Κυριακή 5 Ιανουαρίου 2014

FOOTBALL LEAGUE: Η Καρδίτσα έσπασε το αήττητο της Ζακύνθου (0-1)

Με το αριστερό ξεκίνησε τον β΄ γύρο, αλλά και το 2014 η ομάδα της Ζακύνθου, γνωρίζοντας την ήττα με 1-0 από την Αναγέννηση Καρδίτσας. Αυτή ήταν η πρώτη ήττα στο Δημοτικό Στάδιο Ζακύνθου, αφού στα 6 προηγούμενα παιχνίδια αριθμούσε 5 νίκες και 1 ισοπαλία.
Βάσει τη μορφή του αγώνα, η Ζάκυνθος είχε σοβαρό πρόβλημα στη μεσαία γραμμή (φάνηκε αισθητά το κενό του τιμωρημένου Κώστα Οικονόμου), με αποτέλεσμα η ομάδα να είναι «κομμένη» στα δύο. Στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων ο Βούκοβιτς έχασε από πλεονεκτική θέση την ευκαιρία του αγώνα, για να πάρει η Ζάκυνθος, έστω, το βαθμό της ισοπαλίας.
ΦΑΣΕΙΣ & ΓΚΟΛ…

1΄ Ο Όττα βγάζει κάθετη για τον Σκαθαρούδη που θα μπει στην αντίπαλη περιοχή, θα προσπαθήσει να περάσει τον τερματοφύλακα Σιαράβα που θα διώξει. Ο Σκαθαρούδης και πάλι θα κάνει τη σέντρα, όμως στην πορεία της μπάλας δεν βρέθηκε συμπαίκτης του.
20΄ Ο Μπουντούρης θα κάνει το δυνατό σουτ εκτός περιοχής, με την μπάλα να περνάει λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Όντο.
22΄ ΓΚΟΛ: Ο Μπουντούρης εκτελεί φάουλ από τα αριστερά, φέρνοντας την μπάλα στη μικρή περιοχή της Ζακύνθου, με τους αμυντικούς να αδρανούν και ο Κουκούλης με προβολή, στο δεύτερο δοκάρι, να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα.
23΄ Σουτ του Όττα από καλή θέση, ο Σιαράβας δύσκολα θα διώξει σε κόρνερ.
43΄ Ο Μπουντούρης θα πιάσει το δυνατό σουτ, αναγκάζοντας τον Όντο με δυσκολία να διώξει σε κόρνερ.
50΄ Ο Όττα θα μπει στην αντίπαλη περιοχή, θα κάνει το διαγώνιο σουτ με την μπάλα να περνάει λίγο έξω από το αριστερό δοκάρι της Καρδίτσας.
52΄ Οι γηπεδούχοι θα γεμίσουν στην αντίπαλη περιοχή με τον Κυριακίδη να γίνεται ο τελικός αποδέκτης της μπάλας και στην προσπάθειά του να «κρεμάσει» τον Σιαράβα, την έστειλε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
59΄ Ο Τορεσάνι πέρασε 2-3 αντιπάλους μέσα στη μεγάλη περιοχή και την τελευταία στιγμή οι αμυντικοί έδιωξαν σε κόρνερ.
63΄ Ο Μπουντούρης έβγαλε τη σέντρα από αριστερά. Ο Γεωργακόπουλος απέναντι από τον Όντο προσπάθησε να τον «κρεμάσει», αλλά ο Ιταλός πορτιέρο βρήκε λίγο την μπάλα, της άλλαξε πορεία και ο Χλωρός στη κίνηση… «σημάδεψε» την εξωτερική πλευρά των διχτύων.
70΄ Ο Γεωργακόπουλος θα περάσει δύο αντιπάλους στην περιοχή της Ζακύνθου, θα κάνει το σουτ με την μπάλα να περνάει μόλις άουτ.
74΄ Διαγώνιο σουτ του Χλωρού, θα πέσει στη γωνία του ο Όντο και θα παραχωρήσει κόρνερ.
90΄+ 3΄ Μοναδική ευκαιρία της Ζακύνθου να ισοφαρίσει. Ο Βούκοβιτς, μετά από σύγχυση στην άμυνα της Καρδίτσας, βρέθηκε αμαρκάριστος στη μικρή περιοχή, αλλά το σουτ που επιχείρησε εξ επαφής έδιωξε εντυπωσιακά ο Σιαράβας!
Πολλά παράπονα από τη  διαιτησία του Αθηναίου Ιωσήφ Σφακιανάκη έχουν οι γηπεδούχοι. Την κίτρινη κάρτα αντίκρισαν Κυριακίδης, Πέττας και Αποστόλου από πλευράς Ζακύνθου και ο Μπιτέλης για την Αναγέννηση.
Βοηθοί του κ. Σφακιανάκη ήταν οι Κοσμάς και Μεϊντανάς (επίσης από Αθήνα) και 4ος ο Αχαιός Μακρυπόδης.

ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ (Τζιανλούκα Κολονέλο): Όντο, Σολφερίνο (69΄ Βούκοβιτς), Κυριακίδης (85΄ Κωτάτης), Στασινόπουλος, Πέττας (58΄ Πετράκος), Φωτιάς, Τορεσάνι, Μπίρης, Όττα, Σκαθαρούδης, Αποστόλου.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Σάκης Θεοδοσιάδης): Σιαράβας, Γκουγκούδης, Δημόπουλος, Κουκούλης, Οικονόμου, Καραχάλιος, Μίχος, Γεωργακόπουλος, Μπουντούρης (86΄ Κόκκινος), Μπιτέλης (78΄ Γήτας), Χλωρός (90΄ + 1΄ Υφαντής).


Τα αποτελέσματα της 14ης αγωνιστικής
ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ – ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ   0 - 1
ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ – ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ   1 - 0
ΗΡΑΚΛΗΣ – ΚΑΒΑΛΑ    1 - 0
ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΣ – ΤΥΡΝΑΒΟΣ   0 - 0
ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ – ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΑΖΩΡΟΥ   1 - 1
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ – ΚΕΡΚΥΡΑ  (6/1)
ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ – ΠΙΕΡΙΚΟΣ  2 - 0

Δείτε την βαθμολογία του Βορείου Ομίλου, ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου