Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2014

ΔΙΕΠΡΕΨΕ Η 8Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ: Με Ζακυνθινό… «άρωμα»

Οι παίκτες από την Ζάκυνθο, «έλαμψαν» με την παρουσία τους στον αγώνα της ομάδας Παίδων της 8ης Περιφέρειας η οποία επικράτησε εύκολα με 4-1 της 9ης Περιφέρειας.
Συγκεκριμένα ως βασικοί αγωνίστηκαν οι Τσουκαλάς και Τσιριγώτης οι οποίοι είχαν πολύ καλή παρουσία ενώ ο δεύτερος σημείωσε και το τελευταίο τέρμα στο 76’ με πλασέ διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα.

Παράλληλα ως αλλαγή πέρασε στο δεύτερο ημίχρονο ο Δρόσος του Τσιλιβή και μάλιστα με την απόδοση του συνέβαλε στην αύξηση του σκορ για την ομάδα του.
Τα άλλα τέρματα για την ομάδα Παίδων της 8ης Περιφέρειας πέτυχαν οι: Χριστόπουλος στο 10’, ο Αντζουλάς στο 14’ και ο Σουρανής στο 64’ ενώ για την 9η Περιφέρεια σκόραρε ο Σαρδέλης στο 72’.
8η Περιφέρεια: Γιαννόπουλος, Σταμούλης (70' Μπακαδήμας), Καφετζής, Χριστόπουλος, Ντόβας, Αντζουλάς, Σουρανής, Ρούνης(56' Δρόσος), Τσιριγώτης, Μάλλιαρης, Τσουκαλάς (66' Αλομπισάτ)
9η Περιφέρεια: Μαυρογιάννης, Συρμπόπουλος, Παπαθεοδωρίδης, Στούμπος, Σκάντζος(41' Σαλοδημήτρης), Μαντζώρος, Φωτόπουλος, Σέρφας, Κανελλόπουλος, Γλέζος(47' Σαρδέλης) Αντωνόπουλος (41' Αντεμάϊ)

Τιμητική παρουσία στην αποστολή
Στο παιχνίδι της 8ης Περιφέρειας με την 9η στους Νέους, οι δύο ποδοσφαιριστές από την Ζάκυνθο, Σπύρος Μαρίνος και Χρήστος Ντάσης δεν αγωνίστηκαν, ωστόσο το ότι βρίσκονταν στην 18αδα της Περιφέρειας ήταν τιμητικό.
Όσον αφορά στον αγώνα, οι Νέοι της 8ης Περιφέρειας επικράτησαν με 2-1 αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ  στο 30’ με γκολ του Κυρεζή.
Στο 33’, ο Μπίτρας ισοφάρισε σε 1-1 ενώ στο 61’ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι έκανε το 2-1.
8η Περιφέρεια:Δημόπουλος, Μαρκόπουλος, Λαζανάς, Σκιαδάς, Κωνσταντόπουλος, Λεγάτος, Τασσιούλης (46΄Ανδρεόπουλος), Χρυσικός, Αυγέρης, Μπίρμπας, Μπίτρας 
9η Περιφέρεια: Εξαρχάτος, Παπαδόπουλος, Νούλας, Κορνέζος, Σπηλιώτης, Καρανάσιος, Λέγος, Μάλαμας, Κυρέζης, Δόρης, Σταματόπουλος.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου