Σάββατο 1 Μαρτίου 2014

ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ: Έχασε από… διαιτησία και Τύρναβο (2-0)

Δεν τα κατάφερε (και) σήμερα η Ζάκυνθος να πάρει θετικό αποτέλεσμα αυτή τη φορά στο Αλκαζάρ, απέναντι στον Τύρναβο, από τον οποίο ηττήθηκε με 2-0. Στο ματς είχαμε… ρεσιτάλ από τον διαιτητή Μανουρά (Τρικάλων), που δεν έδωσε «καθαρό» πέναλτι σε ανατροπή του Σκαθαρούδη (στο 0-0) και γενικώς η αντιμετώπισή του στη Ζάκυνθο δεν ήταν ότι το καλύτερο. Αποτέλεσμα, να εκνευριστεί ο πάγκος της Ζακύνθου και στο 70΄ να αποβάλει από το παιχνίδι τον Κολονέλο!


ΦΑΣΕΙΣ & ΓΚΟΛ…
10΄ Ο Σαχινίδης μπήκε στην περιοχή της Ζακύνθου, επικ’ινδυνα, αλλά ο Μπίρης πρόλαβε και έδιωξε την μπάλα.
15΄ Ο Τέλλος ανατρέπει στην περιοχή τον Σκαθαρούδη, αλλά ο διαιτητής Μανουράς έδωσε συνέχεια στο παιχνίδι! Έντονες διαμαρτυρίες από τον πάγκο της Ζακύνθου.
19′  ΓΚΟΛ: Ο Ξενοδόχοβ θα ανατρέψει τον Σαχινίδη στην περιοχή και ο διαιτητής Μανουράς  καταλόγισε το πέναλτι. Ο Κουτερσιώτης το εκτελεί, εύστοχα και κάνει το 1-0
52΄ ΓΚΟΛ: Τραγικό λάθος στην άμυνα της Ζακύνθου, το εκμεταλλεύεται ι Σαχινίδης που με πλασ’ε θα σημειώσει το 2-0.
53΄ Ο Κουρτεσιώτης από καλό σημείο θα κάνει το σουτ, με τον Ξενοδόχοβ να διώχνει δύσκολα σε κόρνερ.
59΄ ΚΟΚΚΙΝΗ κάρτα για τον Τύρναβο. Ο Καραμανλής βιάστηκε να εκτελέσει φάουλ, με αποτέλεσμα να δεχτεί τη δεύτερη κίτρινη κάρτα στο ματς και να αποβληθεί.
70′ ΑΠΟΒΟΛΗ του Κολονέλο από τον πάγκο για έντονες διαμαρτυρίες! Ο Πάριντε Λάλι εκτελεί χρέη προπονητή.
82΄ Ο Ρούγιοβιτς θα μπει στην περιοχή, αλλά θα προλάβουν οι αμυντικοί και θα διώξουν.
Πολύ κακή η διαιτησία του Μανουρά (Τρικάλων). Βοηθοί του ήταν οι Κουρέντας, Νιώτη (Τρικάλων).


TΥΡΝΑΒΟΣ (Διγκόζης): Πρίφτης, Σκούπρας, Κουρτεσιώτης, Καραμανλής, Τέλλος, Μπάρος, Ντατίδης, Αντρέ, Σαχινίδης, Γεωργίου (86΄ Καραγιάννης), Κανούλας (62΄ Ιβανίδης).

ΖΑΚΥΝΘΟΣ (Κολονέλο): Ξενοδόχοβ, Ντιαλό (52΄ Χατζησάββας), Στασινόπουλος, Πέττας, Τσερκουετάνι, Τορεζάνι (66΄ Ρούγιοβιτς), Σκαθαρούδης, Κούνσολο (57΄ Μπαλιόνε), Αποστόλου, Χιράλδο, Μπίρης.

Διάταξη Τυρνάβου: Πρίφτης κάτω από τα δοκάρια, δεξιά στην άμυνα ο Σκούπρας, Αριστερά της άμυνας ο Κουρτεσιώτης, Καραμανλής-Τέλλος στο κέντρο της άμυνας, Μπάρος-Ντατίδης στα αμυντικά, Κάρλος Αντρέ στα αριστερά του κέντρου, Γεωργίου στα δεξιά του κέντρου, Σαχινίδης και Κανούλας στην επίθεση.


Διάταξη της Ζακύνθου: Ξενοδόχοβ στο τέρμα, Στασινόπουλος στα αριστερά της άμυνας, Τσερκουετάνι στα δεξιά της άμυνας, Μπίρης-Αποστόλου στο κέντρο της άμυνας, Πέττας-Τορεζάνι τα αμυντικά χαφ, Κούνσελο στα δεξιά του κέντρου, Σκαθαρούδης από αριστερά και πίσω από τον Ντιαλό ο Χιράλδο.


Το ρεπορτάζ είναι σε εξέλιξη…





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου