Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2014

ΔΙΑΙΤΗΤΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ: Μία από τα ίδια…

Στις 4 Φεβρουαρίου θα συνεδριάσει πάλι το διαιτητικό δικαστήριο που τότε θα εξετάσει την αίτηση εξαίρεσης και την ουσία της υπόθεσης, αλλά είναι ανοικτό το ενδεχόμενο για νέα αναβολή.
Η αναμενόμενη αίτηση εξαίρεσης που ζήτησε η πλευρά της Super League για το μέλος του διαιτητικού δικαστηρίου, Γιώργο Σφυρή κατατέθηκε τελικά και η πλευρά της Football League πιθανότητα θα πρέπει να τον αντικαταστήσει.

«Ζητήσαμε από την πλευρά της Football League να στείλει αναπληρωματικό μέλος και δεν έστειλε», είπε ο νομικός εκπρόσωπος της Super League, Γιάννης Οικονομάκης. Μάλιστα υπήρξε και διαφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές για το αν υπάρχει πρόβλεψη στο καταστατικό της Football League που να απαιτεί Δ.Σ. για την αντικατάστασή του.
Ο Πρόεδρος του Διαιτητικού Δικαστηρίου, πάντως, θέλησε να περάσει ένα μήνυμα συμβιβασμού και πρότεινε στις δύο πλευρές να τα βρουν μεταξύ τους, επειδή όποια απόφαση και να πάρει το δικαστήριο θα ταλαιπωρήσει ακόμα ακόμη περισσότερο και τους δύο. Μάλιστα τόνισε ότι θα πρέπει να υπάρξει συμφωνία, αφού είναι δύσκολο να εξετάσει το δικαστήριο την ουσία της υπόθεσης σε αυτή τη συνεδρίαση.
Υπέρ της Super League ήταν στην εκδίκαση της υπόθεσης: Ξάνθη, Λεβαδειακός, Άρης, Καλλονή, Βέροια, Πλατανιάς, Εργοτέλης, Παναιτωλικός.

Από την πλευρά της Football League ήταν: Απόλλων 1926, Νίκη Βόλου, Κέρκυρα, Εθνικός Γαζώρου, Αναγέννηση Καρδίτσας, Ηρακλής, Πανηλειακός, Αιγινιακός, ενώ ο Ολυμπιακός Βόλου δεν ήταν στην εκδίκαση παρότι έχει καταθέσει αίτημα για παρέμβαση.

πηγή:  flnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου