαίου της ομάδας, αναφέροντας ότι οι πολλοί δίνοντας λίγα θα μπορέσουν να το καλύψουν. Αναλυτικά τα όσα γράφει ο Αντιδήμαρχος:
«Μπορεί ο ΑΠΣ Ζάκυνθος να μπήκε με το αριστερό στο 2014, όμως δεν πρέπει να απογοητευόμαστε, αλλά να στηρίζουμε την προσπάθεια της ομάδας. Επειδή η διατήρηση στα σαλόνια της Β' Εθνικής είναι θέμα και των φιλάθλων και κατοίκων του νησιού, επιτακτική ανάγκη είναι η κάλυψη του μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ. Εκτιμώ ότι όλοι πρέπει να συμβάλουμε στην κατεύθυνση αυτή. Η κάθε μετοχή κοστίζει 5 ευρώ και μπορούμε οι πολλοί δίνοντας λίγα να καλύψουμε το μετοχικό κεφάλαιο που απαιτείται, ούτως ώστε η ομάδα του νησιού μας να μετατραπεί σε ΠΑΕ».

Επιστροφές στην Καβάλα

Κι ενώ οι ζυμώσεις σε διοικητικό επίπεδο για τη συγκρότηση της ομάδας σωτηρίας συνεχίζονται, αγωνιστικά η Καβάλα ξεκίνησε την προετοιμασία της για το εντός έδρας με τη Ζάκυνθο. Οι Ρεβυθόπουλος και Ντομί που αντιμετώπιζαν προβλήματα τραυματισμών προπονήθηκαν χθες κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα. Ο Άρτσε εξακολουθεί να νιώθει ενοχλήσεις στο γόνατο και ακολουθεί ατομικό, αλλά η κατάστασή του δεν εμπνέει ανησυχία. Ντουτσαρίδης και Καζαντζίδης εξέτισαν την ποινή της μίας αγωνιστικής και επιστρέφουν στη διάθεση του Γιώργου Μαραντά (πηγή: flnews.gr).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου