Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2014

AΓΕΖ/ ΜΠΑΣΚΕΤ: Ελπίδες για Ακτύπη


Η ΑΓΕΖ έχει στρέψει το ενδιαφέρον της στο εντός έδρας παιχνίδι του Σαββάτου με αντίπαλο το Γαλάτσι όπου η νίκη κρίνεται απαραίτητη προκειμένου να «αναπνεύσει» βαθμολογικά και η προετοιμασία συνεχίστηκε την Τρίτη με ευχάριστα νέα για την τεχνική ηγεσία.
Η κατάσταση του Κώστα Ακτύπη ο οποίος είχε υποστεί βαρύ διάστρεμμα στον αγώνα με το Κορωπί, παρουσίασε βελτίωση και υπάρχουν ελπίδες πλέον ότι θα βρίσκεται στην διάθεση των Νίκου Θεοδόση και Νίκου Κλάδη για την κρίσιμη αναμέτρηση που ακολουθεί.
Σύμφωνα με τις τελευταίες ενδείξεις από την Πέμπτη, είναι πιθανό να κατορθώσει να ακολουθήσει ελαφρύ πρόγραμμα, οπότε και θα μπει στην τελική ευθεία για την επιστροφή του, ώστε να είναι διαθέσιμος.

Ο Τάσος Χαλβατζής εξάλλου συμμετείχε στην προπόνηση και σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις θα πάρει χρόνο συμμετοχής στη συνάντηση με το Γαλάτσι, αποτελώντας μία σημαντική προσθήκη για τη συνέχεια του Πρωταθλήματος.
Στο απουσιολόγιο εξακολουθεί να βρίσκεται το όνομα του Γιώργου Ζάγκλα ο οποίος είναι τραυματίας.

Το παιχνίδι του Σαββάτου με το Γαλάτσι θα διεξαχθεί κανονικά στις 15:30 όπως έχει οριστεί από την διοργανώτρια αρχή, καθώς λόγω του τριήμερου των Αποκριών έχουν τροποποιηθεί τα δρομολόγια των πλοίων με αποτέλεσμα οι φιλοξενούμενοι να έχουν τη δυνατότητα επιστροφής μετά τον αγώνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου