Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2014

ΚΥΠΕΛΛΟ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Ζακυνθιακός και Άγιος Λέοντας στον τελικό!

Ολοκληρώθηκαν πριν από λίγο οι δύο ημιτελικοί του κυπέλλου της ΕΠΣ Ζακύνθου, με τον Α.Ο. Ζακυνθιακό να περνάει εύκολα από το Μαχαιράδο, επικρατώντας με 5-0 του Παναρτεμισιακού Α.Ο. και η ΑΕ Άγιος Λέων/Κοιλιωμένος να επικρατεί στην έδρα της με 2-1 του Α.Ο. Τσιλιβή. Αναλυτικά:







ΠΑΝΑΡΤΕΜΙΣΙΑΚΟΣ Α.Ο. – Α.Ο. ΖΑΚΥΝΘΙΑΚΟΣ   0-5
Ασταμάτητος ο Ζακυνθιακός συνέχισε στον ίδιο ξέφρενο ρυθμό και στον θεσμό του Κυπέλλου, «σφραγίζοντας» εύκολα με αντίπαλο τον Παναρτεμισιακό το εισιτήριο για τον τελικό που θα διεξαχθεί την 1η Μαρτίου (με την τελευταία ενημέρωση που υπάρχει από την ΕΠΣ Ζακύνθου). Ο πρωτοπόρος της Α’ Κατηγορίας ήταν καταιγιστικός στο πρώτο ημίχρονο όταν και προηγήθηκε με 5-0 με αποτέλεσμα να μετατρέψει από νωρίς σε τυπική διαδικασία τον ημιτελικό και στο δεύτερο 45 λεπτο να έχει τη δυνατότητα να κάνει  συντήρηση δυνάμεων.  Έτσι πλέον θα έχει την ευκαιρία να κυνηγήσει το νταμπλ σε μία σεζόν που εξελίσσεται ονειρικά. Διαιτητής του παιχνιδιού ήταν ο Κωστάκης με βοηθούς τους Μαλλιά και Μπάστα.

ΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΚΟΛ
7’ ΓΚΟΛ: Ο Κόλα ανατράπηκε μέσα στην περιοχή του Παναρτεμισιακού από τον Μπράτη και ο διαιτητής έδειξε το σημείο του πέναλτι. Ο Καραμαλίκης ήταν εύστοχος στην εκτέλεση και «έγραψε» το 0-1.
9’ ΓΚΟΛ: Μετά από κάθετη πάσα του Καραμαλίκη, ο Κίτος  βρήκε στόχο και  έκανε το 0-2 για τον Ζακυνθιακό.
33’ ΓΚΟΛ:Ο Καραμαλίκης εκτέλεσε το φάουλ έξω από την περιοχή και έστειλε την μπάλα για τρίτη φορά στα δίχτυα του Παναρτεμισιακού.
39’ ΓΚΟΛ: Μετά τη σέντρα του Πέττα από δεξιά, ο Καραμαλίκης έπιασε την κεφαλιά, ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων, Κυπριώτης απέκρουσε προσωρινά αλλά στην επαναφορά ο επιθετικός των φιλοξενούμενων, πέτυχε το 0-4.
44’ ΓΚΟΛ: Ο Κόλα έκανε την κάθετη πάσα με αποδέκτη τον Μαρμαρά, εκείνος έκοψε παράλληλα την μπάλα και ο Μαλαφούρης, σημείωσε το πέμπτο τέρμα του Ζακυνθιακού.

ΠΑΝΑΡΤΕΜΙΣΙΑΚΟΣ (Παναγιώτης Ραυτόπουλος – Νίκος Κλάδης): Κυπριώτης, Ραυτόπουλος, Αρβανιτάκης  (27΄ Κλαυδιανός), Τάρε, Ζούγρας, Καπετάνης (75΄ Μπιάζης), Φετσάνης, Ζανφιράκε, Μπράτης, Λιβέρης, Κορφιάτης

Α.Ο ΖΑΚΥΝΘΙΑΚΟΣ (Στράτος Κουρούμαλος): Χαρακτινός, Αρκαδιανός, Τζιαφέρης, Μαρμαράς (52΄ Λένος), Κίτος, Κόλα, Λιβέρης (52΄ Σούρμπης), Δρόσος, Καραμαλίκης (65΄ Μαλλιάς), Μαλαφούρης, Πέττας






ΑΕ ΑΓ. ΛΕΩΝ/ΚΟΙΛΙΩΜΕΝΟΣ – Α.Ο. ΤΣΙΛΙΒΗ   2-1
(20΄ Λούντζης, 82΄ Μαρούδας / 84΄ Σάλα)

Α.Ε. ΑΓΙΟΣ ΛΕΩΝ/ΚΟΙΛΙΩΜΕΝΟΣ (Νίκος Λιβέρης): Ρουχίτσας, Βυθούλκας, Λούντζης, Μπάστας Κων., Παπαδάτος, Μπάστας Σαρ., Ρουσσιάνος, Μαρούδας Μαρ., Μαρούδας Μαρ. Ι., (90΄ Μάργαρης Ν.Χ.), Ζώντος (90+ Μάργαρης Ν. Λ.),  Μαρούδας Π. (83΄ Κλάδης Τ.)


Α.Ο. ΤΣΙΛΙΒΗ (Παναγιώτης Τρουπιώτης): Κλάδης Β., Κλάδης Αγ. (69΄ λ. τρ. Καραολής), Μπιάζης, Μπάστας Αν., Κρεζίας, Μεντζαλίρας, Προκόπης, Κυδωνιάτης, Γιακουμέλος (64΄ Σάλα Ι.), Καλογέρης, Παντελέων (71΄ Σάλα Λ.)







Το ρεπορτάζ είναι σε εξέλιξη…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου