Τετάρτη 8 Ιανουαρίου 2014

ΑΓΕΖ: Στήριξη διοίκησης στον προπονητή

Παρουσία του Προέδρου, Γιώργου Μάργαρη πραγματοποιήθηκε η χθεσινή προπόνηση των «ερυθρολεύκων», μετά την εντός έδρας ήττα από τον Έσπερο ΑΟΠΑ, που συνοδεύτηκε και από άσχημη απόδοση.
Ο κ. Μάργαρης (εκπροσωπώντας και τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ.) πήρε τον λόγο και μίλησε στους παίκτες, βάζοντάς τους προ των ευθυνών τους. Απαίτησε από τους παίκτες να μάχονται και να παλεύουν σε όλα τα παιχνίδια και αν η αντίπαλη ομάδα είναι καλύτερη τότε ας χάνουν. Όχι όμως όπως έχασαν από την πατρινή ομάδα. Ο Πρόεδρος δεν δικαιολόγησε καθόλου την εικόνα που έδειξε η ομάδα, έχοντας μέτρια εμφάνιση στα πρώτα 30 λεπτά και ριζική αλλαγή στο τελευταίο δεκάλεπτο.

Διοίκηση και προπονητές πιστεύουν στις δυνατότητες και την ικανότητα των παικτών και ευελπιστούν σύντομα (αρχής γενομένης από το επόμενο ματς με τον Παπάγου, εκτός έδρας) θα δουν μία διαφορετική ομάδα.

Δεν τίθεται θέμα Ταυρόπουλου
Σε επικοινωνία που είχαμε με τον Πρόεδρο της ΑΓΕΖ, Γιώργο Μάργαρη τον ρωτήσαμε αν υπάρχει θέμα προπονητή. Ο κ. Μάργαρης απαντώντας, τόνισε: «Δεν υπάρχει θέμα προπονητή στην ομάδα. Η διοίκηση στηρίζει τον κ. Ταυρόπουλο».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου