Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2014

ΔΟΞΑ ΛΙΘΑΚΙΑΣ: «Η ομάδα έχει ιστορική διαδρομή στο χώρο του ζακυνθινού ποδοσφαίρου»

Μετά από συνάντηση των Προεδρείων της ΕΠΣ Ζακύνθου και της Δόξας Λιθακιάς, το Δ.Σ. του δεύτερου εξέδωσε την κάτωθι ανακοίνωση:

«Το Δ.Σ. του Α.Ο. Δόξα Λιθακιάς, μετά από συνάντηση με το Προεδρείο της ΕΠΣ Ζακύνθου και την παροχή αμοιβαίων εξηγήσεων, δηλώνει ότι:
-Ζητάει συγνώμη από τον Αντιπρόσωπο της ΕΠΣ Ζακύνθου κ. Κλάδη Διονύσιο, για τη συμπεριφορά του ποδοσφαιριστή μας Κοριανίτη Φώτη και ουδεμία σχέση ή θέση έχει με τα αναφερθέντα στην ανακοίνωσή του.
-Ανακοινώνει ότι σε καμία περίπτωση δεν μας εκφράζουν οι χαρακτηρισμοί και ενέργειες που μας αποδίδονται περί προπηλακισμών εκ μέρους της διοίκησης καθώς και το συγκεκριμένο σχόλιο: «εγκαινιάσθηκε…….!! Το νέο γήπεδο Λιθακιάς με τον πλέον απαράδεκτο και χωρίς ίχνος ντροπής τρόπο», που κυκλοφόρησε στον τύπο.
-Η ομάδα έχει ιστορική διαδρομή στο χώρο του ζακυνθινού ποδοσφαίρου με την ιδρυτική της παρουσία και την προσφορά δύο γηπέδων, αλλά και τη συνέχιση της παράδοσής της με την Ακαδημία Ποδοσφαίρου της Ομάδας μας, που για δεύτερη συνεχή χρονιά δείχνει το έργο της, αγκαλιάζοντας τα νέα παιδιά όχι μόνο του χωριού μας, αλλά και όλης της Ζακύνθου.
Τέλος κάνουμε γνωστό σε όλη την κοινωνία του νησιού μας ότι θα είμαστε υποστηρικτές και αρωγοί στην αναβάθμιση του ποδοσφαίρου στο νησί , μαζί με την ΕΠΣ Ζακύνθου.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                                     Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ


ΜΑΛΟΥΧΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ                                                                 ΑΝΔΡΕΩΛΑΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου