Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2014

ΣΚΑΘΑΡΟΥΔΗΣ: «Στόχος μου η Super League»

Στο SkyGOAL.gr μίλησε ο μεσοεπιθετικός της Ζακύνθου Γιώργος Σκαθαρούδης. Ο 22χρονος μέσος πέτυχε το τέταρτο του προσωπικό γκολ με το οποίο κλείδωσε την νίκη της Ζακύνθου επί της Νίκη Βόλου(2-0) αλλά και την παραμονή στην κατηγορία.
Ένας από τους πιο σταθερούς παίκτες της ομάδας ο Γιώργος Σκαθαρούδης μιλάει στο SkyGOAL.gr για την νίκη επί της Νίκη Βόλου, τον νέο στόχο της ομάδας μετά την επίτευξη της παραμονής, τον προσωπικό του στόχο αλλά και ποιες ομάδες θεωρεί φαβορί για την άνοδο.


Με το δεύτερο γκολ που πέτυχες η ομάδα κλείδωσε την νίκη αλλά και κατά μεγάλο ποσοστό την παραμονή στην κατηγορία. Πως ένοιωσες εκείνη την στιγμή;
«Ήταν ένα πολύ ωραίο συναίσθημα που έβαλα το γκολ. Ένιωσα πολύ ωραία που βοήθησα να κερδίσει η ομάδα ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με μια πολύ καλή ομάδα».

Ο στόχος της παραμονής επιτεύχθηκε, υπάρχει κάποιος άλλος τώρα;
«Πιστεύω πως πετύχαμε τον αρχικό μας στόχο που ήταν η παραμονή στην κατηγορία. Μας βοήθησαν και τα αποτελέσματα που ήρθαν στα υπόλοιπα παιχνίδια. Τώρα από εκεί και πέρα ο επόμενος στόχος είναι να κάνουμε όσο πιο καλή πορεία μπορούμε και να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται».

Μετά τις πολύ καλές εμφανίσεις με την φανέλα της Ζακύνθου ποιος είναι ο στόχος σου;
«Ο στόχος μου ήταν να βοηθήσω την ομάδα όσο πιο πολύ μπορώ και μέσα από την ομάδα να βοηθηθώ και εγώ. Από κεί και πέρα σίγουρα ο στόχος μου είναι η Super League».

Ποίες ομάδες θεωρείς είναι τα φαβορί για την άνοδο στην Super League και που θα κριθεί η άνοδος;

«Η Κέρκυρα, ο Ηρακλής και η Νίκη Βόλου πιστεύω πως θα διεκδικήσουν την άνοδο. Οι ομάδες αυτές έχουν και την δυναμική του κόσμου. Θα είναι ένα μίνι πρωτάθλημα με τα περισσότερα παιχνίδια να κρίνονται στις λεπτομέρειες αλλά και σε τι κατάσταση θα βρίσκονται οι ομάδες επειδή τα παιχνίδια θα είναι συνεχόμενα».


πηγή: SkyGOAL.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου