Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2014

ΑΠΟΛΛΩΝ – Α.Ο ΛΕΒΑΝΤΕ 1-7: Περίπατος στο Ενωσιακό

Σε  έναν υγιεινό περίπατο μετέτρεψε την αναμέτρηση με τον Απόλλων στο Ενωσιακό γήπεδο, ο Α.Ο Λεβάντε. Η επικράτηση με το τελικό 7-1 επί του ουραγού της βαθμολογίας  διατήρησε τους τυπικά φιλοξενούμενους εκ του ασφαλούς στην 3η θέση της βαθμολογίας, ενώ ήδη από  το πρώτο ημίχρονο, το σκορ ήταν 4-0.Ο Αλεξανδρίδης στο 12’ άνοιξε τον χορό των τερμάτων με τον Γιακουμέλο στο 24’ να πετυχαίνει  με ένα εξαιρετικό σουτ εκτός περιοχής το 2-0 και τον Κουρούμαλο στο 31’ να σημειώνει το τρίτο γκολ για τον Α.Ο Λεβάντε.
Το τέταρτο τέρμα σημείωσε ξανά ο Αλεξανδρίδης στο 39’. Στο διάστημα αυτό πάντως ο Απόλλων είχε δύο σημαντικές ευκαιρίες να σκοράρει με τον Δημητρόπουλο. Στην επανάληψη, ο Α.Ο Λεβάντε πέτυχε τρία ακόμη γκολ με τον Καφούσια στο 81’ και 83’ και τον Σταμίρη στο 88’. Ο Απόλλων σημείωσε το γκολ της τιμής στο 75’ με τον Ασίμη. 
Απαρατήρητη πέρασε η διαιτησία του Τάσου Λιβέρη  που είχε ως βοηθούς τους  Κοριανίτη και Παπαδάτο.

ΑΠΟΛΛΩΝ (Άγγελος Κακουλίδης): Στεριώτης, Ασίμης, Τσουκαλάς (67’ Μαρίνος), Βερτζάγιας, Βαρυπάτης, Γιατράς, Μούσουρας, Α. Δημητρόπουλος, Π.Δημητρόπουλος (78’ Μπέλερης), Ματαράγκας, Γκέρμπεσης.


Α.Ο ΛΕΒΑΝΤΕ (Ανδρέας Ζουπάνος): Αυγουστίνος, Πολίτης, Κουσίδης ( 62’ Τζαφέρης), Σκέμπη, Κουρούμαλος (46’ Λούλος), Αλεξανδρίδης( 65’ Καφούσιας),  Πάγια, Αντωνόπουλος, Ελευθεριάδης, Σταμίρης, Γιακουμέλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου