Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2014

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Αντίστροφη μέτρηση για τον τελικό

Λίγες ημέρες πριν τον τελικό της ΕΠΣ Ζακύνθου, ανάμεσα στον Ζακυνθιακό και τον Άγιο Λέοντα ,δύο από τις πολύτιμες ομάδες των «μονομάχων», μίλησαν στην «ΗΜΕΡΑ» για την αναμέτρηση του Σαββάτου στο Ενωσιακό Γήπεδο. Ο Στάθης Καραμαλίκης και ο Γιάννης Ζώντος έκαναν τις δικές τους εκτιμήσεις για την έκβαση του αγώνα.







Α.Ο ΖΑΚΥΝΘΙΑΚΟΣ / ΣΤΑΘΗΣ ΚΑΡΑΜΑΛΙΚΗΣ
«Να φανεί στο γήπεδο ότι είμαστε το φαβορί»

Ο Ζακυνθιακός έχει τον τίτλο του φαβορί ενόψει του τελικού της ΕΠΣ Ζακύνθου που θα διεξαχθεί το Σάββατο, ωστόσο ο Στάθης Καραμαλίκης με δηλώσεις του ενόψει της αναμέτρησης με τον Άγιο Λέοντα, επεσήμανε ότι κάτι τέτοιο θα πρέπει να φανεί στο γήπεδο.
«Θεωρητικά μπορούμε να πούμε με βάση την εικόνα μας στο πρωτάθλημα ότι μας θεωρούν φαβορί αλλά αυτό πρέπει να φανεί στο γήπεδο και όχι στα λόγια».
Όσο για το τι σημαίνει για τον ίδιο αλλά και την ομάδα του, η παρουσία στον τελικό, απάντησε:« Είναι ένας από τους στόχους που είχαμε από την αρχή  και καταφέραμε να φτάσουμε στον τελικό. Είναι πολύ σημαντικό για όλη την ομάδα και κυρίως για αυτούς που επένδυσαν σε αυτήν».
Αναφορικά με το που θα κριθεί το ματς, υποστήριξε: «Σίγουρα θα πάει στην δύναμη ,αλλά πιστεύω ότι αν είμαστε αυτοί που πρέπει θα πάνε όλα καλά».
Τέλος ο επιθετικός του Ζακυνθιακού έστειλε το δικό του μήνυμα στους φίλους της ομάδας, λέγοντας:« Να έρθουν στο γήπεδο και να απολαύσουν το παιχνίδι».


ΑΓΙΟΣ ΛΕΩΝ ΚΟΙΛΙΩΜΕΝΟΣ / ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΩΝΤΟΣ
«Θα δώσουμε και την ψυχή μας για να κερδίσουμε»

Την ικανοποίηση του για την παρουσία της ομάδας του στον τελικό, εξέφρασε ο Γιάννης Ζώντος. Ο άσος του Άγιου Λέοντα, τόνισε ότι αν και θεωρητικά ο Α.Ο Ζακυνθιακός είναι καλύτερη ομάδα, εκείνος και οι συμπαίκτες του θα δώσουν και την ψυχή τους για να κερδίσουν το παιχνίδι.
«Θεωρητικά ο Α.Ο  Ζακυνθιακός είναι καλύτερη ομάδα. Παρόλα αυτά εμείς θα δώσουμε το 100% των δυνατοτήτων μας και την ψυχή  μας για να κερδίσουμε», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Ακόμα για το πώς αισθάνεται ο ίδιος και η ομάδα του για την παρουσία τους στον τελικό, είπε: «Νιώθω  μεγάλη ικανοποίηση, επιτέλους δικαιώνονται οι προσπάθειες μας».
Αναφορικά με το αν υπάρχει φαβορί σε ένα τέτοιο παιχνίδι, δήλωσε: Ναι, σε έναν τελικό υπάρχουν φαβορί αλλά και πολλές ανατροπές».
Τέλος έστειλε το δικό του μήνυμα στους φίλους της ομάδας, λέγοντας:« Τους ευχαριστούμε για τη στήριξη τους όλα αυτά τα χρόνια και στις καλές και στις άσχημες στιγμές.  Θα προσπαθήσουμε να τους κάνουμε περήφανους».

Αναλυτικό ρεπορτάζ για τον μεγάλο αγώνα του Σαββάτου στο αυριανό μας ρεπορτάζ...





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου